اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

پیتزای گوشت و نیمرو

چهارشنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۵، ۰۸:۱۹ ب.ظ


پیتزای گوشت و نیمرو

تا به حال نام پیتزای گوشت و نیمرو را شنیده اید؟ امروز در این مطلب طرز تهیه این پیتزا را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

    نمک طبق ذائقه
    فلفل طبق ذائقه
    پیازچه (خرد شده) 1/4 فنجان
    تخم مرغ  4 تا 5 عدد متوسط
    گوشت  (قلوه گاه گوسفندی) 4 تا 5 تکه
    پنیر موزارلا (رنده شده) 1 و نیم فنجان
    سس گوجه فرنگی (یا سس پیتزای دلخواه) نصف فنجان
    روغن زیتون چند قطره
    خمیر پیتزا (خمیر باید نازک باشد تا همزمان با تخم مرغ ها بپزد) 1 عدد
    فلفل قرمز (خرده) اختیاری


 طرز تهیه پیتزای گوشت و نیمرو

طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای 475 درجه فارنهایت (245 درجه سانتی گراد) داغ کنید. خمیر پیتزا را با وردنه صاف و نازک کنید و داخل ظرف پیتزا پزی قرار دهید. کمی روغن زیتون قطره قطره روی آن بریزید سپس یک لایه ی نازک سس گوجه فرنگی یا سس پیتزای دلخواهتان روی آن پخش کنید.

2. پنیر موزارلا را روی سس بپاشید. تخم مرغ ها را روی پیتزا بشکنید. گوشت را با مقداری کره کاملا سرخ کنید . به همراه پیازچه روی مواد پخش کنید. روی تخم مرغ ها نمک و فلفل بپاشید.

3. پیتزا را با دقت داخل فر قرار دهید و مواظب باشید تخم مرغ ها جابجا نشوند. 11 تا 14 دقیقه در فر بپزید تا نان بپزد و تخم مرغ ها طبق سلیقه پخته شوند. من گذاشتم 12 دقیقه بپزند تا کمی عسلی شوند.

4. بلافاصله سرو کنید. تخم مرغ ها وقتی بمانند سفت می شوند. در صورت تمایل با خرده های فلفل قرمز میل نمایید.

  • ۹۵/۰۶/۳۱
  • ۳۴۴ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی