اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

طرز تهیه دسر پیتزایی

جمعه, ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۲۲ ق.ظ

طرز تهیه دسر پیتزایی



در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش طرز تهیه دسر پیتزایی فراهم شده است؛همراه با آکا ایران در بخش آشپزی ایرانی برای طرز تهیه دسر پیتزایی
آشپزی ایرانی - مجله اینترنتی آتایران:
,آشپزی،آشپزی ایرانی،آشپزی ایرانی در آکا ایران،آشپزی ایرانی در آکا ایران،طرز تهیه دسر پیتزایی،دسر پیتزایی،آکا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله آشپزی،آکا ایران،آتا,[categoriy]

طرز تهیه دسر پیتزایی -آکاآشپزی،آشپزی ایرانی،آشپزی ایرانی در آتا ایران،آشپزی ایرانی در مجله اینترنتی آتا ایران،طرز تهیه دسر پیتزایی،دسر پیتزایی،مجله اینترنتی آتا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله آشپزی،آتا ایران،آتا

ا

مواد لازم:
به گزارش آکاایران: خمیر کلوچه یک پاکت 550 گرمی
موز خرد شده یک دوم فنجان
توت فرنگی خرد شده یک دوم فنجان
انگور بیدانه یک دوم فنجان
آناناس خرد شده یک دوم فنجان
طرز تهیه:
فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
خمیر کلوچه را در یک ماهی تابه پیتزا پهن کنید.
برای 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
سپس روی تور سیمی خنک کنید.
خامه زده شده را روی خمیر خنک شده بریزیدو پخش کنید.
میوه ها را روی خامه به سلیقه خود مرتب کنید.
میوه ها باید ورقه ایی خرد شده باشند.
سپس دسر را در یخچال قرار دهید و بعد از یک ساعت میل کنی
  • ۹۵/۰۶/۰۵
  • ۳۸۵ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی