اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

اش انار

جمعه, ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۲۰ ق.ظ

این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن آش انار را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 

آش انار,آش انار شیرازی,طرز تهیه آش انار

آش انار,آش انار شیرازی,طرز تهیه آش انار,طرز پخت آش انار,آش انار یزدی,دستور پخت آش انار,آش انار طرز تهیه,آش انار دستور پخت,تهیه اش انار,طرزتهیه اش انار

طرز تهیه اش انار

 

مواد لازم آش انار :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

برنج

1 پیمانه 200 گرم

100 گرم / 360 کالری

سبزی آش تره جعفری گشنیز نعناع

1 کیلو

نامشخص

لپه

2 تا 3 قاشق سوپخوری

100 گرم / 359 کالری

پیاز سرخ کرده

3 تا 4 قاشق سوپخوری

100 گرم / 164 کالری

گوشت چرخ کرده

نیم کیلو

100 گرم / 240 کالری

انار

2 کیلو یا رب انار 2/1 پیمانه

100 گرم / 51 کالری

گلپر

یک تا دو قاشق سوپخوری

100 گرم / 0 کالری

روغن

2 تا 3 قاشق سوپخوری

100 گرم / 900 کالری

نمک و فلفل

به مقدار کافی

100 گرم / 0 کالری

 

طرز تهیه آش انار :

*. آکاایران : لپه و پیاز سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد،بعد برنج را بدقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم می گذاریم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده.

*. را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم،ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم،بعد کوفته ها را داخل آش می ریزیم سبزی را نیز تمیز می نماییم و می شوییم و خرد می کنیم.

*. به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم.

*. و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم(با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست می کنیم.امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

 

خواص انار :

*. برای درمان کرم کدو بین 60 تا 90 گرم پوست خشک کردة ریشه با ساقة انار را در 2 لیوان آب به مدت 2 شبانه روز خیس کرده سپس با حرارت ملایم آن راجوشانده تا آب به یک لیوان برسد، سپس صاف نموده در 2 یا 3 نوبت با کمی عسل مخلوط کرده میل شود. بعد از آن بیمار هنگام اجابت مزاج بر روی یک ظرف آب نیم گرم بنشیند تا کاملاً کرم کدو که همانا سر آن می باشد دفع گردد زیرا اگر سر آن باقی بماند مجدداً رشد می نماید. اما برای از بین بردن کرم کدوداروهای شیمیایی البته زیر نظر پزشک بهتر است. در موقع خوردن جوشاندهپوست انار از خوردن روغن کرچک خودداری شود. زیرا ممکن است ایجادمسمومیت نماید.

 

  • ۹۵/۰۶/۰۵
  • ۵۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی