اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

اش بادمجان

دوشنبه, ۱ شهریور ۱۳۹۵، ۰۱:۲۹ ب.ظ

طرز تهیه آش بادمجان

آش بادمجان
آماده سازی
زمان پخت
مجموعاً
مواد برای5 نفر

توی زمستون آش یا سوپ بیشتر از هر غذایی میچسبه. مخصوصا این روز ها که هوا کمی سرد تر شده، یک آش داغ در کنار عزیزانمون میتونه بسیار خوشآیند باشه. در این مطلب طرز تهیه آش بادمجان رو قرار میدم که یه طعم جدید و خوشمزه ای داره و توی این هوای سرد بسیار دلچسبه. مخصوصا اینکه گرمی بادمجون هم میتونه بسیار مفید باشه. این آش به دلیل پر گوشت بودن و همچنین حبوباتی که توش به کار رفته خیلی مناسب وعده شام نیست و بهتره برای ناهار نوش جان بشه.

آش سمنانیX

آش بادمجان

مواد لازم برای تهیه آش بادمجان

  • گوشت سردست آبگوشتی  ٣٠٠ الی ٤٠٠ گرم
  • پیاز یک عدد متوسط
  • بلغور گندم ٢٥٠ گرم
  • لوبیای سفید، لوبیای قرمز، نخود، لوبیا چیتی از هر کدام ١٠٠ گرم
  • پیاز خلالی سرخ شده سه الی چهار قاشق غذاخوری
  • بادمجان یک کیلو
  • کشک حدود 200 گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم
بادمجان برای آش سمنانی

بادمجان برای آش بادمجان

مراحل تهیه آش بادمجان

گوشت را شسته و به همراه پیاز در قابلمه ریخته میگذاریم تا خوب بپزد و بعد از پخت ریش ریش میکنیم.

گوشت پخته شده برای آش سمنانیX

گوشت پخته شده برای آش بادمجان

بادمجان ها را پوست کنده، نمک پاش میکنیم تا تلخاب آن خارج شود. بعد از نیم ساعت  بادمجانها را با دستمال خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. بعد از خنک شدن آنها را مربع مربع خرد میکنیم.

بادمجان خرد شده

بادمجان خرد شده

بلغور روباید بعد از شستن در یک قابلمه بزرگ ریخته یک پارچ آب میریزیم و میگذاریم تا خوب پخته ولعاب دار بشه ومدام هم میزنیم تا ته نگیرد .وقتی پخته شود اگر آب آش کم شد حتما آب ولرم اضافه میکنیم تا بلغور نرم و پخته شود نباید آش سفت باشد حتما آب آش مناسب باشه مانند سوپ جو وقتی هم مواد حبوبات و گوشت و پیاز داغ و نمک وفلفل و در صورت دلخواه ادویه دلخواه را اضافه میکنیم مدام هم میزنیم تا ته نگیره این آش در عین غلیظت نباید سفت باشد.. .

بلغور در حال پختنX

بلغور در حال پختن

تمام حبوبات را که از قبل خیس کرده ایم را میگذاریم خوب بپزه. سپس به  بلغور پخته اضافه میکنیم. بعد پیاز را خلالی خرد کرده وسرخ میکنیم و دو قاشق مربا خوری زردچوبه به پیاز اضافه کرده بعد از کمی تفت به مواد بالا که همان بلغور و حبوبات هست می افزاییم.

مراحل تهیه آش سمنانی

مراحل تهیه آش بادمجان

گوشت پخته شده و خرد شده و بادمجان سرخ شده و خردشده را هم به مواد بالا اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا آش خوب جا بیفته.

طرز تهیه آش سمنانیX

طرز تهیه آش بادمجان

وقتی آش کشدار و غلیظ شد 100 گرم از کشک را هم به اش اضافه میکنیم.

طرز تهیه آش سمنانی

طرز تهیه آش بادمجان

در آخر هم در یک ظرف جدا سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ درست کرده و به همراه ١٠٠ گرم مابقی کشک را برای تزئین آش استفاده میکنیم.



  • ۹۵/۰۶/۰۱
  • ۴۸۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی