اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

شنیتزل مرغ

پنجشنبه, ۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۰ ب.ظ



مواد لازم برای 2 نفر

  • سینه مرغ: 2 تکه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد سوخاری: 100 گرم
  • پودر پیاز و سیر: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

* لازم به ذکر : بعضی گوشت فروشی ها سینه مرغ آماده برای شنیتزل کردن دارند ولی از اون طریق با اینکه سریع تره ولی کیف نمیده و روی ادویه ها هم کنترلی ندارید


اول سینه مرغها را شسته و از وسط، به صورت افقی نصف می کنیم.


با گوشت کوب روی هر تیکه می کوبیم. می خواهیم که هر برش تا حد امکان نازک و پهن باشد.


برای اینکه بوی مرغ را بگیریم میتونیم از قبل سینه ها رو در پیاز بخوابانیم و یا اگر وقت نشده می تونیم در این مرحله ادویه هایی مثل پودر پیاز و پودر سیر به مرغ اضافه کنیم. تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته و با چنگالی همشان میزنیم. بعد هر دو طرف هر تیکه از سینه را اول در ظرف تخم مرغ و بعد در ظرف سوخاری می غلتانیم. می توانید برای جذب بیشتر تخم مرغ و آرد این کار را 2 بار انجام دهید.


بعد از داغ کردن روغن در ماهی تابه میتونیم هر تیکه را روی حرارت متوسط به بالا سرخ کنیم. اگر حرارت خیلی بالا باشه آرد روی مرغ سریع میسوزه. هر طرف مرغ را میتوانیم 2-3 دقیقه سرخ کنیم، در حدی که آرد طلایی و مایل به قهوه ای شود. غذای ما به همین راحتی آماده شد! در کنار این غذا پوره سیب زمینی یا سیب زمینی سرخ کرده و ذرت هم خیلی می چسبه.


نوش جان.


(همکار عزیز، وقت و انرژی زیادی صرف تهیه این عکسها و توضیحات شده. لطفا، خواهشا، اسکی نکنید. ممنون)

  • ۹۵/۰۷/۰۸
  • ۴۹۸ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی