اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

طرز تهیه ی قلیه بادمجان

دوشنبه, ۱ شهریور ۱۳۹۵، ۰۱:۳۵ ب.ظ

طرز تهیه ی قلیه بادمجان

قلیه بادمجون رو به عنوان یه غذای گیلانی میشناسن اما این غذا شهرهای دیگه ی کشورمون هم پخت میشه و به شیوه های مختلف .یه غذای خوب صرفا یه غذای پرهزینه و تجملاتی نیست بلکه چیزیه که با عشق و علاقه پخته شه و ازش لذت ببرین .قلیه بادمجون به شیوه ای که من بهتون آموزش میدم کاملا پختنی و رژیمیه و سالم .موادشم که برای همه در دسترسه و طبخ این خورشت بسیار آسونه و اصلا هم وقت گیر نیست .قبلا هم غذای رژیمی بادمجان کبابی و سس ماست رو براتون قرار دادیم که با مراجعه به لینکش میتونین این مطلب رو بخونین.

طرز تهیه ی قلیه بادمجان

طرز تهیه ی قلیه بادمجان

مواد لازم برای تهیه ی قلیه بادمجان

  • بادمجان 5 عدد متوسط
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • عدس 1 لیوان
  • رب گوجه به مقدار لازم
  • آبغوره یا آبلیمو به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه ی قلیه بادمجانX

مواد لازم برای تهیه ی قلیه بادمجان

طرز تهیه ی قلیه بادمجان

عدس رو با دقت پاک کرده و بشورین و به همراه 1 لیوان آب توی قابلمه بریزین و روی گاز قرار بدین تا کمی نرم بشه .10 دقیقه برای اینکار کافیه .اگه از زود پخت بودن عدستون مطمئن نیستین حتما از شب قبل عدس هارو توی آب بندازین تا خیس بخوره و نرم شه.

پخت عدس برای تهیه ی قلیه بادمجان

پخت عدس برای تهیه ی قلیه بادمجان

در این فاصله پیازهارو نگینی یا خلالی خرد کنید و بادمجونارو هم خرد کنید و نمک بزنید تا تلخیشو پس بده.

خرد کردن پیاز و بادمجان

خرد کردن پیاز و بادمجان

بعد از اینکه عدس ها کمی نرم شدن بادمجون و پیاز رو داخل قابلمه بریزین و کمی آب اضافه کنید به اندازه ای که مواد قشنگ هم بخورن .حرارت رو کم کنید تا مواد بپزن.

قلیه بادمجان

قلیه بادمجان

بعد از حدود 30 تا 45 دقیقه مواد تقریبا پختست و بهتره که بچشین و نمک و فلفلشو اندازه کنید و رب گوجه رو هم به غذا اضافه کنید و قشنگ هم بزنید.

قلیه بادمجان

قلیه بادمجان

آخرین مرحله هم آبغوره یا آبلیمو رو اضافه کنید که جلوی پخت عدس رو نگیره و اگه دوست داشتین با پشت قاشق مواد رو کمی له کنید .در این مرحله بعضی افراد به غذا روغن یا کره اضافه میکنن که به نظر من هیچ تفاوتی در طعم غذا نداره پس غذای رژیمیتونو خراب نکنید.

قلیه بادمجان

قلیه بادمجان

نوش جان

  • ۹۵/۰۶/۰۱
  • ۱۱۰ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی