اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

۳۲ مطلب در مهر ۱۳۹۵ ثبت شده است

پیتزا

با خمیر بربری و سس مارینارا


مواد لازم برای 4 نفر

  • خمیر بربری: 1 شانه
  • پنیر پیتزا: 500 گرم
  • قارچ: 400 گرم
  • فلفل دلمه ای: 2 عدد
  • گوشت: نیم کیلو
  • گوجه: 6 عدد متوسط (برای سس)
  • رب گوجه: 2 قاشق غذا خوری (برای سس)
  • جعفری: 1 قاشق غذا خوری (برای سس)
  • پیاز: 1 عدد (برای سس)
  • سرکه: 2 قاشق غذا خوری (برای سس)
  • روغن: 3 قاشق غذا خوری (برای سس)


اول از همه چیز خمیر را روی ظرف فر پهن کنید. خمیر باگت به اندازه بربری چسبناک نیست و دردسر پهن کردنش کمتره، ولی مزه پیتزا با خمیر بربری رو ترجیح میدیم. تا جایی که می شه خمیر پیتزا رو نازک پهن کنید. هر چی نازک تر بهتر.


سس مارینارا: گوجه ها را با یک عدد پیاز داخل مولینیکس بندازید و خرد کنید. بعد وارد قابلمه گودی کرده و به آن روغن و سرکه و جعفری اضافه کنید. به علاوه ادویه هایی مثل فلفل و آویشن.                                                                                         


شعله زیر سس را زیاد کنید تا یه 15 دقیقه ای غلغل کند. بعد رب گوجه را اضافه کرده و 25 دقیق دیگر روی حرارت متوسط بذارید بپزد. در این جا بد وقتی نیست که زیر فر را هم روشن کنید روی دمای 180 درجه که فر کم کم گرم شود.


همان طور که خودتان میدانید، روی پیتزا تقریبا همه چیز میشه گذاشت (حتی آناناس و کیوی!) قارچ و فلفل سبز در این دستور نیاز به تفت دادن ندارند. ولی اگر گوشت یا سوسیسی به پیتزا اضافه میکنید الان موقعش هست که 3-4 دقیقه روی دمای بالا توی ماهیتابه تفت بخورند.


سس مارینارا را با ملاقه روی خمیر به صورت یکسان پخش کنید. پودر پنیر پارمیجان (یا پنیر رنده شده مخصوص پیتزا) را روی سس می پاشیم. قارچ، فلفل، گوشت را هم روی پنیر پخش میکنیم. و روی همه چیز دوباره پنیر رنده شده می پاشیم. در فر از قبل گرم شده را باز میکنیم و ظرف را در پایین ترین ردیف قرار میدهیم. دمای فر باید روی 180 درجه باشد.


حدودا 35 دقیقه بعد پنیر روی پیتزا باید طلایی شده باشد و وقتش رسیده که پیتزا را در بیاوریم و بخوریم! توجه داشته باشید که چون پیتزا در ردیف پایین بوده،کاملا ترد و برشته است.


نوش جان

(همکار عزیز، وقت و انرژی زیادی صرف تهیه این عکسها و توضیحات شده. لطفا، خواهشا، اسکی نکنید. ممنون)

  • ۱ نظر
  • ۱۸ مهر ۹۵ ، ۱۹:۴۱
  • ۹۶ نمایش
  • نفیسه قربانی

سمبل پراون، سریع آماده میشه

 

در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن سمبل پراون را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 

آموزش سمبل پراون,تهیه سمبل پراون,انواع سمبل پراون

آموزش سمبل پراون,تهیه سمبل پراون,انواع سمبل پراون,سمبل پراون,مواد لازم سمبل پراون,طرز تهیه سمبل پراون,روش تهیه سمبل پراون,درست کردن سمبل پراون

روش تهیه سمبل پراون

 

مواد لازم سمبل پراون :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

باقلا

200 گرم

100 گرم / 59 کالری

میگو

500 گرم

100 گرم / 100 کالری

تمرهندی

نصف بسته

100 گرم / 238 کالری

آب

2 لیوان

100 گرم / 0 کالری

پیاز متوسط

یک عدد

100 گرم / 5 کالری

کاری

یک قاشق چای خوری

100 گرم / 233 کالری

زردچوبه

نصف قاشق چای خوری

100 گرم / 0 کالری

فلفل قرمز

نصف قاشق چای خوری

100 گرم / 22 کالری

 

روش تهیه سمبل پراون :

  • ۰ نظر
  • ۱۵ مهر ۹۵ ، ۱۲:۳۲
  • ۸۴ نمایش
  • نفیسه قربانی

10 نوع از غذاهای خوشمزه در استانبول ترکیه

معرفی غذاهای پرطرفدار و خوشمزه در شهر استانبول ترکیه

استانبول به عنوان دروازه‌ی اروپا بر مشرق زمین و یک ابرشهر جهانی که هر ساله میزبان توریست‌های مختلفی از اقصی نقاط جهان است، رستوران‌های خوش رنگ و لعابی را در خود جای داده، اما پر کردن شکم در این رستوران‌ها رابطه‌ی مستقیمی با خالی شدن جیب دارد؛ پس بهتر است به عنوان یک توریست شماری از غذاهای خیابانی این کلان شهر را نیز بشناسیم تا در زمان احساس گرسنگی، شکم خود را نیز با هزینه‌ی اندک سیر کنیم.در کنار رستوران‌های مجلل با منوهای وسوسه کننده، غذاهای خیابانی یکی از گزینه‌های محبوب توریست‌ها و افراد محلی در هر شهری است. هرچند خوردن انواع غذاها در رستوران‌ها می‌تواند مسیر خوبی برای شناسایی ذائقه‌ی یک ملت باشد، اما ایستادن در کنار خیابان و مزه مزه کردن آنچه که مردم شهر هر روز در طول زندگی پر مشغله‌ی خود استفاده می‌کنند، علاوه بر آشنایی با ذائقه، پنجره‌ای از فرهنگ کشور میزبان را نیز به روی گردشگران باز می‌کند، چراکه طیف گسترده‌ای از افراد، فارغ از طبقه‌ی اجتماعی همیشه گرد بساط فروشندگان غذای خیابانی جمع می‌شوند. پس با کجارو همراه باشید تا نگاهی به لیست 10 غذای خیابانی محبوب استانبول داشته باشیم.

استانبول
1. سیمیت (Simit)

  • ۰ نظر
  • ۱۵ مهر ۹۵ ، ۱۲:۲۷
  • ۱۲۸ نمایش
  • نفیسه قربانی

مرغ بریان در فر

مرغ بریان در فر
مرغ بریان در فر

مواد لازم:

مرغ:۱عدد درسته،زعفران دم کرده:۱ استکان کوچک،آبلیمو دو قاشق غذاخوری،سیر دوحبه،فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک،گوجه:۱ عدد،

طرز تهیه:

  • ۰ نظر
  • ۱۵ مهر ۹۵ ، ۱۲:۲۴
  • ۱۰۸ نمایش
  • نفیسه قربانی

طرز تهیه شیرینی پسته ای با روکش شکلاتی بدون فر !


یک شیرینی ویژه برای آنها که عاشق شکلات و پسته هستند داریم. این شیرینی بسیار راحت آماده شده و بدون نیاز به فر است و از مواد اولیه خیلی خوشمزه ای تشکیل شده است.

طرز تهیه شیرینی پسته ای با روکش شکلاتی بدون فر !

مواد لازم برای شیرینی پسته ای شکلاتی، بدون  نیاز به فر

۵۰ گرم شکلات سفید
۱۰۰ گرم کنسرو شیر عسلی
۵۰ گرم پودر قند
۱۳۰ گرم پودر پسته
۱٫۴ قاشق چایخوری پودر هل
۱۵۰ گرم شکلات تلخ

 

طرز تهیه شیرینی پسته ای با روکش شکلات، بدون نیاز به فر

شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیر عسلی روی حرارت ملایم قرار دهید.
پس از ذوب شدن 

  • ۰ نظر
  • ۱۵ مهر ۹۵ ، ۱۲:۱۹
  • ۱۲۷ نمایش
  • نفیسه قربانی

بریم سراغ آش خوشمزه مون.شاید تنها آشی باشه که سبزی نداره اما بسیار خوشمزه ست و مربوط به ارومیه ای های عزیزه.یارما شورباسه یا آش بلغور.تو این هوای سرد زمستونی خیلی می چسبه.

مواد لازم:

سیب زمینی...............1 عدد
بلغور گندم ................1 پیمانه
لوبیا قرمز ................1پیمانه
فلفل دلمه ای..............1 عدد کوچک
رب گوجه فرنگی........1 ق غ
گوجه فرنگی.............1عدد
پیاز.......................1عدد
نعنا خشک...............1 ق غ
نمک و فلفل  و ادویه و زردچوبه
آب
روغن

طرز تهیه:

  • ۰ نظر
  • ۱۵ مهر ۹۵ ، ۱۱:۵۳
  • ۹۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

طرز تهیه پیتزا رولی پنیری


پخت پیتزا رولی,درست کردن پیتزا رولی

پیتزا رولی پنیری، یک پیتزای خوشمزه نیم ساعته


پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که مورد علاقه تمام سنین است. این بار با پنیر و کالباس یک پیتزای رولی نیم ساعته درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مدت لازم برای تهیه پیتزا رولی : 25 دقیقه


مواد لازم برای پیتزا رولی پنیری :

 پنیر موتزارلا  یک بسته
کالباس به مقدار لازم
 خمیر یوفکا به تعداد لازم


مرحله اول طرز تهیه پیتزا رولی پنیری
خمیرهای یوفکا را باز کنید. درون خمیرها پنیر موتزارلا رنده شده بریزید.
کالباس ها را از وسط نصف کرده و درون خمیر، روی پنیرها طوری قرار دهید که نصف آنها بیرون مانده باشد.
خمیر را دولا کرده و دو سر آن را به هم وصل کنید.

پیتزا رولی,طرز تهیه پیتزا رولی

طرز تهیه پیتزا رولی پنیری


مرحله دوم طرز تهیه پیتزا رولی پنیری
یک لایه از خمیر نازک را دورتادور خمیرها ی لوله شده بپیچید.
یک زرده تخم مرغ را کامل هم بزنید و درونش مقداری نمک و فلفل و ادویه بریزید.


با قلمو این زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید.
خمیرها را برای 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا رویه آنها طلایی شود.

طرز درست کردن پیتزا رولی, مواد لازم برای پیتزا رولی

پخت پیتزا رولی پنیری

 

مراحل پخت پیتزا رولی,مراحل درست کردن پیتزا رولی


  • ۰ نظر
  • ۱۵ مهر ۹۵ ، ۱۱:۵۱
  • ۷۸ نمایش
  • نفیسه قربانی

ترشه شامی گیلانی,یک شامی خوشمزه و ساده

 


ترشه شامی گیلانی,یک شامی خوشمزه و ساده


 


پرشین پرشیا-شامی از غذاهای حرفه ای من درآوردی همه ی مامان ها محسوب می شود. حتما نیازی نیست دستور خاصی را دنبال کنند. بنا به سلیقه خود موادی را ترکیب می کنند و از آن یک شامی فوق العاده در می آورند. در این مطلب طرز تهیه نوعی شامی به روش گیلانی ها را به شما آموزش می دهیم.


مواد لازم:


گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو
 

پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
 

جعفری ساطوری ۱/۲ پیمانه
 

تخم مرغ زده ۱ عدد
 

سیب زمینی پخته پوست گرفته ۲ عدد
 

آب غوره ۱/۲ پیمانه
 

زعفران سائیده
 

روغن
 

  • ۰ نظر
  • ۱۵ مهر ۹۵ ، ۱۱:۵۰
  • ۶۷ نمایش
  • نفیسه قربانی

بامیه سیب زمینی یک سورپرایز عالی برای اعضای خانواده

بامیه سیب زمینی از انواع غذا ها و میان وعده های متفاوت و دوست داشتنی است که شما می توانید این غذای خاص و سورپرایز را در منزل تهیه کنید, در این آموزش، طرز تهیه بامیه سیب زمینی را ملاحظه می فرمایید.

بامیه سیب زمینی ظاهری شبیه به شیرینی بامیه دارد و در طرز تهیه بامیه سیب زمینی می توانید با توجه به ذائقه خود از شکر و یا نمک استفاده کنید. بامیه سیب زمینی را می توانید در کنار انواع غذا ها و شربت ها میل کنید و همچنین این غذای خوشمزه می تواند در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره های شما عزیزان باشد.

سیب زمینی از انواع مواد غذایی است که با آن می توانید غذا های خوشمزه و لذیذی را نظیر سیب زمینی شکم پر و بامیه سیب زمینی و سیب زمینی سرخ کرده فست فودی و … را بپزید و از طعم بی نظیر هر یک از غذاها نهایت لذت را ببرید.

بامیه سیب زمینی خوشمزه

مواد لازم

  • کره : ۳۴ گرم
  • سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
  • آب : یک و دو سوم پیمانه پلوپزی
  • آرد : ۲ پیمانه پلوپزی
  • بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • شکر : ۲ قاشق سوپ خوری
  • زعفران دم کشیده : به میزان لازم

طرز تهیه بامیه سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس بعد از پخته شدن سیب زمینی ها پوست آن ها را بگیرید و سیب زمینی ها را به صورت داغ رنده کنید.

رنده کردن سیب زمینی
در مرحله بعدی روش درست کردن بامیه سیب زمینی تابه مناسبی را بر روی شعله گاز قرار دهید سپس آب را در درون تابه بریزید و کره و شکر را نیز به آب اضافه کنید.

اضافه کردن شکر به مخلوط کره و آب

بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید زعفران دم کشیده را برای خوشرنگ شدن بامیه سیب زمینی به مخلوط آب و کره اضافه کنید.

بامیه سیب زمینی خوشمزه

سپس همه آرد را در درون تابه بریزید و هم بزنید تا کره و آب جذب آرد شوند و خمیر در یک طرف تابه جمع شود.

اضافه کردن آرد به مخلوط آب و کره دستور پخت بامیه سیب زمینی

سپس خمیر را به مدت ۵ دقیقه در درون تابه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.

طرز تهیه بامیه سیب زمینی در منزل

بعد از مدت زمان ذکر شده تابه را از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به خمیر اضافه کنید و با کمک همزن مخلوط آرد و تخم مرغ ها را هم بزنید توجه داشته باشید که بعد از اضافه کردن هر کدام از تخم مرغ ها باید مخلوط خمیر بامیه و تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ ها به خوبی خورد خمیر بروند.

اضافه کردن تخم مرغ به مایه بامیه

سپس بیکینگ پودر و شکر را به خمیر بامیه اضافه کنید و هم بزنید.

اضافه کردن شکر به مایه بامیه سیب زمینی

در مرحله بعدی طرز تهیه بامیه سیب زمینی سیب زمینی ها رنده شده را به خمیر بامیه اضافه کنید و دوباره مخلوط مایه بامیه را هم بزنید تا یکدست شود توجه داشته باشید که مایه بامیه نباید شل باشد.

اضافه کردن سیب زمینی رنده شده به مایه بامیه سیب زمینی
در مرحله آخر دستور پخت بامیه سیب زمینی مایه بامیه را در درون قیف ماسوره داری بریزید.

طرز تهیه بامیه سیب زمینی در منزل

 در درون تابه ای مناسب مقدار زیادی روغن بریزید و تابه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود و سپس مایه بامیه سیب زمینی را از درون قیف با فشار بیرون آورید و با کمک قیچی چرب شده به اندازه دلخواه از مایه بامیه سیب زمینی ببرید تا در درون روغن سرخ شود.

بیرون آوردن مایه بامیه از درون قیف ماسوره دار سرخ کردن بامیه سیب زمینی

بعد از اینکه بامیه ها به رنگ دلخواهتان رسیدند آن ها را از درون روغن خارج کنید و در درون صافی مناسبی قرار دهید تا روغن اضافی از بامیه ها خارج شود.

 تزیین زیبا و ساده بامیه سیب زمینی

نکات طلایی در تهیه بامیه سیب زمینی

  • اگر می خواهید بامیه سیب زمینی را در کنار انواع نوشیدنی نظیر شربت و آب میوه و یا شیر میل کنید باید در طرز تهیه بامیه سیب زمینی از شکر استفاده کنید.
  • اگر تمایل دارید که بامیه سیب زمینی را در کنار غذا سرو کنید باید در هنگام تهیه مایه بامیه به آن نمک اضافه کنید.
  • بعد از هر بار استفاده از قیچی برای بریدن مایه بامیه سیب زمینی قیچی را چرب کنید.
  • می توانید شکل های مختلفی مانند پفکی و شکل طولی و … به بامیه سیب زمینی بدهید.
  • بامیه ها را به هیچ عنوان در درون روغن هم نزنید زیرا ممکن است به هم بچسبند و یا پاره شوند.
  • در طرز تهیه بامیه سیب زمینی هنگام سرخ شدن بامیه ها تابه را گهگاهی تکان دهید تا همه بامیه ها به صورت یکنواخت سرخ شوند.
  • هنگام درست کردن بامیه سیب زمینی برای سرخ کردن بامیه ها از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.

تزیین بامیه سیب زمینی

در طرز تهیه بامیه سیب زمینی اگر ترجیح می دهید بامیه ها طعم ملسی داشته باشند می توانید ۱ قاشق غذا خوری شکر و ۱ قاشق چای خوری نمک به مایه بامیه سیب زمینی اضافه کنید. بعد از آماده شدن بامیه های خوشمزه آن ها را برای سرو درون ظرف مناسبی بچینید و با کمک انواع سبزیجات نظیر گوجه و تربچه و خیار و … سس بامیه ها را به زیبایی تزیین کنید.

  • ۰ نظر
  • ۱۵ مهر ۹۵ ، ۱۱:۴۷
  • ۱۴۹ نمایش
  • نفیسه قربانی

مه سوسیس و آلو مخصوص

مواد مورد نیاز برای دلمه سوسیس و آلو


سوسیس گوشت : 8 عدد

سس خردل : 2 قاشق غذاخوری

آلو برقانی خشک بدون هسته : 24 عدد

ژامبون گوشت : 8 ورق

کره آب شده : یک قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی : برای تزئین دلمه ها

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

طریقه درست کردن دلمه سوسیس و آلو

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم

ابتدا سوسیس‌ها را با یک کارد تیز از پهلو شکاف می دهیم

این شکاف باید تا عمق سوسیس برود

داخل شکاف سوسیس‌ها را سس خردل می مالیم و درون هر یک  سه عدد آلو قرار می دهیم

دور سوسیس‌های پر شده را با ورقه‌های ژامبون محکم می پیچیم

برای محکم تر شدن می توانیم دور دلمه‌ها را با نخ تمیزی محکم کنیم

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 260 درجه فارنهایت روشن می کنیم تا داغ شود

اطراف سوسیس‌ها را با کره چرب می کنیم و آنها را درون سینی فر می چینیم

سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمه‌های سوسیس طلایی شوند درون فر قرار می دهیم

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

نکته 1 : آلو ها را از قبل در آب بخیسانید تا نرم شوند

نکته 2 : می توانیم برای تزئین دلمه ها از سس گوجه فرنگی استفاده کنیم

  • ۰ نظر
  • ۱۵ مهر ۹۵ ، ۱۱:۴۵
  • ۵۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

خورشت بامیه
خورشت بامیه برای 6تا8 نفر اسم غذا (فارسی)
خورش دسته بندی غذا
ایرانی اصلیت غذا
60 مدت زمان طبخ
مقدار لازم مواد لازم ردیف
750گرم گوشت ماهیچه با استخوان 1
3قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده 2
750 گرم بامیه 3
2قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی 4
2تا3 قاشق سوپخوری آبلیمو 5
بقدر کافی نمک و فلفل 6
گوشت را تکه تکه خورد میکنیم میشوئیم با پیاز سرخ کرده داخل قابلمه ای میریزیم در ظرف را می بندیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و می گذاریم آب گوشت کاملا کشیده شود. بعد دو سه لیوان آب داخل گوشت میریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود یک لیوان گردد در صورتیکه با این مقدار آب پخته نشد مقداریآب به آن اضافه میکنیم . (براىاینکه بامیه لیز نشود باید ته آن را بهیچوجه نگرفت کافی است که فقط چوبهای ته آنرا کمی کوتاه نمائیم)بعد بامیه را می شوئیم و ظرف مناسبى را آب کرده میگذاریم جوش بیاید بامیه را در آب جوش ریخته یک قاشق نمک بر آن اضافه مینمائیم میگذاریم کمی بپزد باید دقت کرد بامیه زیاد پخته نشود و لیزى آن خارج نشود .و سپس بامیه را در صافی میریزیم رب و آبلیمو و بحد کافی نمک و فلفل را به خورش اضافه کرده بعد از دو سه جوش بامیه را داخل خورش میکنیم و میگذاریم چند جوش بزند تا جا بیافتد. دستور عمل طبخ 
طرز پخت 
نحوه پختن

  • ۰ نظر
  • ۰۹ مهر ۹۵ ، ۱۰:۲۷
  • ۶۱ نمایش
  • نفیسه قربانی


ماهیچه رو معمولا با باقلاپلو ، رشته پلو یا چلوی ساده سرو میکنن ، البته من این دفعه با دمی شوید سرو کردم .

 


 

مواد لازم برای دو نفر

 

ماهیچه گوسفندی : ۲ عدد

پیاز :۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه ، دارچین ، نمک ، روغن ، فلفل : مقداری

برنچ: ۲ پیمانه

شوید تازه : یک لیوان

 

طرزتهیه

 

اگه می خواهید سس ماهیچه علیظ باشه ، پیاز رو رنده کنید درغیراین صورت اون رو رو خرد کنید ، پیاز رو داخل روغن تفت بدید تاطلائی بشه

بعد زردچوبه رو بهش اضافه کرده و ماهیچه ها رو هم داخل پیاز تفت بدید تا رنگشون تغییرکنه

  • ۰ نظر
  • ۰۹ مهر ۹۵ ، ۱۰:۲۵
  • ۱۲۱ نمایش
  • نفیسه قربانی
زمان آماده سازی: 
 
کمتر از ۳۰ دقیقه 
زمان پخت: 
 
۱ تا ۲ ساعت 
نوع خوردنی: 
 
پلو
وعده: 
 
شام 
منطقه / قومیت: 
 
ایرانی 
مناسبت: 
 
جشن عروسی

مواد اولیه

برنج .............................. 4 پیمانه
مرغ(سینه و ران) ............ چند تکه
پیاز .............................. یک عدد
زرشک........................... یک پیمانه
نمک و زردچوبه و زعفران.... به مقدار لازم
کره................................ 25 گرم
گلاب ............................. یک قاشق غذاخوری
شکر ............................. یک قاشق غذاخوری

  • ۰ نظر
  • ۰۹ مهر ۹۵ ، ۱۰:۲۴
  • ۷۸ نمایش
  • نفیسه قربانی


کلم پلو شیرازی

سلام دوستان امروز کلم پلو داریم امیدوارم خوشتون بیاد.

مواد لازم :

برنج یک و نیم پیمانه

کلم قمری دو عدد بزرگ

سبزی شامل ریحان ـ تره ـ جعفری ـ شوید ـ ترخون (کم) روی هم ۲۰۰ گرم پاک شده

شیراز وقتی میخواین سبزی کلم پلو بخرین خود فروشنده میدونه از هر کدام چقدر بده و چه چیزائی را بده ولی اینجا ما باید خودمون مقدارش را درست کنیم و بگیم چی میخوایم .توی این پلو ریحان و تره و جعفری یک اندازه هست و شوید کمتر از این سه تا هست ولی ترخون خیلی کمه چون زیادش باعث تلخی غذا میشه .

آبغوره یا آبلیمو دو قاشق غذاخوری

گوشت چرخی ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم

آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری تقریبا سر پر

پیاز رنده ریز یک عدد متوسط

زردچوبه دو قاشق مرباخوری

نمک به میزان لازم

کلم را پوست می کنیم و خلال می کنیم شبیه شکل

کلم ها را سرخ می کنیم با حرارت کم که این باعث میشه تقریبا کلم نرم بشه وقتی طلائی رنگ شد یک قاشق مرباخوری زرچوبه و کمی نمک و دو قاشق آبغوره یا آبلیمو را بهش اضافه می کنیم .این آبغوره یا آبلیمو را میتونید نسبت به ذائقه خودتون حذف کنید یا کمش کنید ولی در شیراز حتما استفاده میشه .

برنج را آبکش می کنید .شیراز به برنج در حال جوش کمی زرچوبه اضافه میشه که یک رنگ زرد ملایمی را پیدا می کنه .

سبزی ها را خرد می کنیم.

برنج و سبزی و کلم را مخلوط می کنیم .

کف قابلمه را کمی روغن ریخته برگهای کاهو را کف قابلمه می چینیم.

  • ۰ نظر
  • ۰۹ مهر ۹۵ ، ۱۰:۲۱
  • ۷۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

سوپ دریایی با زنجبیل

آیا تابه‌حال سوپ دریایی خورده‌اید؟! بله با استفاده از ماهی و میگو نیز می‌توان سوپ درست کرد. این سوپ غذایی مغذی و سرشار از امگا۳ است.

درضمن باتوجه به اینکه زنجبیل هم دارد، دیگر لازم نیست نگران سردی حاصل از میگو و ماهی باشید؛ زنجبیل به‌عنوان یکی از سبزیجات گرم و پرخاصیت، سردی ماهی و میگو را خنثی می‌کند.

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • ۲ قاشق سوپ‌خوری کره
  • ۱۷۵ گرم پیاز (خرد شود)
  • ۴ قاشق چای‌خوری آرد سفید
  • یک عدد تره‌فرنگی کوچک (حلقه حلقه خرد شود)
  • دوسوم پیمانه سرکه سفید
  • یک تکه زنجبیل تازه ۵/۲ سانتی‌متری (پوست‌کنده و خرد شود)
  • ۴۵۰ گرم سیب‌زمینی ریز (شسته و پوست‌کنده شود)
  • ۴۵۰ گرم فیله ماهی (از هر نوع ماهی دلخواه)
  • ۱۷۵گرم میگوی ریز (پاک شود)
  • ۲۷۵ گرم کلم بروکلی بدون ساقه
  • دوسوم پیمانه خامه
  • ۶ قاشق سوپ‌خوری پیازچه خردشده
  • نمک و فلفل
  • ۲ پیمانه آب جوشیده
  • یک عدد قرص عصاره سبزیجات

طرز تهیه:

۱ – قابلمه متوسطی را روی شعله اجاق‌گاز قرار داده و کره را در آن آب کنید؛ سپس پیاز خردشده را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آن تفت دهید. پس از آن، آرد را به پیازداغ اضافه کرده و به مدت یک الی ۲ دقیقه دیگر نیز حرارت دهید.

۲ – آب، عصاره سبزیجات، سرکه، زنجبیل، تره فرنگی و سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت درسته به مواد اضافه کنید و اجازه دهید که جوش آید. سپس در ظرف را بگذارید و مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها به‌طور کامل بپزند، حرارت‌دادن را ادامه دهید.

۳ – پوست فیله ماهی‌ها را کنده و آنها را به قطعات متوسط خرد کنید؛ سپس آنها را به همراه میگو، بروکلی و خامه به سوپ اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کنید.

در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید ولی هنگام هم‌زدن، مراقب باشید که تکه ماهی‌ها له نشوند. برای پخت ماهی، مدت زمانی حدود ۱۰ دقیقه کافی است.

۴ – در پایان، پیازچه خردشده را به مواد اضافه کرده و پس از ۳ دقیقه حرارت‌دادن، سوپ را به همراه نان سرو کنید.

  • ۰ نظر
  • ۰۹ مهر ۹۵ ، ۱۰:۱۷
  • ۶۷ نمایش
  • نفیسه قربانی

بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

لازانیا بادمجون!


مواد لازم :

بادمجان :‌5-6 عدد

لازانیا :‌7-8 ورق

 سس سفید

پنیر پیتزا

رب

پیاز رنده شده

گوشت چرخکرده : کمی

طرز تهیه:

اگه مثل من عاشق لازانیا باشین هی دوست دارین انواع و اقسامشو تجربه کنید! و اگه عاشق بادمجون هم باشین خب چی بهتر از لازانیا بادمجون؟!

من بادمجون سرخ شده توی فریزر داشتم...شما می تونید هم سرخ کنید و هم کبابی...دلخواهه...من بادمجونا رو با چنگال ریش ریش کردم! بعد گوشت رو با پیاز سرخ کردم و رب زدم و گذاشتم با آب پخت...ورقه های لازانیا هم خب پختن و آبکش شدن! بعد توی ظرف یه ردیف سس سفید...یه ردیف لازانیا...یه ردیف مایه گوشت و بعد بادمجون...دوباره سس سفید و همون روند...لایه آخر بادمجون! بعد سس و بعد پنیر...توی فر طبقه وسط...درجه 200 به مدت 40 دقیقه...هووووووووووووووم!

دفعه بعد که درستش کنم حتما گوشت  رو حذف میکنم تا طعم بادمجون کاااااااااااااااملا غالب باشه...

  • ۰ نظر
  • ۰۹ مهر ۹۵ ، ۱۰:۱۳
  • ۴۷ نمایش
  • نفیسه قربانی

کوکوی مرغ

۰۹
مهر

کوکوی مرغ




 

مواد لازم:

 

سینه مرغ پخته شده                      2 عدد

پیاز نگینی خرد شده و طلایی شده     1 پیمانه

تخم مرغ                                      4 تا 5 عدد

زعفران                                        مقداری

نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه              به میزان لازم

جعفری ساطوری شده                    2 قاشق سوپخوری

پودر سیب زمینی                           در صورت نیاز

 

طرز تهیه:

 

مرغ را با مقداری آب، هویج، یک قطعه کرفس، سیر، پیاز، نمک، فلفل، برگ بو یا رزماری میگذاریم بپزد. اما مقدار آب باید کم باشد یعنی برای دو عدد سینه یک پیمانه آب کافی است.

 

بعد از اینکه سینه مرغ کاملاً پخته شد فرصت میدهیم تا آب مرغ به خورد آن برود بعد اجازه می دهیم خنک شود بعد استخوان های مرغ را جدا کرده و آن را خرد می کنیم.

 

برای تهیه عصاره مرغ هم اگر مرغ را با استخوان بپزید عصاره خوشبویی به دست می آید.

 

سینه مرغ را داخل ظرف میریزیم. پیاز سرخ شده را اضافه می کنیم.

 

  • ۰ نظر
  • ۰۹ مهر ۹۵ ، ۱۰:۱۲
  • ۶۰ نمایش
  • نفیسه قربانی



مواد لازم برای 2 نفر

  • 250 گرم پاستای فتوچینی
  • یک سینه مرغ که به دو قسمت تقسیم شده باشد
  • پیاز کوچک خلال شده
  • نصف بسته قارچ کوچک
  • دو قاشق سوپ خوری خامه غلیظ
  • دوقاشق سوپ خوری پنیر رنده شده پارمسان
  • نمک فلفل |آویشن به اندازه دلخواه


یه قابلمه آب بریزین به آن یک قاشق نمک و ۳ قاشق روغن اضافه کنین و بگذارین جوش بیاد. وقتی جوش آمد، پاستای فتو چینی را توی آب درحال جوش کم کم وارد کنید. وقتی پاستا در آب می جوشد، باید دو سه کار انجام دهید.


سینه های مرغ را به صورت نوار باریک برش بدهید ، اندازه این نوارها می تواند مساوی انگشت اشاره شما باشد و با کمی سیر خلال کرد ه در یک ماهیتابه که کف آنرا با روغن مایع چرب کرده روی شعله داغ بگذارید. شعله داغ باشد که سینه ها آب نیندازد ، چون بعد سفت می شود. یادتان باشد که باید مرتبا هم بزنید تا نسوزد .


قارچ ها را هم خوب بشوید و افقی دو تا سه قطعه کنید و بعد با کمی پیاز خلال شده در یک ماهیتابه کوچک با روغن با کره یک تفت بدهید. نگذارید قارچها زیاد نرم شود. سپس قارچ را به مرغ ها اضافه کنید و پس از اینکار حرارت اجاق را کاملا پایین بیآورید


خامه را الان می تونید کم کم اضافه کنید طوری که حرارت ماهیتابه نیوفته یکدفعه.اگه خیلی غلیظ شده کمی آب داغ هم می تونید اضافه کنید. هم بزنید و بذارید کمی جا بیوفته. یعد از 5 دقیقه می تونید پنیر پارمزان هم اضافه کنید و یک دقیقه همش بزنید آمادست.


بستگی به سلیقه شما داره که سس را با پاستا قاطی کنید یا جدا جدا سرو کنید ولی اکثرا قاطی می کنند.


  • ۱ نظر
  • ۰۸ مهر ۹۵ ، ۲۲:۲۳
  • ۱۷۰ نمایش
  • نفیسه قربانی



مواد لازم برای 2 نفر

  • سینه مرغ: 2 تکه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد سوخاری: 100 گرم
  • پودر پیاز و سیر: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

* لازم به ذکر : بعضی گوشت فروشی ها سینه مرغ آماده برای شنیتزل کردن دارند ولی از اون طریق با اینکه سریع تره ولی کیف نمیده و روی ادویه ها هم کنترلی ندارید


اول سینه مرغها را شسته و از وسط، به صورت افقی نصف می کنیم.


با گوشت کوب روی هر تیکه می کوبیم. می خواهیم که هر برش تا حد امکان نازک و پهن باشد.


برای اینکه بوی مرغ را بگیریم میتونیم از قبل سینه ها رو در پیاز بخوابانیم و یا اگر وقت نشده می تونیم در این مرحله ادویه هایی مثل پودر پیاز و پودر سیر به مرغ اضافه کنیم. تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته و با چنگالی همشان میزنیم. بعد هر دو طرف هر تیکه از سینه را اول در ظرف تخم مرغ و بعد در ظرف سوخاری می غلتانیم. می توانید برای جذب بیشتر تخم مرغ و آرد این کار را 2 بار انجام دهید.


بعد از داغ کردن روغن در ماهی تابه میتونیم هر تیکه را روی حرارت متوسط به بالا سرخ کنیم. اگر حرارت خیلی بالا باشه آرد روی مرغ سریع میسوزه. هر طرف مرغ را میتوانیم 2-3 دقیقه سرخ کنیم، در حدی که آرد طلایی و مایل به قهوه ای شود. غذای ما به همین راحتی آماده شد! در کنار این غذا پوره سیب زمینی یا سیب زمینی سرخ کرده و ذرت هم خیلی می چسبه.


نوش جان.


(همکار عزیز، وقت و انرژی زیادی صرف تهیه این عکسها و توضیحات شده. لطفا، خواهشا، اسکی نکنید. ممنون)

  • ۰ نظر
  • ۰۸ مهر ۹۵ ، ۲۲:۲۰
  • ۶۵ نمایش
  • نفیسه قربانی

برترین ها: در این مطلب قرار است شما را با این دانه سبز و ریز و خوشمزه بیشتر آشنا کنیم. ماش به تنهایی هم طعم و مزه عالی دارد. کافی است آن را با آب و کمی نمک بپزید تا این دانه های کوچک، درشت و نرم شوند و از خوردن آن لذت ببرید. 

ماش یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی است. با این که زادگاه اولیه آن ایران است ولی روز به روز کمتر استفاده می شود و در حال فراموش شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید.

 ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت. یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی آش ماش است این دانه خاص ایران و خاور میانه است و مصرف آن در دیگر مناطق دنیا رواج زیادی ندارد.

 این دانه غنی، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد. یعنی پرخاصیت و غیر چاق کننده است. از این رو بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از ماش استفاده شود چون بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و به علت دارا بودن ویتامین A و D نیازهای بدن ما را تأمین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.

 خواص درمانی ماش

•    اگر ماش را با پوست بپزید و بخورید، برای درمان اسهال مفید است ، ولی برای لینت مزاج دانه های پوست کنده آن را مصرف کنید.

•    مصرف آش ماش سردردهای شدید و آبریزش بینی ناشی از سرماخوردگی را درمان می کند و سرفه و تب را تسکین می بخشد.

•    ضماد ماش پخته با سرکه برای درمان اگزما و امراض جلدی مفید است.

•    ماش برای افرادی که دچار ضعف و ناتوانی هستند بسیار مفید است.

  • ۴ نظر
  • ۰۲ مهر ۹۵ ، ۱۵:۰۰
  • ۲۰۷ نمایش
  • نفیسه قربانی

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده


  • ۰ نظر
  • ۰۲ مهر ۹۵ ، ۱۳:۴۰
  • ۵۹ نمایش
  • نفیسه قربانی


آب دوغ خیار ، آب دوغ خیار خوشمزه
آب دوغ خیار غذایی ساده، سالم و سبک است که براحتی هضم می شود و به علت طبع خنکی که دارد، عطش را رفع می کند و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می کاهد.

مواد لازم برای آب دوغ خیار



ماست چکیده
دوغ
خیاربا پوست (خرد شده)
کشمش
گردو ( خرد شده)
سبزی خوردن خرد شده (مخصوصاً در آن نعنا باشد که حسابی خوش عطرش می کند)
در صورت تمایل مقداری گل محمدی خشک شده (قابل تهیه از عطاری)

آب دوغ خیار خوشمزه



طرز تهیه آب دوغ خیار



مواد را با هم مخلوط کرده و ترید می کنیم. بهتر است با نان لواش ترید شود. اگر هوا دیگر خیلی گرم بود چند قطعه یخ در آن بریزید.

 

طرز تهیه آب دوغ خیار خوشمزه

نکات تکمیلی در مورد آب دوغ خیار

آب دوغ خیار جزو غذای محلی - سایر میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
آب دوغ خیار را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

  • ۱ نظر
  • ۰۲ مهر ۹۵ ، ۱۳:۲۵
  • ۷۴ نمایش
  • نفیسه قربانی

ساخت جعبه پیتزای خلاقانه + تصاویر


ساخت جعبه پیتزای خلاقانه + تصاویر

 

پیتزا یکی از پرطرفداران ترین غذاهای دنیا می باشد که انواع مختلفی هم دارد. یکی از مشکلاتی که در خوردن پیتزا وجود دارد تکه کردن آن است.

 

حتما شما هم بعضی مواقع هنگام خوردن پیتزا برای برش تکه های مثلثی آن به مشکل خورده اید. هنرمند Yinan Wang این مشکل را با طراحی جعبه ای جدید برایرستوران ها حل کرده است. این جعبه منحصر به فرد برای هر تکه پیتزا جداگانهساخته شده و می توان بدون دست زدن و امکان آلودگی ، غذای خود را نوش جان کنید.

 

ساخت جعبه پیتزای خلاقانه + تصاویر

 

جعبه پیتزا

 

ساخت جعبه پیتزای خلاقانه + تصاویر

 

جعبه پیتزا خلاقانه

 

ساخت جعبه پیتزای خلاقانه + تصاویر

  • ۰ نظر
  • ۰۱ مهر ۹۵ ، ۱۹:۵۴
  • ۹۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

Image result for ‫زشت ترین کیک های جهان‬‎Image result for ‫زشت ترین کیک های جهان‬‎Image result for ‫زشت ترین کیک های جهان‬‎Image result for ‫زشت ترین کیک های جهان‬‎Image result for ‫زشت ترین کیک های جهان‬‎Image result for ‫زشت ترین کیک های جهان‬‎Image result for ‫زشت ترین کیک های جهان‬‎

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

کیک های عروسی زشت

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

کیک عروسی بیریخت

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

بدترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

کیک عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

کیک های عروسی زشت

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

کیک عروسی بد

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

بدترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

کیک های عروسی زشت

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

کیک های عروسی زشت

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

عکس های دیدنی از زشت ترین کیک های عروسی

 

Image result for ‫زشت ترین کیک های جهان‬‎

  • ۰ نظر
  • ۰۱ مهر ۹۵ ، ۱۹:۵۰
  • ۴۰۴ نمایش
  • نفیسه قربانی



جدیدترین کیک های عروسی


نمونه هایی دیگر از کیک های جشن عقد و عروسی

 

کیک عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی

مدل کیک عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی

جدیدترین کیک های عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی

نمونه کیک عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی

مدل کیک های عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی

عکس کیک عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی

تصاویر کیک عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی

کیک عقد و عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی

کیک عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی
عکس کیک عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی
جدیدترین کیک های عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی 
نمونه کیک عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی
جدیدترین کیک های عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی
عکس کیک عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی
تصاویر کیک عروسی

عکس کیک عروسی, شیک ترین کیک های عروسی

 

  • ۱ نظر
  • ۰۱ مهر ۹۵ ، ۱۵:۱۹
  • ۱۴۶ نمایش
  • نفیسه قربانی

طرز تهیه کوکوی اسفناج پنیری

  • ۰ نظر
  • ۰۱ مهر ۹۵ ، ۱۵:۱۶
  • ۴۵ نمایش
  • نفیسه قربانی


طرز تهیه کرم کارامل با پودر کاسترد ، کرم کارامل با پودر کاسترد
کرم کاراملی متفاوت با “کرم کارامل” کلاسیک و طعمی بسیار دلنشین است که طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده خواهید کرد.

مواد لازم برای کرم کارامل با پودر کاسترد

 
شکر :نصف پیمانه
آب :3 قاشق سوپخوری
 
مواد لازم برای کرم
 
شیر :1250 میلی لیتر
شکر :100 گرم
پودر کاسترد :4 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین :1/5 قاشق سوپخوری
 
 
کرم کارامل
 

طرز تهیه کرم کارامل با پودر کاسترد

آب را روی شکر ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا کارامل به رنگ دلخواه درست شود. بعد داخل قالب مورد نظر ریخته و قالب را بچرخانید تا تمام سطح و کمی از دیواره قالب به کارامل آغشته شود.
 
ژلاتین را روی شیر ریخته و صبر می کنیم تا کمی پفکی شود، سپس شکر و پودر کاسترد را ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کرم نسبتا غلیظی درست شود. ( سفتی کرم باید در حدی باشد که فقط پشت قاشق را بپوشاند ) بعد روی کارامل آماده ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا ببندد.
 
نکات
 
در صورتی که کرم کارامل را داخل قالب بزرگ درست می کنید، بهتر است از 2 قاشق سوپخوری ژلاتین استفاده شود!
مواد کرم را قبل از ریختن داخل قالب از الک رد کنید!
از مقدار شیر 150 گرم کم کرده و به جای آن خامه استفاده کنید، یا از شیر پرچرب استفاده کنید.
به خاطر لطافت این نوع کرم کارامل بهتر است از قالبهای تک نفره ( رمکین) استفاده شود.
 
کرم کارامل با پودر کاسترد

نکات تکمیلی در مورد کرم کارامل

کرم کارامل جزو دسر - کرم و موس میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
کرم کارامل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

  • ۰ نظر
  • ۰۱ مهر ۹۵ ، ۱۵:۱۱
  • ۲۷۹ نمایش
  • نفیسه قربانی


بورانی عدس ، بورانی
در این بخش از غذاهای رژیمی آشپزخانه نمناک برای شما دستور تهیه بورانی عدس و 

مواد لازم بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی

دو پیمانه عدس
اسفناج یک کیلو
گوشت 250 گرم
ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل کمی
پیاز نصف یکعدد متوسط رنده شده
ماست سفت چکیده کمی

بورانی عدس

طرز تهیه بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی

عدس را از شب قبل خیس کنین . روز بعد با کمی آب و پیاز بپزین . از گوشت و پیاز و نمک و زرد چوبه و فلفل کوفته قلقلی های ریز درست کنین و وقتی عدس پخت بدون سرخ کردن کوفته ها اون ها رو داخلش بریزین . کمی آب مرغ یا گوشت ( بدون هیچگونه روغن و چربی ) و یا آب بهش اضافه کنین و مدت نیمساعت با شعله ملایم بپزین .

در انتها وقتی که خیلی آبدار نیست اسفناج خرد شده رو اضافه کنین و بذارین آبکش کشیده بشه و در واقع جا بیافته و مانند آش علظت پیدا کنه . نمکش رو بچشین .
حالا داخل ظرف مورد نظر کشیده و پس از اینکه کمی خنک شد با ماسنت وکوفته قلقلی تزیین کنین و کمی فلفل سیاه رو ش بپاشین . و سر میز ببرین .

نکات تکمیلی در مورد بورانی عدس

بورانی عدس جزو غذاهای رژیمی میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
بورانی عدس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

  • ۰ نظر
  • ۰۱ مهر ۹۵ ، ۱۵:۱۰
  • ۴۰ نمایش
  • نفیسه قربانی


کوفته قلقلی ، کوفته قلقلی طرز تهیه
کوفته قلقلی در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. و با برنج، پاستا و نان سرو میشود.

مواد لازم برای کوفته قلقلی

  • ۰ نظر
  • ۰۱ مهر ۹۵ ، ۱۵:۰۹
  • ۴۳ نمایش
  • نفیسه قربانی

Image result for ‫متن خوش آمد گویی زیبا‬‎

  • ۲ نظر
  • ۰۱ مهر ۹۵ ، ۱۵:۰۸
  • ۱۶۰ نمایش
  • نفیسه قربانی



کیک شکلاتی پنکیک



طرز تهیه پنکیک کیک شکلاتی, طرزپخت پنکیک های شکلاتی


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

 

مواد لازم : برای 4 نفر

 پودر شکر  30 گرم
 خامه پر چرب  235 گرم
 شیر  350 میلی لیتر
 وانیل  2 قاشق چای خوری
 روغن گیاهی  4.5 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
شکر 100 گرم
پودر کاکائو 25 گرم
آرد 175 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شکلات آب شده 90 گرم
توت فرنگی (یا هر میوه دلخواه) به مقدار لازم


طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

 

طرز تهیه پنکیک کیک شکلاتی, طرزپخت پنکیک های شکلاتی


سپس روغن و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.

 

طرز تهیه پنکیک کیک شکلاتی, طرزپخت پنکیک های شکلاتی


یک ماهی تابه نچسب را با کمی روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی ماهی تابه گرم شد، حدود 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر از مواد را برای هر پنکیک در ماهی تابه بریزید تا لایه زیرین پنکیک آماده شده و لایه رویی حالت حباب دار شود.

 

طرز تهیه پنکیک کیک شکلاتی, طرزپخت پنکیک های شکلاتی


سپس با قاشق چوبی، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود.
این کار را تا جایی تکرار کنید که کل خمیر استفاده شده و پنکیک ها آماده شوند. سپس اجازه دهید پنکیک ها کاملا خنک شوند.

 

طرز تهیه پنکیک کیک شکلاتی, طرزپخت پنکیک های شکلاتی


خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد. سپس حدودا 3 قاشق مرباخوری خامه روی یک طرف پنکیک ها پخش کنید.

 

طرز تهیه پنکیک کیک شکلاتی, طرزپخت پنکیک های شکلاتی


بعد با کمی خامه و توت فرنگی یا هر میوه دلخواه، تزئین کنید.

 

طرز تهیه پنکیک کیک شکلاتی, طرزپخت پنکیک های شکلاتی

سپس برای خودتان قهوه آماده کنید.

 

طرز تهیه پنکیک کیک شکلاتی, طرزپخت پنکیک های شکلاتی


روی کیک را با شکلات آب شده تزئین کنید.

 

طرز تهیه پنکیک کیک شکلاتی, طرزپخت پنکیک های شکلاتی


و از همه مهمتر از خوردن این کیک خوشمزه لذت ببرید.

 

طرز تهیه پنکیک کیک شکلاتی, طرزپخت پنکیک های شکلاتی


  • ۰ نظر
  • ۰۱ مهر ۹۵ ، ۱۵:۰۳
  • ۴۷ نمایش
  • نفیسه قربانی

طرز تهیه لذیذترین خورش قیمه


خورش قیمه

 

مواد لازم:

 

 

مغز ران گوساله یا گوسفند
750 گرم
لپه
100 گرم
پیاز سرخ کرده 
2 قاشق غذاخوری
لیموعمانی
4 تا 5 عدد
سیب زمینی
5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
روغن به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی
نمک و فلفل به مقدار کافی

 

 

  • ۰ نظر
  • ۰۱ مهر ۹۵ ، ۱۴:۵۸
  • ۴۱ نمایش
  • نفیسه قربانی