اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

کوکوی مرغ

جمعه, ۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۱۲ ق.ظ

کوکوی مرغ




 

مواد لازم:

 

سینه مرغ پخته شده                      2 عدد

پیاز نگینی خرد شده و طلایی شده     1 پیمانه

تخم مرغ                                      4 تا 5 عدد

زعفران                                        مقداری

نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه              به میزان لازم

جعفری ساطوری شده                    2 قاشق سوپخوری

پودر سیب زمینی                           در صورت نیاز

 

طرز تهیه:

 

مرغ را با مقداری آب، هویج، یک قطعه کرفس، سیر، پیاز، نمک، فلفل، برگ بو یا رزماری میگذاریم بپزد. اما مقدار آب باید کم باشد یعنی برای دو عدد سینه یک پیمانه آب کافی است.

 

بعد از اینکه سینه مرغ کاملاً پخته شد فرصت میدهیم تا آب مرغ به خورد آن برود بعد اجازه می دهیم خنک شود بعد استخوان های مرغ را جدا کرده و آن را خرد می کنیم.

 

برای تهیه عصاره مرغ هم اگر مرغ را با استخوان بپزید عصاره خوشبویی به دست می آید.

 

سینه مرغ را داخل ظرف میریزیم. پیاز سرخ شده را اضافه می کنیم.

 

اگر پیاز دوست نداشته باشید می توانید از پودر پیاز استفاده کنید یا پیاز را رنده کنید اما طعم پیاز داغ برای این غذا مناسب است.

 

ادویه ها را اضافه میکنیم و جعفری را هم اضافه می کنیم.

 

اگر دوست داشته باشید میزان جعفری را تا 3 قاشق میتوان افزایش داد.

 

مواد را مخلوط می کنیم بعد تخم مرغها را داخل آن می شکنیم و خوب مخلوط می کنیم.

 

میتوانیم تخم مرغها را در ظرف جداگانه بشکنیم و خوب مخلوط کنیم بعد اضافه کنیم.

 

این غذا خیلی سریع آماده می شود و خیلی خوشمزه است.

 

میتوان کوکو را به صورت قالبی داخل تابه ریخت یا از قالب به شکلهای مختلف استفاده کرد.

 

قالب را داخل ماهی تابه ای که روغن داخل آن کاملاً داغ شده می گذاریم و فرصت می دهیم تا قالب کاملاً داغ شود.

 

در این فاصله مایع کوکو را کاملاً مخلوط می کنیم.

 

مواد را داخل قالب میریزیم. و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد.

 

اگر قالب کاملاً داغ شده باشد کوکو به راحتی برگردانده می شود.

 

وقتی یک طرف کوکو کامل سرخ شد با چنگال یا انبرهای مخصوص به راحتی کوکو را از لبه ها گرفته و بر میگردانیم.

 

اگر مایع کوکو شل شد میتوانیم از یک تا دو قاشق پودر سیب زمینی استفاده کنیم.

 

اگر اندازه تخم مرغها بزرگ باشد ممکن است مواد کوکو شل شود. و به پودر سیب زمینی نیاز باشد.

 

برای تزئین از سس کچاب و سس مایونز استفاده می کنیم.

  • ۹۵/۰۷/۰۹
  • ۴۳۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی