اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

کیک ساده

چهارشنبه, ۹ تیر ۱۳۹۵، ۰۱:۲۵ ب.ظ

مواد لازم:

آرد سفید ½ 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع ¾ پیمانه
ماست ¾ پیمانه
شکر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری

(هر پیمانه معادل یک لیوان معمولی است)

 

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

 

طرز تهیه :
1- شکر را در ظرف گودی ریخته و وانیل را می افزاییم و مخلوط می کنیم. (می توان به جای وانیل از رنده پوست یک لیمو ترش یا رنده نصف پوست یک پرتقال استفاده کرد که طعم فوق العاده ای به کیک می دهد)

2- تخم مرغ ها را یکی یکی می افزاییم، و هر یک آنقدر هم میزنیم( با چنگال یا همزن) تا روی آن حباب ایجاد شود و سپس تخم مرغ بعدی را می افزاییم.

3- روغن و ماست را می افزاییم و در حدی که مواد یکنواخت شود هم میزنیم.

4- آرد را سه بار الک می کنیم و بیکینگ پودر و جوش شیرین را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم.

5- آرد را (که با و بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط شده) کم کم به بقیه مواد می افزاییم و فقط در حدی که مخلوط شود هم میزنیم.

6- مواد را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم. مدت پخت بستگی به فر دارد. ولی به طور متوسط بین 30 تا 45 دقیقه زمان برای پخت لازم است.

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

 

♠ حتما فر را از 15 تا 30 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود.
♠ با یک خلال دندان یا چنگال در کیک فرو می کنیم، اگر ذرات کیک به آن نچسبید کیک آماده است.
♠ اگر می خواهید روی کیک طلایی شود 2-3 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

>>>میتوانید به خمیر این کیک پودر کاکائو یا نسکافه، کشمش، گردو و … بیفزایید.

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

 

  • پودر کاکائو را الک کرده و با آردی که داشتیم مخلوط می کنیم و می افزاییم.
  • پودر نسکافه را (به میزان دلخواه) همزمان با ماست بیفزایید.
  • حدود نصف لیوان کشمش را با 1 قاشق غذاخوری سرصاف از آردی که داریم مخلوط می کنیم تا کشمش ها به آرد آغشته شوند و در آخرین مرحله قبل از اینکه خمیر را در قالب بریزیم می افزاییم و فقط در حد مخلوط شدن به آرامی هم می زنیم.
  • بهتر است گردو را پس از اینکه خمیر در قالب ریخته شد روی خمیر بریزیم. همچنین می توانیم آنرا با خمیر مخلوط کنیم.
  • ۹۵/۰۴/۰۹
  • ۳۲۵ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی