اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

خورشت بامیه
خورشت بامیه برای 6تا8 نفر اسم غذا (فارسی)
خورش دسته بندی غذا
ایرانی اصلیت غذا
60 مدت زمان طبخ
مقدار لازم مواد لازم ردیف
750گرم گوشت ماهیچه با استخوان 1
3قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده 2
750 گرم بامیه 3
2قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی 4
2تا3 قاشق سوپخوری آبلیمو 5
بقدر کافی نمک و فلفل 6
گوشت را تکه تکه خورد میکنیم میشوئیم با پیاز سرخ کرده داخل قابلمه ای میریزیم در ظرف را می بندیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و می گذاریم آب گوشت کاملا کشیده شود. بعد دو سه لیوان آب داخل گوشت میریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود یک لیوان گردد در صورتیکه با این مقدار آب پخته نشد مقداریآب به آن اضافه میکنیم . (براىاینکه بامیه لیز نشود باید ته آن را بهیچوجه نگرفت کافی است که فقط چوبهای ته آنرا کمی کوتاه نمائیم)بعد بامیه را می شوئیم و ظرف مناسبى را آب کرده میگذاریم جوش بیاید بامیه را در آب جوش ریخته یک قاشق نمک بر آن اضافه مینمائیم میگذاریم کمی بپزد باید دقت کرد بامیه زیاد پخته نشود و لیزى آن خارج نشود .و سپس بامیه را در صافی میریزیم رب و آبلیمو و بحد کافی نمک و فلفل را به خورش اضافه کرده بعد از دو سه جوش بامیه را داخل خورش میکنیم و میگذاریم چند جوش بزند تا جا بیافتد. دستور عمل طبخ 
طرز پخت 
نحوه پختن

  • ۹۵/۰۷/۰۹
  • ۳۵۵ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی