اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

رولت گوشت چرخ کرده با قارچ

سه شنبه, ۱۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۹ ب.ظ

 رولت گوشت چرخ کرده با قارچ

 قارچ را شسته و آن را حلقه حلقه می کنیم. سپس با یک قاشق غذاخوری روغن آن را تفت می دهیم، تا آب آن کشیده شود. گوشت را با پیاز، آرد نخودچی، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کرده، خوب ورز می دهیم...

رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,روش تهیه رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,[categoriy]

رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,روش تهیه رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,طرز پخت رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,آموزش پخت رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,مواد لازم برای رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,رولت گوشت چرخ کرده با قارچ خوشمزه ,دستور پخت رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,زمان پخت رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,غذا با گوشت چرخ کرده


 

نیم کیلو

گوشت دوبار چرخ شده

3 عدد

تخم مرغ

3 قاشق غذا خوری

آرد نخودچی

3 قاشق غذا خوری

روغن

100 گرم

قیسی خشک

200 گرم

قارچ

2 قاشق غذا خوری

پیاز رنده شده

3 عدد

هویج آبپز یک اندازه

2 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذا خوری

زرشک

به مقدار دلخواه

نمک و فلفل

 

 

طرزتهیه:

قارچ را شسته و آن را حلقه حلقه می کنیم. سپس با یک قاشق غذاخوری روغن آن را تفت می دهیم، تا آب آن کشیده شود. گوشت را با پیاز، آرد نخودچی، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کرده، خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. بعد یک ورق کاغذ روغنی را روی میز پهن کرده و گوشت را به قطر 2 سانتی متر روی کاغذ پهن می کنیم و سپس قارچ را طوری روی گوشت قرار می دهیم که یک بند انگشت از کناره گوشت فاصله داشته باشد . قیسی را شسته و آن را به صورت خلال خرد می کنیم. بعد با زرشک شسته شده و کمی تفت داده شده روی قارچ می ریزیم. هویج ها را در وسط آن قرار می دهیم و گوشت را به وسیله کاغذ به صورت رولت لوله می کنیم. بعد در روغن داغ شده دور تا دور آن را سرخ می کنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با 2 فنجان آب می گذاریم رولت پخته و سس آن تقریباً غلیظ شود. بعد رولت را با سس آغشته کرده و آن را در دیس قرار می دهیم با سبزیجات تزئین می کنیم.

 

نکات تغذیه ای:

بر اساس محاسبات کالری، انرژی است.

رولت گوشت غذایی مقوی و سرشار از ویتامین ها، املاح و پروتئین می باشد.همچنین برای میهمانی ها غذای مناسبی است. ولی کسانی که دچار چربی و فشار خون بالا هستند، باید  در مصرف آن احتیاط کنند.

  • ۹۵/۰۴/۱۵
  • ۳۸۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی