اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

بدترین ظروف برای نگهداری مواد غذایی

چهارشنبه, ۲۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۴۸ ب.ظ

بدترین ظروف برای نگهداری از مواد غذایی

چینی و روی مناسب ترین ظروف برای نگهداری غذا بدون اثرات محیطی و سلامتی است


آبلیمو و آبغوره از چاشنی هایپرطرفدار ایرانیان است که در هر خانه ای پیدا می شود. بهتر است بدانید که نگهداری آبلیمو و آبغوره در برخی از ظروف خطرناک است.


آبلیمو و آبغوره را در ظروف پلاستیکی نگهداری نکنید
ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به دلیل قابلیت استفاده و دور ریختن سریع به شدت مورد استفاده قرار گرفته و انباشته شدن این زباله‌های پلاستیکی تبدیل به یکی از معضلات زیست محیطی شده است.

بطری های آب معدنی نیز که در معرض نور خورشید و آفتاب قرار دارند سلامت انسان را به خطر می اندازد، بسیاری از افراد برای خنک شدن آب، بطری ها را در فریزر گذاشته، که در درازمدت عوارض سرطان‌زایی در فرد ایجاد می‌کند.

یک متخصص تغذیه با بیان اینکه نگهداری آبغوره، آبلیمو و یا سرکه در ظروف پلاستیکی مشکلات زیادی برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد می کند، بیان کرد: استفاده از ظروفی مانند چینی و روی مناسب ترین ظروف برای نگهداری غذا بدون اثرات زیست محیطی و سلامتی است.

استفاده از هر یک از ظروف یکبار مصرف، برای ماده غذایی مشخصی است، ظروف یکبار مصرف کاغذی و یا آلومینیومی که از دیگر ظروف یکبار مصرف قیمت بالاتری دارند برای نگهداری کوتاه مدت مواد غذایی مناسب هستند همچنین استفاده از این ظروف باید با توجه به ترکیب ماده غذایی و سردی و گرمی آن ماده استفاده شوند.

ظروف یکبار مصرف برای یک بار استفاده ساخته شده‌اند، در صورت تکرار شیارهای بسیار کوچکی در ظروف به وجود می آید که انسان را در معرض انواع سرطان قرار می دهند.

این متخصص تغذیه در استان با بیان اینکه از ریختن مواد داغ در ظروف یکبار مصرف خودداری شود، گفت: برای نوشیدنی های گرم از لیوان های کاغذی یا ظروف پلی استایرنی سفید رنگ و برای نوشیدنی های سرد از ظروف پلی استایرنی بی رنگ و شفاف استفاده شود.

با اینکه ظروف یکبار مصرف گیاهی سالم ترند، ظروف یکبار مصرف گیاهی منشأ نشاسته داشته و مضرات ظروف یکبار مصرف عادی را ندارند و می تواند جایگزین خوبی برای ظروف فعلی باشند و از جهت حفظ بهداشت فردی این ظروف یکبار مصرف مفید هستند و از بیماری های عفونی جلوگیری می‌کند.

بهترین راه حل برای کاهش آلودگی های ناشی از ظروف یکبار مصرف، فرهنگ سازی برای استفاده نکردن از آنهاست که پیشگیری یا کاهش مصرف را در پی خواهد داشت.

این متخصص تغذیه یادآور شد: انباشته شدن این مواد در طبیعت به خصوص در پارک ها از نظر دیداری باعث نازیبایی مناظر و در نتیجه ناراحتی بسیاری از مردم می‌شود.


  • ۹۵/۰۵/۲۰
  • ۲۷۹ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی