اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

سمبل پراون، سریع آماده میشه

پنجشنبه, ۱۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۳۲ ب.ظ

سمبل پراون، سریع آماده میشه

 

در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن سمبل پراون را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 

آموزش سمبل پراون,تهیه سمبل پراون,انواع سمبل پراون

آموزش سمبل پراون,تهیه سمبل پراون,انواع سمبل پراون,سمبل پراون,مواد لازم سمبل پراون,طرز تهیه سمبل پراون,روش تهیه سمبل پراون,درست کردن سمبل پراون

روش تهیه سمبل پراون

 

مواد لازم سمبل پراون :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

باقلا

200 گرم

100 گرم / 59 کالری

میگو

500 گرم

100 گرم / 100 کالری

تمرهندی

نصف بسته

100 گرم / 238 کالری

آب

2 لیوان

100 گرم / 0 کالری

پیاز متوسط

یک عدد

100 گرم / 5 کالری

کاری

یک قاشق چای خوری

100 گرم / 233 کالری

زردچوبه

نصف قاشق چای خوری

100 گرم / 0 کالری

فلفل قرمز

نصف قاشق چای خوری

100 گرم / 22 کالری

 

روش تهیه سمبل پراون :

*. به نقل از آکاایران : این خوراک بسیار ساده و سریع آماده می شود و با کته یا همان کیک برنج بسیار خوش طعم است. ابتدا پیاز را خلالی خرد می کنیم، به همراه ادویه ها و کمی روغن زیتون آنقدر تفت می دهیم تا سبک شود. میگوها را به پیاز اضافه می کنیم و درحد نیم پز شدن تفت می دهیم.

*. دقت کنید در این مرحله پیازها طلایی نشوند. تمبرهندی را با 2 لیوان آب آنقدر می جوشانیم تا هسته هایش کاملا جدا شده و سس حاصل را از صافی رد می کنیم. باقلا و سس آماده شده را به مواد میگو اضافه می کنیم و آنقدر می جوشانیم تا آب خوراک کاملا کشیده شده و غلیظ شود.به میزان دلخواه نمک به غذااضافه کرده و آن را سرو می کنیم.

 

خواص باقلا :

*. باقالا یکی از منابع عالی فیبر و پروتئین به حساب می آید و مصرف آن همراه با برنج، تمامی پروتئین ها و اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین می کند. کلسیم و پتاسیم موجود در باقالا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشارخون بالا کمک می کند. این دانه همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کم خونی هم مفید است البته به شرطی که نسبت به آن حساسیت نداشته باشید. لازم به ذکر است که باقالای تازه طبع سرد و تر و باقالای خشک طبع سرد و خشک دارد. گل آن نیز طبع گرم دارد. ارزش غذایی باقالای خشک شده نیز بیشتر از باقالای تازه است اما ویتامین C باقالای تازه بیشتر است.

  • ۹۵/۰۷/۱۵
  • ۱۰۰ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی