اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
نویسندگان

خوراک معرکه مرغ و قارچ

جمعه, ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۳۳ ق.ظ

خوراک معرکه مرغ و قارچ

پیازها را نگینی خرد نموده و به همراه کره تفت می‌دهیم تا پیازها نرم شوند. سیرها را نگینی خرد نموده و به پیازها اضافه می‌کنیم. وقتی عطر سیر بلند شد، قارچ‌های اسلایس شده را به آن افزوده و با حرارت زیاد قارچ را تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود

 خوراک معرکه مرغ و قارچ


خــوراک مـرغ و قـارچ ترکـی

غذای کشور ترکیه

مـواد لازم

فیله مرغ: 500 گرم 
قارچ: 400 گرم 
پیاز متوسط: دو عدد 
سیر: چهار حبه 
فلفل سبز: شش عدد 
گـوجه‌فرنگی: پنج عدد 
کره: 150 گرم 
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپخوری 
نمک: 2/3 قاشق چـایخوری 
فلفل قرمز، سیــاه و زیره سبز: به میزان لازم 
پنیر پیتزا: 100 گرم

طرز تهیه

پیازها را نگینی خرد نموده و به همراه کره تفت می‌دهیم تا پیازها نرم شوند. سیرها را نگینی خرد نموده و به پیازها اضافه می‌کنیم. وقتی عطر سیر بلند شد، قارچ‌های اسلایس شده را به آن افزوده و با حرارت زیاد قارچ را تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود. فیله مرغ را به صورت نگینی درشت خرد نموده، به مخلوط پیـــاز و قارچ افزوده، تفت داده و می‌گذاریم مرغ‌ها پخته و آب آنها کشیده شود. فلفل‌های سبز خرد شده و رب گوجه‌فرنگی را اضافه نموده و تفت می‌دهیم. در آخر گوجه‌فرنگی‌ها را پوســت کنده و به همراه نمک و فلفل‌‌ها به مخلوط گوشتی افزوده و اجازه می‌دهیم تا آب گوجه‌‌فرنگی‌ها کشیده شود. مواد گوشتی را در ظرف‌های یک‌ نفره ریخته و روی آنها را با پنیر پیتزا رنده شده می‌پوشانیم. ظرف‌ها را به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده تا پنیر روی مواد گوشتی آب شود.

نکته

این غذا را با ظرف‌های سفالی سرو می‌کنند.

  • ۹۵/۰۶/۰۵
  • ۱۲۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی