اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

۴۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۵ ثبت شده است

نظریادت نره

۳۱
شهریور

وای به حالت اگه نظر ندی ..:)


گه نظر ندی دعا میکنم دماغتو عمل کنی فرداش یه کف گرگی تو دماغ بخوری!

اگه نظر ندی دعا میکنم کچل شی!

اگه نظر ندی دعا میکنم اسهال بگیری!

اگه نظر ندی دعا میکنم وبلاگت فی.لت.ر بشه!

اگه نظر ندی دعا میکنم شست پات بره تو چشت!

اگه نظر ندی دعا میکنم سوسکا بهت حمله کنن!

اگه نظر ندی دعا میکنم سرت تو توالت گیر کنه !

اگه نظر ندی دعا میکنم کامپیوترت ایدز بگیره!

اگه نظر ندی دعا میکنم لوله ی فاضلاب خونتون بترکه !

اگه نظر ندی دعا میکنم اینترنتت قطع بشه !

اگه نظر ندی دعا میکنم با بی اف یا جی افت دعوات شه!

اگه نظر ندی دعا میکنم هر چی میخری اصل نباشه !

اگه نظر ندی دعا میکنم بری خرید کنی جلو همه پول کم بیاری !

 اگه نظر ندی ایشاالله این شکلی بشی

عکسهایی از خنده دار ترین مدل های موی

 این پست جنبه طنز داره لطفا به دل نگیرید
Image result for ‫عکس برای نظر دادن در وبلاگ‬‎
  • ۶ نظر
  • ۳۱ شهریور ۹۵ ، ۲۰:۳۱
  • ۶۶۸ نمایش
  • نفیسه قربانی
این اسنک لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است.
وب‌سایت پارسه گرد: این اسنک لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط  1 عدد
  • بلغور گندم   ½پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده  ½ پیمانه
  • ادویه ایتالیایی  1 قاشق غذا خوری
  • مخلوطی از نمک و پودر سیر   ¾ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ یا جایگزین آن (پودر تخم مرغ)  ½ پیمانه
  • روغن برای سرخ کردن به مقدار کافی
 
طرز تهیه اسنک بادنجان بیسکوییتی
 
طرز تهیه:
  • ۰ نظر
  • ۳۱ شهریور ۹۵ ، ۲۰:۳۰
  • ۳۸۹ نمایش
  • نفیسه قربانی
بی شک برای ما ایرانیان، غذاهای ایرانی از لذیذترین غذاها هستند.این غذای راحت و خوش مزه برای افراد مجرد و دانشجو بسیار مناسب است.
وب‌سایت آکا ایران: در این بخش طرز تهیه استانبولی پلو را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. بی شک برای ما ایرانیان، غذاهای ایرانی از لذیذترین غذاها هستند.این غذای راحت و خوش مزه برای افراد مجرد و دانشجو بسیار مناسب است. توصیه می کنم حتما آن را با سالاد شیرازی میل نمایید. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه استانبولی پلو، این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:   

  • برنج  1000 گرم
  • گوجه فرنگی  3000 گرم
  • گوشت مغز ران گوساله  750 گرم
  • پیاز داغ عسلی  4 قاشق سوپخوری
  • روغن  150 گرم
  • رب گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری
  • فلفل  قدری
  • نمک  قدری

طرز تهیه استانبولی پلو
 
روش تهیه :
  • ۰ نظر
  • ۳۱ شهریور ۹۵ ، ۲۰:۲۹
  • ۴۳۹ نمایش
  • نفیسه قربانی
در این مطلب طرز تهیه نان جوی رژیمی را به شما آموزش داده ایم. آن را تهیه کنید و لذت ببرید.
مجله آشپزی مثبت: در این مطلب طرز تهیه نان جوی رژیمی را به شما آموزش داده ایم. آن را تهیه کنید و لذت ببرید.
 
مواد لازم:
 
  • 2 /1 و 1 پیمانه جوی پرک
  • 3 /1 پیمانه روغن‌ زیتون
  • 2 پیمانه آب گرم
  • 25 گرم پودر مایه‌ خمیر
  • 4 پیمانه آرد گندم
  • 1 ق س عسل
  • 100 گرم گردوی خرد شده
  • 2 /1 پیمانه مغز تخمه آفتابگردان
  • 2 /1 پیمانه مغز تخمه‌ کدو
  • نوک ق چ نمک

  نان جوی رژیمی
 
روش تهیه:
  • ۰ نظر
  • ۳۱ شهریور ۹۵ ، ۲۰:۲۸
  • ۳۹۵ نمایش
  • نفیسه قربانی


 فهرست ۱۰ غذای پرطرفدار جهان
غذاها تنوع بسیار زیادی دارند. هر سرزمینی غذاهای مخصوص به خود را دارد که یکی از جاذبه‌های هر کشوری همین غذاهای متعلق به آن سرزمین است که گردشگران بسیاری ترجیح می‌دهند در زمان رفتن به دیگر کشورها، غذاهای همان‌جا را تجربه کنند. اما برخیغذاها شهرت جهانی‌تری پیدا کرده‌اند؛ شاید چون مواد اولیه‌شان در همه‌جای دنیا قابل‌دسترس است یا شاید این که طعمی دارند که مردمان از ملل مختلف آن را می‌پسندند.
فهرست کامل غذاهای پرطرفدار به شرح زیر است:
۱. پاستا
۲. گوشت
۳. برنج
۴. پیتزا
۵. مرغ (جوجه)
۶. ماهی و غذای دریایی
۷. سبزیجات
۸. غذای چینی
۹. غذای ایتالیایی
۱۰. غذای مکزیکی

نتایج این نظرسنجی به تفکیک کشورهایی که نظرسنجی در آن‌ها انجام شده نیز انتشار یافته است که با هم مرور می‌کنیم. البته غذاهای موردعلاقه برخی کشورها جزئی‌تر از رده‌بندی بالاست که در زمان جمع‌بندی، غذاها را در دسته‌های بالا قرار داده‌اند تا جمع‌بندی کامل‌تری انجام شود.

استرالیا: شکلات، پاستا، استیک
برزیل: لازانیا، برنج، پاستا
آلمان: نودل، پیتزا، پاستا
غنا: فوفو (با سبزیجات درست می‌شود)، برنج، بانکو (با ذرت درست می‌شود)
گواتمالا: مرغ، پیتزا، غذای چینی
هند: غذای هندی، برنج، بریانی (غذای ایرانی)
کنیا: اوگالی (با ذرت درست می‌شود)، غذای مخلوط، اوگالی و سبزیجات
مکزیک: غذای مکزیکی، غذای چینی، یک نوع سینی مزه شامل ۲۰ نوع سبزیجات مختلف تند
هلند: پاستا، غذای چینی، پیتزا
پاکستان: سبزیجات، گوشت، بریانی
فیلیپین: مرغ، فیلیپینو (با ماهی و برنج درست می‌شود)، سبزیجات
روسیه: گوشت، سیب‌زمینی، سالاد
آفریقای جنوبی: پاستا، پیتزا، استیک
اسپانیا: پائلا (با برنج، گوشت و غذای دریایی درست می‌شود)، پاستا، برنج
تانزانیا: موز و گوشت، برنج و گوشت، برنج و لوبیا
انگلستان: استیک، پاستا، مرغ
امریکا: پیتزا، استیک، مرغ

در این نظرسنجی ۷۸ درصد شرکت‌کنندگان از انگلستان گفتند که قیمت غذا برایشان مهم است. در سوال دیگری ۵۳ درصد شرکت‌کنندگان انگلیس گفته‌اند که نگران این موضوع هستند که آیا غذایی که می‌خورند سالم است یا نه. یک نتیجه جالب دیگر این نظرس
  • ۰ نظر
  • ۳۱ شهریور ۹۵ ، ۲۰:۲۶
  • ۵۱۷ نمایش
  • نفیسه قربانی

این شکلات های خوشمزه نیاز به پخت ندارن! 

چهارگوش شکلاتی بدون پخت را می توان در یخچال نگهداری نمود و در زمان رسیدن مهمان ناخوانده از آن برای پذیرایی استفاده نمود. در ضمن بچه ها هم درست نمودن آن را خیلی دوست دارند.

چهارگوش های شکلاتی بدون پخت<br />

چهارگوش های شکلاتی 

چهارگوش شکلاتی بدون پخت را می توان در یخچال نگهداری نمود و در زمان رسیدن مهمان ناخوانده از آن برای پذیرایی استفاده نمود. در ضمن بچه ها هم درست نمودن آن را خیلی دوست دارند.

مواد لازم:
 

     شکلات خالص : 275 گرم
     کره : 175 گرم
    شربت قوام آمده : 4 قاشق غذاخوری
    بیسکویت : 175 گرم
     برنجین تفت داده شده : 25 گرم
     گردو خرد شده : 50 گرم
     گیلاس درشت خرد شده : 100 گرم
     شکلات سفید جهت تزیین : 25 گرم


 چهارگوش شکلاتی بدون پخت

طرز تهیه :

1. شکلات خالص را با کره و شربت در کاسه بزرگی ریخته و روی قابلمه ای پر از آب جوش بگذارید تا ذوب شود . مواد را خوب هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند .

2. بیسکویت ها را به اندازه کوچک خرد نمایید و همراه برنجین , گیلاس و گردو و به مخلوط شکلات را اضافه نمایید .

3. داخل یک قالب کیک مربع شکل به اندازه 18 سانتیمتر را کاغذ روغنی بگذارید و مایه آماده شده کیک را در آن بریزید و با استفاده از قاشق سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید . مواد را به مدت 2 ساعت خنک نمایید .

4. جهت تزیین روی آن , شکلات سفید را آب نمایید و آن را روی کیک به هر شکلی که دوست دارید بریزید و بگذارید خودش را بگیرد . هنگام سرو کیک را با دقت از داخل قالب درآورید و کاغذ روغنی را از آن جدا نمایید و کیک را به 16 قسمت چهارگوش برش دهید .

  • ۰ نظر
  • ۳۱ شهریور ۹۵ ، ۲۰:۲۲
  • ۳۶۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

قلبی‌های کرم دار، قرمزهای شگفت انگیز

اکثرا شیرینی و کیک ها را یا به شکل ساده‌ی وانیلی و یا کاکائویی درست می کنیم.

قلبی‌های کرم دار، قرمزهای شگفت انگیز

 اکثرا شیرینی و کیک ها را یا به شکل ساده‌ی وانیلی و یا کاکائویی درست می کنیم، اما در این مطلب می خواهیم شیرینی هایی با رنگ های فانتزی را برای شما درست کنیم. مثلا شیرینی قلبی های زیبا به رنگ قرمز می تواند خیلی شگفت انگیز باشد.

 
مواد لازم :
 
    کره نرم شده مرغوب 250 گرم  
 
     خاک قند یا شکر قنادی 80 گرم
 
    عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری   
 
      رنگ خوراکی قرمز 1 قاشق چایخوری
 
    نشاسته یا آرد ذرت   1/2 فنجان
 
      آرد سفید الک شده  225 گرم
 
    پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری   
 
      نمک 1/2 قاشق چایخوری
 
مواد لازم جهت تهیه کرم شیرینی قلبی:
 
    پنیر خامه ای 113 گرم   
 
      کره 1 قاشق چایخوری   
 
      خاک قند 150 گرم

 
طرز تهیه :
 

  • ۰ نظر
  • ۳۱ شهریور ۹۵ ، ۲۰:۲۲
  • ۳۴۲ نمایش
  • نفیسه قربانی


پیتزای گوشت و نیمرو

تا به حال نام پیتزای گوشت و نیمرو را شنیده اید؟ امروز در این مطلب طرز تهیه این پیتزا را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

    نمک طبق ذائقه
    فلفل طبق ذائقه
    پیازچه (خرد شده) 1/4 فنجان
    تخم مرغ  4 تا 5 عدد متوسط
    گوشت  (قلوه گاه گوسفندی) 4 تا 5 تکه
    پنیر موزارلا (رنده شده) 1 و نیم فنجان
    سس گوجه فرنگی (یا سس پیتزای دلخواه) نصف فنجان
    روغن زیتون چند قطره
    خمیر پیتزا (خمیر باید نازک باشد تا همزمان با تخم مرغ ها بپزد) 1 عدد
    فلفل قرمز (خرده) اختیاری


 طرز تهیه پیتزای گوشت و نیمرو

طرز تهیه:

  • ۰ نظر
  • ۳۱ شهریور ۹۵ ، ۲۰:۱۹
  • ۳۴۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

کیک باقلوا با عطر گلاب، خوش عطر و خوشمزه 

باقلوا یکی از خوشمزه هایی است که همه عاشق اش هستند. در این مطلب کیک باقلوا را به شما آموزش می دهیم که حتما از آن استقبال می کنید.

کیک باقلوا

کیک باقلوا

باقلوا یکی از خوشمزه هایی است که همه عاشق اش هستند. در این مطلب کیک باقلوا را به شما آموزش می دهیم که حتما از آن استقبال می کنید.

مواد لازم:
 

       ۱۲۰ گرم آرد
       ۱۰۰  گرم شکر  
       ۳  عدد تخم مرغ
       ۱۵۰ گرم کره آب شده
       ۱۲۰ گرم بادام خرد شده
       1/4 پیمانه گلاب
       ۱ ق چ  بیکینگ پودر
       1 ق چ پودر هل

 
مواد لازم برای شربت:

       1 پیمانه  شکر
       1/3 پیمانه  آب
       1/4 پیمانه  گلاب  
       1 ق چ  عسل


  کیک باقلوا با عطر گلاب  


 
روش تهیه:
 
 
1. ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. شکر و تخم مرغ ها را در یک ظرف مناسب با همزن برقی خوب بزنید. حالا کره آب شده را به آنها اضافه کنید، سپس گلاب و هل را به مایه اضافه کرده ، خوب مخلوط کنید. بیکینگ پودر و آرد را در یک ظرف دیگربا هم الک کرده، آنها را همراه بادام خرد شده به مواد اضافه کنید و با لیسک آنها را خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

2. اکنون مایه را در یک قالب یا ظرف مناسب به ابعاد ۲۰×۳۰ که از قبل چرب کرده اید بریزید و ظرف را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از 5 دقیقه حرارت را به ۱۷۰ درجه کاهش دهید و 35 دقیقه دیگر صبر کنید تا سطح مواد خوب طلایی شود.

3. قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس کیک را از قالب درآورید، شربت داغ را روی آن بریزید و کیک را به ابعاد مورد نظرتان برش دهید.
 
دستور تهیه شربت:

شکر و آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. حالا عسل را اضافه کنید تا شربت کف کند. در انتها گلاب را اضافه کنید. بعد از یکی دو جوش شربت آماده است.


  • ۰ نظر
  • ۳۱ شهریور ۹۵ ، ۲۰:۱۸
  • ۳۸۰ نمایش
  • نفیسه قربانی

پای گوجه فرنگی

۳۱
شهریور


پای گوجه فرنگی

پای گوجه فرنگی غذایی است بسیار خوشمزه، به خصوص برای گیاهخوران و افرادی که به سبزیجات علاقه مند هستند.

 مواد لازم:
 

    خمیر پای :با قطر 22 سانت
    پیاز قرمز خرد شده :نصف یک پیاز
    گوجه‎فرنگی :3 تا 4 عدد
    ریحان ریز شده :½پیمانه
    پنیر موتزارلا :یک پیمانه
    پنیر پارمزان :یک پیمانه
    سس مایونز :¾ پیمانه
    سس تند مانند تاباسکو :یک قاشق چایخوری
    نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم

 

پای گوجه فرنگی


  • ۱ نظر
  • ۳۱ شهریور ۹۵ ، ۲۰:۱۶
  • ۵۰۸ نمایش
  • نفیسه قربانی

سلام خوبیین. من کیک شکلاتی را بهترین نوع کیک میدانم. طرز تهیش رو براتون میذارم امیدوار خوشتون بیاد*                                      مواد لازم:

تخم مرغ:3عدد

شکر:1/2 لیوان

ارد:3لیوان

ماست:1لیوان

جوشیرین و بکین پودر:هرکدام یک قاشق مربا خوری

کاکائو:به میزان لازم

ابتدا تخم مرغ را هم زده تا وقتی که کف کند،شکر رااضافه کرده و هم میزنیم.ماست و روغن را اضافه کرده و سه بار هم میزنیم.


ارد و پکین پودر و جوش شیرینرا مخلوط کرده و 3بار الک مکنیم. ارد را به مایه ی کیک اضافه کرده و هم میزنیم.

مایه را در ظرف مناسب ریخته و به مدت 10دقیقه در توستر با دمای 170 درجه در توستر

 میگذاریم.

  • ۲ نظر
  • ۲۵ شهریور ۹۵ ، ۱۰:۵۶
  • ۵۴۴ نمایش
  • نفیسه قربانی

کیک شکلاتی

۲۴
شهریور
:
  • ۰ نظر
  • ۲۴ شهریور ۹۵ ، ۱۰:۴۱
  • ۴۵۸ نمایش
  • نفیسه قربانی

سلام دوستان عزیزم امیدوارم که حالتان خوب باشد.
می دانید که تغذیه سالم نقش زیادی در رشد جسمی و فکری کودکان دارد.
برای جلب توجه کودکان به خوردن غذا علاوه بر طعم و مزه خوب ، تزیین غذا  از اهمیت بسیار بالایی بر خوردار است.
من علاوه بر کار در زمینه آشپزی و شیرینی پزی ،در زمینه غدای کودک ( BABY FOOD) هم فعالیت می کنم و تمام تلاشم را خواهم کرد تا کودکان را از خوراکی های بی ارزش دور کنم.
امروز برای کوچولوهای نازنین دستور یک آلاسکای خوشمزه را می گذارم .
امیدوارم در این روزهای گرم با کمک مامانهای مهربان درست کنند و لذت ببرند.
آلاسکای میوه ای (هلو)


این آلاسکا را در ماهنامه آشپزخانه ملل شماره ۱ آموزش داده بودم.

نوش جان .


  • ۱ نظر
  • ۱۲ شهریور ۹۵ ، ۲۱:۳۸
  • ۵۲۳ نمایش
  • نفیسه قربانی


به نظر من ذائقه مردم ترکیه خیلی به ذائقه ما ایرانیان نزدیکه .در اینجا عکس برخی از غذاها و شیرینی های ترکیه را براتان می گذارم امیدوارم که لذت ببرید.

جوجه کباب



ماهی Balik 



اسکندر کباب (یکی از غذاهای معروف ترکیه )
به شکلهای مختلفی در رستورانهای مختلف سرو می شد ترکیب اصلی آن برشهای نان . دنر کباب . سس مخصوص . ماست .گوجه .در برخی رستورانها هم با خیارشور و سیب رمینی سرخ کرده همراه بود.



کوفته کباب



دونر کباب



نان سیمیت



شاه بلوط



بامیه (



بازار مصریها(بازار ادویه و شیرینی)
انواع ادویه های مخصوص .انواع چای .شیرینی و شکلات



چای استانبولی



انواع لوکوم




باقلوا





انواع پنیر





برگ مو (این عکس را از بازار محلی انداختم)


  • ۰ نظر
  • ۱۲ شهریور ۹۵ ، ۲۱:۳۶
  • ۸۹۵ نمایش
  • نفیسه قربانی

کیک انار

۱۲
شهریور

اناری را می کنم دانه

به دل می گویم ،کاشکی این مردم دانه های دلشان پیدا بود.

سلام دوستان عزیز

امیدوارم که حالتان خوب باشد.فصل انار است و میوه ای خوشمزه و پر خاصیت

امروز وقتی انار ها را دانه کردم یک لحظه دلم کیک خواست و دست به کار شدم وکیک انار را درست کردم البته با دستور خوب شف طیبه .جا داره اینجا از این دوست هنرمندم هم تشکر کنم که مطالب بسیار مفیدی را به ما آموزش می دهند.

 دوستان این کیک بسیار راحته و بسیار خوشمزه حتما امتحان کنید.

کیک انار

دستور کیک

دوستان خوبم اگر گسی دوست نداره دانه انار زیز دندانش حس شودمی تواند از آب انار استفاده کنه ولی توجه داشته باشید که خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب اناراست.

انار میوه ای است که به آن خون ساز می گویند  و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است. انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع کننده چربی ، رفع کننده سموم اغلب عفونتهای داخلی ،دافع حرارت می باشد.

خواص انار

  • ۰ نظر
  • ۱۲ شهریور ۹۵ ، ۲۱:۳۵
  • ۴۵۸ نمایش
  • نفیسه قربانی

ته چین مرغ

۱۲
شهریور

این روزها سعی میکنم بیشتر درخواستهای دوستان گلم رو جواب بدم ، چند نفری درخواستته چین مرغ رو داشتند که امروز نوبت درخواست اونهاستلبخند

به نظر من ته چین ازاون نوع غذاهائیه که اگه روغنش کم باشه خوشمزه نمیشه بنابراین اگه ر‍ژیم دارین بی خیال ته چین بشیدخوشمزه ته چین غذای سنگینیه ، پس اگه برای مهمونی درست میکنید درانتخاب پیش غذاها دقت کنید که سبک و زود هضم باشند.

با من همراه بشید برای درست کردن یه ته چین مرغ خوشمزه با تمام فوت و فنهای یک ته چین بی عیب و نقصلبخند


مواد لازم

 

برنج : 3 پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

روغن مایع : نصف پیمانه

ماست چکیده : یک و نیم  پیمانه

کره درصورت تمایل : 25 گرم

ادویه (‌دارچین ، پودر گل محمدی ، کاری) : مقداری

رغفران دم کرده ، نمک ، فلفل : مقداری

مواد لازم برای پخت مرغ

سینه مرغ : 2عدد

  • ۰ نظر
  • ۱۲ شهریور ۹۵ ، ۲۱:۳۳
  • ۹۰۱ نمایش
  • نفیسه قربانی
  • ۰ نظر
  • ۱۲ شهریور ۹۵ ، ۲۱:۳۱
  • ۶۶۹ نمایش
  • نفیسه قربانی

فروماژ پرتقال

۱۲
شهریور

فروماژ پرتقال اولین دسری هست که درست کردم برای همین خاطره های خوبی ازش دارم وانصافا" هم دسر خوشمزه ایه


مواد لازم

  • ۰ نظر
  • ۱۲ شهریور ۹۵ ، ۲۱:۳۰
  • ۸۳۰ نمایش
  • نفیسه قربانی

فیله کباب

۱۲
شهریور

یله کباب

فیله کباب یا همون کباب فیله ازکبابهای خوشمزه و شیک هست که میتونه زینت بخش سفره هاتون باشه.

درنگاه اول پختش به نظر سخت میاد اما این طور نیست با من همراه باشید تا طرزتهیه این کباب خوشمزه رو یاد بگیرید

 

  • ۰ نظر
  • ۱۲ شهریور ۹۵ ، ۲۱:۲۸
  • ۵۱۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

بنیه

۱۲
شهریور

بنیه نوعی غذای خمیریه فرانسویست Beignet

با خمیر بنبه شما میتونید چند نوع غذای حاضری معروف رو درست کنید من جمله قارچ پفکی ، ONION RING مرغ چینی و ..


 

من تمام انواع خمیرهای بنیه رو امتحان کردم ولی بهترین اونها که واقعا مثل بنیه های حاضری درمیاد به قرار زیره:

 

خمیر بنیه ( روش اول )


سفیده تخم مرغ 3 عدد
ماء الشعیر ساده بدون طعم یک پیمانه 
شیر یک پیمانه 
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
نمک و ادویه جات ( ادویه جاتی که من استفاده میکنم به این قراره 
یک قاشق مربا خوری پودر سیر ، یک قاشق مربا خوری اویشن ، یک قاشق چایخوری فلفل و یک ونیم قاشق چایخوری نمک )
آرد به اندازه ای که غلظت خمیر مانند ماست شود و رد چنگال تا حدودی روش بمونه ( من حدودا 2 پیمانه مصرف کردم )


طرز تهیه 

سفیده رو اونقدر میزنید تا کاملا مثل برف بشه

 

بعد شیر و دلستر رو افزوده و هم میزنید ، یه مایع حبابی حاصل میشه

  • ۰ نظر
  • ۱۲ شهریور ۹۵ ، ۲۱:۲۷
  • ۷۷۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

باقالا پلو

۱۲
شهریور

باقلا پلو رو اصولا با گوشت ماهیچه تهیه میکنند اما جایگزینهائی مثل گوشت گردن ، گوشت قرمز و مرغ وماهی هم داره ، خواهرمن ماهیچه رو به خاطر چسبندگی که داره دوست نداره برای همین من با مرغ پختم .

 

  • ۰ نظر
  • ۱۲ شهریور ۹۵ ، ۲۱:۲۶
  • ۳۶۳ نمایش
  • نفیسه قربانی

یه پاستای گیاهی و خوشمزه با اصلیت ایتالیائی

 


موادلازم

 

پاستا: ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی : ۶ عدد

ریحان تازه خرد شده : نصف لیوان

سیر خرد شده : ۳ حبه

فلفل سبز تند : ۲ عدد

پنبر پارمزان: ۲۰۰ گرم

نمک و روغن : مقداری

 

طرز تهیه

 

پاستا رو آبکش کنید

گوجه فرنگی رو میکس کرده و کاملا پوره کنید

فلفل رو حلقه حلقه کنید و به همراه سیر تو روغن تفت بدید بعد ریحان رو افزوده و کمی تفت بدید در انتها پوره گوجه و نمک رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید سس جوشیده و کاملا غلیظ بشه

 

پاستا رو به سس اضافه کرده خوب مخلوط کنید ، درظرفی لایه لایه پاستا و پنبیر پارمیزان رو بریزید

 

بعد حدود ۱۵ دقیقه تو فر قرار داده و سپس سرو کنید.

 

  • ۱ نظر
  • ۱۲ شهریور ۹۵ ، ۲۱:۲۵
  • ۴۸۵ نمایش
  • نفیسه قربانی



KooKoo-yeh Sabzi
Ingredients: (4 servings) 
vegetables (parsley, dill, coriander, lettuce, spring onion ends), 1 kg 
eggs, 4 large 
barberry (optional), one spoon 
crushed walnut (optional), one spoon 
baking soda, one teaspoon 
wheat flour, one spoon 
cooking oil 
slat 
black pepper 

Directions: 

Wash vegetables and rinse thoroughly. Chop finely and fry in oil for about 5 minutes. Let cool completely. 

Beat eggs well, then add baking soda, salt, black pepper, flour, barberry and walnuts. Add vegetables and mix well. 

Heat oil in a non-stick pan until it is hot. Pour in the mix, flatten the surface with the back of a spoon, and place the lid on. Reduce heat and fry for about 10 minutes, until kookoo is cooked under. Cut radially into 4 equal pieces, turn over, and fry for another 10 minutes.

  • ۰ نظر
  • ۱۱ شهریور ۹۵ ، ۱۵:۲۰
  • ۱۲۸۸۴ نمایش
  • نفیسه قربانی

 

RECIPE

FERNI with rice flour

Pourali, F

 

10 grams (1 tablespoon) rice flour

4 grams (1 teaspoon) sugar

210 grams (1 cup) milk

 

First boil the milk and then cool it. Next mix the rice flour, sugar and boiled-cooled milk together in a pan. Put the mixture on the mild(easy) heat and cook it for 5 to 10 minutes , mixing them during cooking. You shoud continue heating and mixing it untile the rice is cooked and the the mixture found a appropriate concentration.

It is a recommended food for start feeding babies at their 6 months age. You can add butter to the mentioned recipe after the baby become an 8 month old baby. If you add 5 grams butter to it the food will be 35 kcalories more energetic. It is very good for the babies who don’t gain 

  • ۱ نظر
  • ۱۱ شهریور ۹۵ ، ۱۵:۱۹
  • ۱۰۶۸۵ نمایش
  • نفیسه قربانی


باقالی پلو، شوید باقلا پلو مجلسی با ماهیچهمورد توجه شما قرار گیرد.

باقالی پلو، محبوب ایرانیان است. ترکیب جادویی برنج، باقالی، شوید و روغن. غذایی که با حسن سلیقه و حوصله تبدیل به یکی از خوشمزه ترین غذاهای مجلسی می شود.

برای آموزش پخت این غذای خوشمزه با ما همراه باشید. 

باقالی پلو,باقالی پلو با ماهیچه,باقالی پلو با مرغ

باقالی پلو,باقالی پلو با ماهیچه,باقالی پلو با مرغ,باقلا پلو,باقالی پلو با ماهیچه مجلسی,باقالی پلو با گوشت,پلو باقالی,باقالی پلو و ماهیچه,طرز تهیه باقالی پلو,پلو باقلا,انواع پلو,انواع چلو,تزیین باقالی پلو با ماهیچه

شوید باقلا پلو مجلسی با ماهیچه

مواد لازم برای ۴ ن

  • ۰ نظر
  • ۰۵ شهریور ۹۵ ، ۰۰:۳۷
  • ۳۵۱ نمایش
  • نفیسه قربانی


جوجه چینی با سس تاتار


طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار


این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .

مواد لازم :برای ۵-۶ نفر

 فیله مرغ  نیم کیلو
 آبلیمو دو قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط  سه عدد
سیر  یک حبه
نمک و زعفران  به میزان لازم


مواد لازم برای خمیر بنیه :

تخم مرغ  دو عدد
 ماء الشعیر بدون طعم  یک لیوان
 شیر  نصف لیوان
 خمیر مایه :یک قاشق چایخوری
 بیکینگ پودر  :یک قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم
نمک و فلفل سفید به میزان لازم

 

ماء الشعیر بدون طعم : (اگه بدون طعم را دوست نداشتید می تونید از نوع لیمویی آن هم استفاده بفرمایید )

مواد لازم برای سس تاتار:

 زرده تخم مرغ پخته  دو عدد
 خیار شور ریز خرد شده  سه قاشق غذاخوری
 پیاز ریز خرد شده  یک قاشق غذاخوری
 سس مایونز  سه قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
سس تند گوجه فرنگی ۲-۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه :
ابتدا فیله مرغ را از ضخامت به دو قسمت می کنیم و سپس از نظر طولی هم به دو قسمت می کنیم یعنی هر فیله به چهار قسمت تقسیم می شود (تقسیم از طول در تصویر نشان داده نشده )

 

طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار


فیله ها را با آبلیمو و نمک و  یک پیاز حلقه شده سیر خرد شده و زعفران کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شود .

 

طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار


حالا می رویم سراغ درست کردن خمیر بنیه شیر را کمی حرارت می دهیم تا ولرم شود و بعد با خمیر مایه مخلوط می کنیم . و کنار می گذاریم .

 

طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار


زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم و ابتدا سفیده را خوب به هم می زنیم تا کاملا کف کند .

 

طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار


سپس زرده و ماءالشعیر را به آن اضافه می کنیم و مجددا خوب به هم می زنیم و به همین ترتیب مخلوط شیر و خمیر مایه را هم می افزاییم .

 

طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار


آرد و بیکینگ پودر را به تدریج اضافه می کنیم تا غلظت آن شبیه حلیم شود . نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد .می توانیم در این مرحله با یک حلقه پیاز آن را امتحان کنیم وقتی حلقه را به خمیر آغشته می کنیم خمیر نباید اینقدر سفت باشدکه حجم زیادی به آن بچسبد و نه اینکه تمام خمیر از حلقه جدا شود و چیزی روی آن نماند .در آخر فلفل سفید و نمک و کمی زعفران هم به آن اضافه می کنیم . و خمیر را کنار می گذاریم تا یک ساعت استراحت کند .

 

طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار


در این فاصله سس را حاضر می کنیم . زرده تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و خیار شور ریز خرد شده که که کاملا آب نمک آن را گرفتیم و پیاز ریز شده را هم با آن مخلوط می کنیم و در آخر سس مایونز و فلفل را هم می افزاییم .سس تاتار حاضر است . می توانیم نصف سس را با سس گوجه فرنگی مخلوط کنیم تا دو رنگ داشته باشیم .سس را در یخچال می گذاریم تا جا بیفتد .می شود از فلفل دلمه ای به عنوان ظرف سس استفاده بفرمایید .

 

طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار


وقتی خمیر بنیه استراحت کرد . در یک ظرف نسبتا کوچک و با دیواره بلند مقداری روغن (به میزانی که جوجه ها در آن شناور باشند ) را با حرارت بالا گرم می کنیم تا داغ شود و بعد فیله های آغشته به خمیر را در آن می اندازیم .(حدود ۵ تا ۶ تا باهم ). سپس حرارت را کم می کنیم تا خوب برشته و مغز پخت شوند .

 

طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار


نکته : وقتی فیله های آغشته به خمیر را می خواهیم در روغن بیندازیم بهتر است کمی آن را تکان بدهیم تا خمیر اضافی آن جدا شود .

در اواسط کار اگر ذرات خمیر در روغن باقی ماندند بهتره روغن را از صافی رد کنید و یا مرتب ذرات خمیر را باقاشق جمع آوری کنید .


می شود از خمیر باقیمانده برای حلقه های پیاز استفاده کرد که فوق العاده خوشمزه می شود. 

 

  • ۰ نظر
  • ۰۵ شهریور ۹۵ ، ۰۰:۳۵
  • ۵۲۴ نمایش
  • نفیسه قربانی

سالادماکارونی

۰۵
شهریور

آموزش تهیه سالاد ماکارونی


سالاد ماکارونی از غذاهایی هست که در سالهای اخیر خیلی باب شده و عموما هم دوست دارن. این غذا به شکلهای خیلی متفاوت و متنوعی درست میشه و در واقع مثل انواع سالاد ها میتونه مواد جایگزین داشته باشه و به طور کلی عوض بشه. سالاد ماکارونی یک وعده سرد و عالی هست و مخصوصا در روزهای گرم تابستون حسابی میچسبه. امروز طرز تهیه یک نوع از سالاد ماکارونی رو براتون قرار میدیم.

سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی

تهیه سالاد ماکارونی خیلی آ

  • ۰ نظر
  • ۰۵ شهریور ۹۵ ، ۰۰:۳۴
  • ۵۶۵ نمایش
  • نفیسه قربانی

خوراک معرکه مرغ و قارچ

پیازها را نگینی خرد نموده و به همراه کره تفت می‌دهیم تا پیازها نرم شوند. سیرها را نگینی خرد نموده و به پیازها اضافه می‌کنیم. وقتی عطر سیر بلند شد، قارچ‌های اسلایس شده را به آن افزوده و با حرارت زیاد قارچ را تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود

 خوراک معرکه مرغ و قارچ


خــوراک مـرغ و قـارچ ترکـی

غذای کشور ترکیه

مـواد لازم

فیله مرغ: 500 گرم 
قارچ: 400 گرم 
پیاز متوسط: دو عدد 
سیر: چهار حبه 
فلفل سبز: شش عدد 
گـوجه‌فرنگی: پنج عدد 
کره: 150 گرم 
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپخوری 
نمک: 2/3 قاشق چـایخوری 
فلفل قرمز، سیــاه و زیره سبز: به میزان لازم 
پنیر پیتزا: 100 گرم

طرز تهیه

  • ۰ نظر
  • ۰۵ شهریور ۹۵ ، ۰۰:۳۳
  • ۵۶۴ نمایش
  • نفیسه قربانی

مرغ با کرم ترخون




مرغ با کرم ترخون,طرز تهیه مرغ با کرم ترخون,روش تهیه مرغ با کرم ترخون

مرغ با کرم ترخون,طرز تهیه مرغ با کرم ترخون,روش تهیه مرغ با کرم ترخون,طرز پخت مرغ با کرم ترخون,آموزش پخت مرغ با کرم ترخون,مواد لازم برای مرغ با کرم ترخون,انواع غذا با مرغ,گوشت پرندگان



موادلازم مرغ با کرم ترخون :



روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 900 کالری

سینه مرغ

4 عدد

100 گرم / 200 کالری

پیاز

1 عدد خرد شده

100 گرم / 5 کالری

سیر

1 تا 2 حبه ریز یا رنده شده

100 گرم / 120 کالری

قارچ

200 گرم ورقه شده

100 گرم / 27 کالری

آب مرغ

1 پیمانه

100 گرم / 50 کالری

سس سفید

1 پیمانه رقیق

100 گرم / 138 کالری

ترخون تازه

1/4 پیمانه خرد شده

100 گرم / 49 کالری

جعفری تازه خرد شده

کمی

100 گرم / 34 کالری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری

ترخون

1 قاشق غذاخوری برای تزئین

100 گرم / 45 کالری

جعفری

1 قاشق غذاخوری برای تزئین

100 گرم / 25 کالری


  • ۰ نظر
  • ۰۵ شهریور ۹۵ ، ۰۰:۲۸
  • ۳۵۳ نمایش
  • نفیسه قربانی

پیراشکی

۰۵
شهریور

خمیر پیراشکی


مواد لازم (خمیر پیراشکی)

•    1 عدد تخم مرغ

•    1.5 قاشق غذاخوری روغن مایع

•    ¼ پیمانه آب ولرم

•    ¼ پیمانه آب ولرم

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    دو پیمانه آرد

طرز تهیه (خمیر پیراشکی)

1.    در یه کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن را به آنها اضافه کنید. 

2.    آب و شیر ولرم و تخم مرغ را اضافه کنید و با هم‌زن برقی خوب هم بزنید تا خمیر چسبناکی حاصل شود. سپس با کمک قاشق چوبی خمیر را هم بزنید و در صورت نیاز، آرد بیشتری به آن اضافه کنید. 

3.    در صورت تمایل می توانید همه مواد را در غذاساز بریزید و خمیر را درست کنید. 

4.    سپس خمیر را کمی در دست ورز دهید و پس از اینکه یکدست و نرم شد، آن را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت 30 تا 60 دقیقه آن را درون یخچال بگذارید. توجه داشته باشید خمیر کمی حالت چسبندگی خود را حفظ می کند. 

5.    پس از این استراحت، خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با دست ورز دهید تا کاملا فرم چسبندگی خود را از دست بدهد. هنگامی که خمیر کاملا لطیف شد آن را با وردنه باز کنید تا ضخامت حدود 0.5 سانتی‌متر داشته باشد. سپس به مدل های دلخواه آن را برش دهید و مواد میانی را داخل آنها بگذارید. 

طرز تهیه پیراشکی گوشت و مدل‌های پیچیدن خمیر

سس گوشت

مواد لازم (سس گوشت)


•    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک عدد پیاز

•    یک قاشق چایخوری زردچوبه

•    ¼ قاشق چایخوری دارچین

•    1/8 قاشق چایخوری زنجبیل

•    300 گرم گوشت چرخ‌کرده

•    2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

•    1 قاشق غذاخوری زرشک

•    یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

•    دو قاشق غذاخوری آبلیمو

•    نمک و فلفل قرمز
  • ۰ نظر
  • ۰۵ شهریور ۹۵ ، ۰۰:۲۵
  • ۹۴۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

طرز تهیه دسر پیتزایی



در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش طرز تهیه دسر پیتزایی فراهم شده است؛همراه با آکا ایران در بخش آشپزی ایرانی برای طرز تهیه دسر پیتزایی
آشپزی ایرانی - مجله اینترنتی آتایران:
,آشپزی،آشپزی ایرانی،آشپزی ایرانی در آکا ایران،آشپزی ایرانی در آکا ایران،طرز تهیه دسر پیتزایی،دسر پیتزایی،آکا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله آشپزی،آکا ایران،آتا,[categoriy]

طرز تهیه دسر پیتزایی -آکاآشپزی،آشپزی ایرانی،آشپزی ایرانی در آتا ایران،آشپزی ایرانی در مجله اینترنتی آتا ایران،طرز تهیه دسر پیتزایی،دسر پیتزایی،مجله اینترنتی آتا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله آشپزی،آتا ایران،آتا

ا

مواد لازم:
به گزارش آکاایران: خمیر کلوچه یک پاکت 550 گرمی
موز خرد شده یک دوم فنجان
توت فرنگی خرد شده یک دوم فنجان
انگور بیدانه یک دوم فنجان
آناناس خرد شده یک دوم فنجان
طرز تهیه:
فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
خمیر کلوچه را در یک ماهی تابه پیتزا پهن کنید.
برای 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
سپس روی تور سیمی خنک کنید.
خامه زده شده را روی خمیر خنک شده بریزیدو پخش کنید.
میوه ها را روی خامه به سلیقه خود مرتب کنید.
میوه ها باید ورقه ایی خرد شده باشند.
سپس دسر را در یخچال قرار دهید و بعد از یک ساعت میل کنی
  • ۰ نظر
  • ۰۵ شهریور ۹۵ ، ۰۰:۲۲
  • ۳۸۴ نمایش
  • نفیسه قربانی


ماهی سوخاری، طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی


 

در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن  ماهی سوخاری را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 

ماهی سوخاری,ماهی سوخاری در فر,ماهی سوخاری پفکی

ماهی سوخاری,ماهی سوخاری در فر,ماهی سوخاری پفکی,ماهی سوخاری قزل آلا,ماهی سوخاری فر,ماهی سوخاری خوشمزه,ماهی سوخاری درسته,ماهی سوخاری در مایکروفر

ماهی سوخاری در مایکروفر

 

 

مواد لازم ماهی سوخاری برای 4 نفر :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

سس مایونز

یک پیمانه

100 گرم / 691 کالری

سیر (رنده شود)

یک حبه

100 گرم / 120 کالری

پودر فلفل قرمز

نصف قاشق چای خوری

100 گرم / 0 کالری

لیموترش (رنده شود)

پوست نصف

100 گرم / 9 کالری

آب لیموترش

2 قاشق چای خوری

100 گرم / 42 کالری

گشنیز تازه (خرد شود)

یک قاشق سوپ خوری

100 گرم / 20 کالری

فیله ماهی (هر نوع ماهی دلخواه)

675 گرم

100 گرم / 100 کالری

تخم مرغ (زده شود)

2 عدد

100 گرم / 147 کالری

آرد سوخاری

115 گرم یا 2 پیمانه

100 گرم / 35 کالری

روغن مخصوص سرخ کردنی

مقداری

100 گرم / 900 کالری

نمک و فلفل سیاه

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری

لیموترش

تعدادی برای سرو

100 گرم / 42 کالری

 

طرز تهیه ماهی سوخاری :

*. به نقل از آکاایران : برای درست کردن سس این ماهی سوخاری، سس مایونز، سیر رنده شده، پودر فلفل قرمز، پوست رنده شده لیموترش، آبلیموترش و گشنیز خردشده را خوب با هم مخلوط کرده، سپس با نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید.

*. پس از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، کاسه محتوای سس را به یخچال منتقل کنید.فیله ماهی ها را شسته و پس از خشک شدن، به صورت تکه های نواری 4 تا 5 سانتی متری خرد کنید.سپس هریک از فیله های نواری را در تخم مرغ زده شده فرو ببرید.

*. پس از آن، در آرد سوخاری بغلتانید. وقتی که مقداری از فیله ها را به همین صورت آماده کردید، آنها را سرخ کنید.برای سرخ کردن فیله ماهی ها، قابلمه گودی آماده کرده و مقداری روغن در آن بریزید. قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن خوب داغ شود.

*. سپس آن تعداد از فیله ماهی ها را که آماده کرده بودید، داخل روغن بریزید و بگذارید سرخ شود. هنگامی که فیله ماهی ها به رنگ طلایی متمایل به قهوهای درآمد، آنها را از روغن خارج کرده و داخل صافی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود.

*. در فاصله سرخ شدن فیله ماهی ها، بقیه را آماده کرده و پس از خارج کردن هریک از فیله ها از داخل روغن، یکی دیگر را جایگزین کنید. در پایان، فیله ها را در ظرفی چیده و سس مایونز با طعم لیموترش را به صورت جدا

  • ۰ نظر
  • ۰۵ شهریور ۹۵ ، ۰۰:۲۱
  • ۳۵۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

اش انار

۰۵
شهریور

این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن آش انار را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 

آش انار,آش انار شیرازی,طرز تهیه آش انار

آش انار,آش انار شیرازی,طرز تهیه آش انار,طرز پخت آش انار,آش انار یزدی,دستور پخت آش انار,آش انار طرز تهیه,آش انار دستور پخت,تهیه اش انار,طرزتهیه اش انار

طرز تهیه اش انار

 

  • ۰ نظر
  • ۰۵ شهریور ۹۵ ، ۰۰:۲۰
  • ۳۳۷ نمایش
  • نفیسه قربانی

کباب

۰۵
شهریور
  • ۰ نظر
  • ۰۵ شهریور ۹۵ ، ۰۰:۱۷
  • ۱۴۱۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

سوپ تورتیلا

۰۵
شهریور

سوپ تورتیلا


سوپ,انواع سوپ,سوپ مرغ

سوپ,انواع سوپ,سوپ مرغ,سوپ مرغ و لوبیا,سوپ مرغ و ذرت,سوپ مرغ و تورتیلا

سوپ تورتیلا

مواد لازم

مرغ پخته شده

به اندازه دلخواه

پوره گوجه فرنگی

420 گرم

پیاز خرد شده

1 عدد متوسط

فلفل چیلی سبز خرد شده

115 گرم

سیر خرد شده

2 حبه

آب

2 فنجان

آب مرغ

410 میلی لیتر

زیره

1 ق چ

پودر چیلی

1 ق چ

نمک

1 ق چ

فلفل سیاه

یک چهارم ق چ

برگ بو

1 عدد

فرفر قرمز خشک و خرد شده

به میزان دلخواه

سس تند مثل سیراشا

به میزان دلخواه

ذرت پخته یا کنسروی

280 گرم

لوبیا سیاه خیس خورده

100 گرم

سیب زمینی پخته و مکعبی خرد شده

2 عدد

مواد لازم برای روی سوپ

چیپس تورتیلا

 

خامه ترش

 

پنیر رنده شده

 

 

طرز تهیه :

  • ۰ نظر
  • ۰۵ شهریور ۹۵ ، ۰۰:۱۲
  • ۳۴۷ نمایش
  • نفیسه قربانی

طرز تهیه ی قلیه بادمجان

قلیه بادمجون رو به عنوان یه غذای گیلانی میشناسن اما این غذا شهرهای دیگه ی کشورمون هم پخت میشه و به شیوه های مختلف .یه غذای خوب صرفا یه غذای پرهزینه و تجملاتی نیست بلکه چیزیه که با عشق و علاقه پخته شه و ازش لذت ببرین .قلیه بادمجون به شیوه ای که من بهتون آموزش میدم کاملا پختنی و رژیمیه و سالم .موادشم که برای همه در دسترسه و طبخ این خورشت بسیار آسونه و اصلا هم وقت گیر نیست .قبلا هم غذای رژیمی بادمجان کبابی و سس ماست رو براتون قرار دادیم که با مراجعه به لینکش میتونین این مطلب رو بخونین.

طرز تهیه ی قلیه بادمجان

طرز تهیه ی قلیه بادمجان

مواد لازم برای تهیه ی قلیه بادمجان

  • بادمجان 5 عدد متوسط
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • عدس 1 لیوان
  • رب گوجه به مقدار لازم
  • آبغوره یا آبلیمو به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه ی قلیه بادمجانX

مواد لازم برای تهیه ی قلیه بادمجان

طرز تهیه ی قلیه بادم

  • ۰ نظر
  • ۰۱ شهریور ۹۵ ، ۱۳:۳۵
  • ۶۴۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

شاتوت بستنی

۰۱
شهریور

بستنی شاتوت فوری

بستنی شاتوت
آماده سازی
مواد برای۵ اسکوپ

توی تابستون بستنی همیشه بهترین گزینه برای خنکی سریع و خوشمزه اس. البته قبلا انواع بستنی های رژیمی رو هم باهم یاد گرفتیم و برای استفاده هر روزه خیلی مناسب تر هستن. در این مطلب محض تنوع یه بستنی سریع و خوشمزه رو قرار میدم که اگه موادش رو داشته باشید در عرض ۵ دقیقه حاضره و میتونید نوش جان کنید. البته اگه مثل من از طرفداران شاتوت باشید.

برای دیدن مطالب بستنی رژیمی موز و توت ف

  • ۰ نظر
  • ۰۱ شهریور ۹۵ ، ۱۳:۳۳
  • ۶۲۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

بستنی یخی

۰۱
شهریور

بستنی یخی با میوه های رنگی

۱۰ نظر


از اون چیزایی که توی تابستون خیلی میچسبه و توی تابستون عالیه انواع بستنی هست. خیلی خوبه که انواع بستنی ها رو اون هم از انواع سالمش خودمون توی خونه تهیه کنیم که هم از سلامتشون مطمئن باشیم و هم اینکه با سلیقه و ذائقه خودمون بستنی دلخواهمون رو تهیه کنیم. در این مطلب طرز تهیه بستنی میوه ای رو قرار میدم که میتونید به دلخواه خودتون تغییرش بدید و با سلیقه خودتون درستش کنید.

طرز تهیه بستنی توت فرنگی و بستنی با ماست رو هم میتونید با کلیک روی لینک هاشون مشاهده بفرمایید.

مواد لازم برای تهیه بستنی یخی میوه ای

  • میوه در انواع مختلف (میتونید از میوه های مونده ی توی یخچال هم استفاده کنید)
  • لیموناد یا آب میوه
  • قالب بستنی
میوه های خرد شده برای بستنی یخی

میوه های خرد شده برای بستنی یخی

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای

میوه ها رو به اندازه های کوچیک برش بزنید. البته میتونید هم ورقه ورقه کنید که زیبا تر هم باشه.

خرد کردن میوه هاX

خرد کردن میوه ها

قالب های پلاستیکی بستنی رو هم میتونید از لوازم پلاستیکی تهیه کنید و هم لوازم قنادی ها دارن.

چیدن میوه ها در قالب بستنی

چیدن میوه ها در قالب بستنی

میوه ها رو با توجه به سلیقه خودتون داخل قالب بستنی بچینید. اونقدری که تا لبه قالب پر شه. بعد هم آب میوه ی دلخو

  • ۰ نظر
  • ۰۱ شهریور ۹۵ ، ۱۳:۳۱
  • ۴۹۹ نمایش
  • نفیسه قربانی

مرغ سوخاری

۰۱
شهریور

طرز تهیه مرغ سوخاری خیلی ترد و خوشمزه



مرغ سوخاری
آماده سازی
زمان پخت
مجموعاً
مواد برای۲ نفر

مرغ سوخاری از خوراکی های خیلی خیلی محبوب و خوشمزه اس که میشه هرزگاهی توی خونه درست کنیم و از مضراتش چشم پوشی کنیم. واقعا هم خیلی بهتره که از این دست غذاها توی خونه هرچه کمتر طبخ بشه که سلامت اعضای خونواده هم به خطر نیوفته. البته که این مدل غذاها اگه توی خونه و با مواد اولیه تازه تهیه بشه خیلی خیلی بهتر از موارد رستورانی و فست فودیش هست و شاید حتی خوشمزه تر.

قبلا هم طرز تهیه شنیسل مرغ و چیکن کیو رو در سایت داشتیم و همچنین طرز تهیه قارچ سوخاری و قارچ و پنیر خامه ای رو داشتیم که برای هر کدوم میتونید روی لینک هاشون کلیک کنید.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری در خانه

  • قسمت های یک مرغ (دو ران و ۲ سینه‌(میتونیدبه قسمت های کوچکتر تقسیم کنید) و دو بال و کتف)
  • سفیده تخم مرغ ۱ عدد
  • نمک ۱ قاشق چایخوری

برای آرد سوخاری

  • آرد سفید ۱ و نیم پیمانه
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا نصف قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  • پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
  • پودر کرفس نصف قاشق غذاخوری
  • پودر نعنا نصف قاشق غذاخوری
  • پودر ریحان نصف قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز ۱قاشق غذاخوری
ادویه های لازم برای مرغ سوخاری

ادویه های لازم برای مرغ سوخاری

به جای همه این مواد میتونید از همون آرد و نمک و فلفل هم استفاده کنید ولی این مواد خیلی میتونه طعم عالی و خوشمزه ای به مرغ ها بده

مراحل تهیه مرغ سوخاری ترد و خوشمزه

مرغ ها رو بعد از شستن به قسمت ۸ تکه قسمت کنید. البته میتونید اندازه ها رو با توجه به سلیقه خودتون کوچکتر هم بگیرید. برش مرغ ها اگه کمی کوچکتر باشه بهتر پخته میشن.

ادویه های مناسبی که بالا گفتم رو با آرد مخلوط کنید. هر کدوم که در دسترستون نبود میتونید حذف کنید.

سفیده تخم مرغ رو هم در ظرفی جداگونه با نمک مخلوط کنید و کمی هم بزنید.

همه مواد رو با آرد مخلوط میکنیم

همه مواد رو با آرد مخلوط میکنیم

مرغ ها رو ابتدا در سفیده تخم مرغ کاملا بغلتونید تا تمام سطحش رو بگیره و بعد در آرد کاملا بغلتونید. این کار رو دو سه بار تکرار کنید تا ضخامت سوخاریتون زیاد بشه.

مرغ ها رو در آرد میغلتونیم

مرغ ها رو در آرد میغلتونیم

مرغ های آغشته به آرد

مرغ های آغشته به آرد

بعد هم در سرخ کن با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۱۲-۱۴ دقیقه کاملا بپزه و سرخ بشه. زمان پخت ران با سینه و قسمت های دیگه ی مرغ متفاوت هست. اگر هم سرخ کن ندارید در شیرجوش به ارتفاع ۵ سانت روغن بریزید و روی شعله متوسط(نه زیاد) وقتی کاملا داغ داغ شد تکه های مرغ رو در روغن داغ غوطه ور کنید که سرخ شه. زمان پخت روی گاز هم با سرخ کن فرق میکنه.

سرخ کردن مرغ ها

سرخ کردن مرغ ها

برش مرغ سوخاری

برش مرغ سوخاری

برای سرو در کنار این مرغ سوخاری میتونید از سیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید.

  • ۰ نظر
  • ۰۱ شهریور ۹۵ ، ۱۳:۳۰
  • ۵۵۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

اش بادمجان

۰۱
شهریور

طرز تهیه آش بادمجان

آش بادمجان
آماده سازی
زمان پخت
مجموعاً
مواد برای5 نفر

توی زمستون آش یا سوپ بیشتر از هر غذایی میچسبه. مخصوصا این روز ها که هوا کمی سرد تر شده، یک آش داغ در کنار عزیزانمون میتونه بسیار خوشآیند باشه. در این مطلب طرز تهیه آش بادمجان رو قرار میدم که یه طعم جدید و خوشمزه ای داره و توی این هوای سرد بسیار دلچسبه. مخصوصا اینکه گرمی بادمجون هم میتونه بسیار مفید باشه. این آش به دلیل پر گوشت بودن و همچنین حبوباتی که توش به کار رفته خیلی مناسب وعده شام نیست و بهتره برای ناهار نوش

  • ۰ نظر
  • ۰۱ شهریور ۹۵ ، ۱۳:۲۹
  • ۴۷۸ نمایش
  • نفیسه قربانی

از اونجایی که غذاهای اصیل ایرانی خیلی پر طرفدار هستن قصد داریم یکی یکی به شرح پختشون بپردازیم که در آشپزی ایرانی امروز تصمیم به پخت فسنجان گرفتیم و قراره این غذای محبوب ایرانی رو با فوت و فن های خوب جا افتادنش براتون شرح بدیم.

فسنجان

فسنجان

مواد لازم فسنجان

  • ۰ نظر
  • ۰۱ شهریور ۹۵ ، ۱۳:۲۴
  • ۴۵۴ نمایش
  • نفیسه قربانی