اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

گوشت دنده با سس باربیکیو

جمعه, ۲۴ دی ۱۳۹۵، ۰۹:۳۵ ب.ظ

گوشت دنده با سس باربیکیو ، با این غذا از مهمانانتان پذیرایی کنید

 گوشت دنده با سس باربیکیو

برای این غذا بهتر است از گوشت دنده کوچک استفاده کنید. برای آگاهی از روش پخت با ما همراه باشید.

مواد لازم (۴ نفر)

یک دنده کوچک
۲ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
نمک و فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ پیمانه سس باربیکیو
۴۵۰ گرم لوبیا سبز
۳ عدد بلال
روغن زیتون

گوشت دنده با سس باربیکیو ، با این غذا از مهمانانتان پذیرایی کنید

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. دنده را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آن ها زیره سبز، پودر چیلی، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، نمک و پاپریکا بپاشید و به همه قسمت های گوشت بمالید.
روی آن ها را با فویل بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در فر قرار دهید تا کاملا پخته و برشته شوند.
گوشت ها را از فویل در آورده و درون سینی فر بگذارید. روی آن ها سس باربیکیو بریزید. در کنار سینی، بلال هایی که از وسط نصف کرده اید و لوبیاهای سبز را بچینید.
سینی را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر درون فر بگذارید.
دنده را به نوارهای باریک برش داده و به همراه بلال و لوبیا سبز سرو کنید.

  • ۹۵/۱۰/۲۴
  • ۸۶ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی