اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

همبر

يكشنبه, ۱۳ تیر ۱۳۹۵، ۰۹:۵۸ ق.ظ

همبرگر مرغ؛ سالم تر و خوشمزه تر                                                                                     Image result for ‫نظر یادتون نره متحرک‬‎

همبرگر مرغ از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. استفاده از گوشت ران مرغ، همبرگر مرغ را مانند همبرگر گوشت خوشمزه و آبدار می کند. سبزیجات هم هرچه بهتر پخته شده و نرم شوند، طعم و بافت بهتری به همبرگر می دهند.
وب‌سایت آشپزباشی: همبرگر مرغ از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. استفاده از گوشت ران مرغ، همبرگر مرغ را مانند همبرگر گوشت خوشمزه و آبدار می کند. سبزیجات هم هرچه بهتر پخته شده و نرم شوند، طعم و بافت بهتری به همبرگر می دهند.

مواد لازم:

  •     سس مایونز به میزان لازم
  •     گوجه فرنگی  به میزان لازم
  •     کاهو  به میزان لازم
  •     نان همبرگر  ۴ عدد
  •     مرغ  ۴۵۰ گرم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     کرفس  ۱ شاخه
  •     فلفل دلمه ای  ۱/۲ عدد
  •     پیاز  ۱ عدد کوچک
  •     روغن ۲ قاشق غذاخوری

همبرگر مرغ

طرز تهیه:


1-در ماهیتابه ای بزرگ، 1 قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. پیاز، فلفل دلمه ای و کرفس را در آن بریزید، بر روی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. سبزیجات را برای 8 تا 10 دقیقه تا نرم شوند، تفت دهید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده ، در کاسه ای متوسط بریزید و بگذارید تا خنک شوند.

2-مرغ را به سبزیجات اضافه کرده و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید. از آن ها 4 عدد همبرگر، هر یک به قطر تقریبا 10 سانتی متر درست کنید.

3-در همان ماهیتابه، 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را روی حرارت متوسط گرم کنید، همبرگر ها را برای 6 تا 8 دقیقه از هر طرف تا مغز پخت و قهوه ای رنگ شوند، بپزید.

4-نان ها را از وسط برش دهید. همبرگر های مرغ پخته شده را در نان همبرگر قرار دهید، کاهو، گوجه فرنگی و سس مایونز روی آن ها بگذارید و سرو کنید.

نکات:

1- پیاز را ریز خرد کنید.

2- از فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی استفاده کنید. فلفل دلمه ای و کرفس را هم ریز خرد کنید.

3- از ۴۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ کرده استفاده کنید. ترجیحا ار گوشت ران مرغ استفاده کنید.
  • ۹۵/۰۴/۱۳
  • ۷۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
متاسفانه به علت عملیات بروزرسانی، موقتا امکان ارسال نظر و نظرسنجی مطالب غیر فعال می باشد.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی