اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

پنجشنبه, ۱۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۵ ق.ظ

مه سوسیس و آلو مخصوص

مواد مورد نیاز برای دلمه سوسیس و آلو


سوسیس گوشت : 8 عدد

سس خردل : 2 قاشق غذاخوری

آلو برقانی خشک بدون هسته : 24 عدد

ژامبون گوشت : 8 ورق

کره آب شده : یک قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی : برای تزئین دلمه ها

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

طریقه درست کردن دلمه سوسیس و آلو

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم

ابتدا سوسیس‌ها را با یک کارد تیز از پهلو شکاف می دهیم

این شکاف باید تا عمق سوسیس برود

داخل شکاف سوسیس‌ها را سس خردل می مالیم و درون هر یک  سه عدد آلو قرار می دهیم

دور سوسیس‌های پر شده را با ورقه‌های ژامبون محکم می پیچیم

برای محکم تر شدن می توانیم دور دلمه‌ها را با نخ تمیزی محکم کنیم

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 260 درجه فارنهایت روشن می کنیم تا داغ شود

اطراف سوسیس‌ها را با کره چرب می کنیم و آنها را درون سینی فر می چینیم

سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمه‌های سوسیس طلایی شوند درون فر قرار می دهیم

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

نکته 1 : آلو ها را از قبل در آب بخیسانید تا نرم شوند

نکته 2 : می توانیم برای تزئین دلمه ها از سس گوجه فرنگی استفاده کنیم

  • ۹۵/۰۷/۱۵
  • ۳۶۹ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی