اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

مرغ باکرم ترخون

جمعه, ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۲۸ ق.ظ

مرغ با کرم ترخون




مرغ با کرم ترخون,طرز تهیه مرغ با کرم ترخون,روش تهیه مرغ با کرم ترخون

مرغ با کرم ترخون,طرز تهیه مرغ با کرم ترخون,روش تهیه مرغ با کرم ترخون,طرز پخت مرغ با کرم ترخون,آموزش پخت مرغ با کرم ترخون,مواد لازم برای مرغ با کرم ترخون,انواع غذا با مرغ,گوشت پرندگان



موادلازم مرغ با کرم ترخون :



روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 900 کالری

سینه مرغ

4 عدد

100 گرم / 200 کالری

پیاز

1 عدد خرد شده

100 گرم / 5 کالری

سیر

1 تا 2 حبه ریز یا رنده شده

100 گرم / 120 کالری

قارچ

200 گرم ورقه شده

100 گرم / 27 کالری

آب مرغ

1 پیمانه

100 گرم / 50 کالری

سس سفید

1 پیمانه رقیق

100 گرم / 138 کالری

ترخون تازه

1/4 پیمانه خرد شده

100 گرم / 49 کالری

جعفری تازه خرد شده

کمی

100 گرم / 34 کالری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری

ترخون

1 قاشق غذاخوری برای تزئین

100 گرم / 45 کالری

جعفری

1 قاشق غذاخوری برای تزئین

100 گرم / 25 کالری


طرز تهیه مرغ با کرم ترخون :


*. روغن را در تابه ریخته و سینه های بدون پوست مرغ را افزوده.

*. روی حرارت متوسط برای 10 دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا هر دو سمت مرغ ها طلایی شوند.

*. حرارت را کم کنید و 10 دقیقه دیگر به مرغ ها زمان پخت دهید سپس آن ها را از تابه خارج کنید.

*. پیاز و سیر را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آن ها قهوه ای نشود.

*. قارچ ها را به مخلوط پیاز افزوده و برای 2 دقیقه تفت دهید سپس مرغ ها را همراه با آب مرغ افزوده و برای 10 دقیقه بپزید.

*. سس سفید سبزیجات نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید.

*. اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغ ها پخته و آب مرغ نسبتاً غلیظ شود سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزی تازه تزئین کنید.

 


خواص ترخون :


*. درد دندان و بی خوابی را می توان با نوشیدن چای ترخون برطرف کرد.امافواید بسیار دیگری مانند.....دیر زمانی است در اکثر نقاط دنیا از خواص چایترخون استفاده می شود.این گیاه دارای خواص متعددی از جمله درمان مارگزیدگی، دندان درد و برخی عفونت های انگلی است.ترخون گیاهی معطراست که در دستورات آشپزی نیز کاربردهای فراوانی دارد.ارتفاع این گیاهمعطر، به 60 سانتی متر می رسد که دارای برگ های باریک و بلندی است.

  • ۹۵/۰۶/۰۵
  • ۳۵۵ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی