اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

کلم پلو شیرازی

جمعه, ۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۱ ق.ظ


کلم پلو شیرازی

سلام دوستان امروز کلم پلو داریم امیدوارم خوشتون بیاد.

مواد لازم :

برنج یک و نیم پیمانه

کلم قمری دو عدد بزرگ

سبزی شامل ریحان ـ تره ـ جعفری ـ شوید ـ ترخون (کم) روی هم ۲۰۰ گرم پاک شده

شیراز وقتی میخواین سبزی کلم پلو بخرین خود فروشنده میدونه از هر کدام چقدر بده و چه چیزائی را بده ولی اینجا ما باید خودمون مقدارش را درست کنیم و بگیم چی میخوایم .توی این پلو ریحان و تره و جعفری یک اندازه هست و شوید کمتر از این سه تا هست ولی ترخون خیلی کمه چون زیادش باعث تلخی غذا میشه .

آبغوره یا آبلیمو دو قاشق غذاخوری

گوشت چرخی ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم

آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری تقریبا سر پر

پیاز رنده ریز یک عدد متوسط

زردچوبه دو قاشق مرباخوری

نمک به میزان لازم

کلم را پوست می کنیم و خلال می کنیم شبیه شکل

کلم ها را سرخ می کنیم با حرارت کم که این باعث میشه تقریبا کلم نرم بشه وقتی طلائی رنگ شد یک قاشق مرباخوری زرچوبه و کمی نمک و دو قاشق آبغوره یا آبلیمو را بهش اضافه می کنیم .این آبغوره یا آبلیمو را میتونید نسبت به ذائقه خودتون حذف کنید یا کمش کنید ولی در شیراز حتما استفاده میشه .

برنج را آبکش می کنید .شیراز به برنج در حال جوش کمی زرچوبه اضافه میشه که یک رنگ زرد ملایمی را پیدا می کنه .

سبزی ها را خرد می کنیم.

برنج و سبزی و کلم را مخلوط می کنیم .

کف قابلمه را کمی روغن ریخته برگهای کاهو را کف قابلمه می چینیم.

 مخلوط را روی اون میریزیم اون را مثل کوه جمع می کنیم و با ته قاشق چند تا حفره در اون ایجاد و درش را دم کنی میذاریم روی حرارت با شعله پخش کن ابتدا شعله زیاد بعد شعله را کم می کنیم وقتی بخار پیچید آب روغن (اگر برنجتون زنده هست ) و یا روغن (اگر برنجتون زنده نیست ) میریزیم .

الان موقع درست کردن کوفته قلقلی هست .گوشت و پیاز و آرد نخودچی و زرچوبه و نمک را مخلوط و خوب ورز میدیم قدیما این مواد را در هاون (جوقن) می کوبیدن که حسابی منسجم میشد بعد قلقلی می کنیم و در روغن سرخ می کنیم .

حدودا ۲۰ دقیقه مونده به اواخر دم کشیدن پلو در قابلمه را برداشته وسط پلو را مثل کاسه باز می کنیم کوفته ها را درون این حفره میریزیم و روش را کاملا می پوشونیم اگر کوفته بیرون باشند سفت میشن بعد دوباره درش را میذاریم و منتظر میشیم که آماده بشه .

غذای ما آماده هست نوش جان .

 

موضوعات مرتبط: انواع پلو (5)

  • ۹۵/۰۷/۰۹
  • ۵۰۶ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی