اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

دلمه برگ مو

پنجشنبه, ۱۶ دی ۱۳۹۵، ۰۷:۳۰ ب.ظ

دلمه برگ مو

مواد لازم 


•    نیم کیلوگرم برگ مو

•    یک کیلوگرم مخلوط سبزی دلمه (نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری)

•    2 عدد پیاز بزرگ

•    5 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع

•    2 پیمانه برنج

•    نصف لیوان لپه

•    نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده

•    3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری شکر

•    یک پیمانه آب لیموترش یا سرکه

•    نمک و فلفل و زردچوبه 

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (3) دلمه,دلمه برگ مو,دلمه بادمجان,انواع دلمه


روش تهیه 


1.     ابتدا برگ‌ها را با آب سرد خوب بشویید. دو سوم قابلمه را از آب پر کنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا آب آن به جوش آید. سپس برگ‌ها را به صورت دسته‌ای آرام در داخل آب در حال جوش آمدن قرار دهید. پس از گذشت 3 دقیقه یا به اصطلاح پس از 2 جوش خوردن، برگ‌ها را آبکشی کنید.

2.    سبزی‌ها را پاک و پس از شست‌وشو به صورت ریز خرد کنید. برنج و لپه را هم بشویید و در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب بریزید و بگذارید تا بپزد. در صورت دلخواه، مقداری زردچوبه نیز به آن اضافه کنید تا برنج رنگی شود.

3.    دو عدد پیاز را خلالی خرد کنید. سپس در داخل تابه کمی روغن بریزید و گوشت چرخ‌کرده و پیاز خرد شده را به همراه کمی زردچوبه در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مواد، تابه را از روی اجاق گاز بردارید.سبزی، برنج و لپه را به آن اضافه و خوب با هم مخلوط کنید. به این صورت مواد داخل دلمه آماده می‌شود.

4.     داخل قابلمه‌ای که قرار است دلمه‌ها در آن چیده شوند، یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید و چند برگ مو را در کف آن قرار دهید. سپس شروع به پیچیدن دلمه‌ها کنید.

5.    برای پیچیدن دلمه‌ها یک برگ بزرگ را بردارید و مقداری از مواد مخلوط را در میان آن بریزید. سپس اطراف برگ را روی مواد برگردانید تا در واقع بقچه‌ای از برگ مو درست شود. هر یک از بقچه‌ها را به صورت وارونه در داخل قابلمه قرار دهید، بعد از آنکه تمام بقچه‌ها را در قابلمه و در کنار و روی هم چیدید، 2 لیوان آب و 3 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید.

6.    پس از جوش آمدن آب، شعله اجاق را کم کنید و بگذارید تا آرام آرام بپزد. اضافه کردن چاشنی آن باید در مراحل پایانی طبخ – یعنی زمانی حدود یک ساعت و نیم پس از شروع پخت – انجام شود. برای درست کردن این چاشنی، سرکه یا آبلیمو را به همراه شکر در کاسه کوچکی بریزید و کمی حرارت دهید تا شکر به طور کامل حل شود. سپس آن را روی دلمه‌ها بریزید و بگذارید تا مرحله پخت دلمه کامل شده و چاشنی خوب جذب آن شود.

7.    توجه داشته باشید، اگر چاشنی را در مراحل اولیه پخت اضافه کنید، برگ‌ها سفت می‌شوند.

  • ۹۵/۱۰/۱۶
  • ۵۹ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی