اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان


ماهیچه رو معمولا با باقلاپلو ، رشته پلو یا چلوی ساده سرو میکنن ، البته من این دفعه با دمی شوید سرو کردم .

 


 

مواد لازم برای دو نفر

 

ماهیچه گوسفندی : ۲ عدد

پیاز :۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه ، دارچین ، نمک ، روغن ، فلفل : مقداری

برنچ: ۲ پیمانه

شوید تازه : یک لیوان

 

طرزتهیه

 

اگه می خواهید سس ماهیچه علیظ باشه ، پیاز رو رنده کنید درغیراین صورت اون رو رو خرد کنید ، پیاز رو داخل روغن تفت بدید تاطلائی بشه

بعد زردچوبه رو بهش اضافه کرده و ماهیچه ها رو هم داخل پیاز تفت بدید تا رنگشون تغییرکنه

آب رو با رب خوب مخلوط کرده بریزید روی ماهیچه ، درظرف رو بزارید و بعد ازجوشیدن حرارت رو کم کنید تا بپزه

وقتی ماهیچه پخت تقریبا باید نصف لیوان آب ته ظرف باشه ، مدت زمان پخت تقریبا" ۷۵ دقیقه خواهد بود بعد از پختن کامل ماهیچه نمک رو اضافه کنید ، و بعد کمی دارچین روش پاشیده و سرو کنید

دمی شوید

برای دمی شوید، برنج رو کته کنید ، درمرحله آخر که می خواهید کته رو دم کنید ، شوید رو بهش افزوده مخلوط کرده ، کمی زعفران دم کرده روی برنج ریخته و کته رو دم کنید.

  • ۹۵/۰۷/۰۹
  • ۶۲۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی