اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

لازانیا المانی

يكشنبه, ۱۳ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۰۹ ق.ظ


روشهای مختلفی واسه درست کردن لازانیا هست ..Image result for ‫عکس لازانیا رولی‬‎.

از اونجایی که من همیشه وقتم کمه و میخوام همه چیز رو زود درست کنم ، لازانیا رو به این روش درست میکنم
مواده لازم :
لازانیا به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گ
فلفل دلمه ای ، قارچ ، به میزانه دلخواه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک ، فلفل ، آویشن ، زرد چوبه
پنیر پیتزا
رب گوجه ۲ قاشق
خامه ۱ آاستکان ، شیر ۱ لیوان
پیاز را سرخ کرده ، گوشت و باقی مواد را اضافه کرده ، و در آخر خامه و شیر را اضافه میکنیم ، همراه با مقداری آب ،
مورده قابل توجه در این لازانیا این است که برگه لازانیا جدا گانه پخته نمیشود ، به همین دلیل مواده گوشتی باید پر آب ولی جا افتاده باشد .
مقداره غلظته مواد بستگی به ظرفه شما دارد ،ظرفه مورده نظرتان را انتخاب کرده و یک لایه لازانیا خشک چیده ، و مواد گوشتی را با کفگیرروی ان میریزیم ، با مقداری پنیر ...
این کار را تکرار میکنیم و در خاتمه آب مواد که باقی مانده روی خمیرلازانیا ریخته *دقت داشته باشد که آب مواد باید تا حدی باشد که برگها را بپوشاند *
در خاتمه پنیر فراوان ریخته ، درون فر به مدته ۴۵ دقیقه با حرارته ۱۸۰ c قرار میدهم .
بهتر است با چنگال لازانیا را تست کنید ، اگر سفت بود هنوز احتیاج به پخت دارد ، ولی اگر نرم بود ، کافیست .
نوش جان

  • ۹۵/۰۴/۱۳
  • ۴۳۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی