اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

۵ مطلب در فروردين ۱۳۹۶ ثبت شده است

فکر کنید یک روز در خانه هوس آشپزی متفاوت کرده اید، چیزی که هم هیجان انگیز شود و هم وقت زیادی از شما نگیرد. پیشنهاد ما برای شما کمی گوشت، مثلا گوشت بوقلمون، چند عدد خیار و سبزیجات دلخواه است. با همین مواد ساده کلی هیجان زده خواهید شد.
مجله آشپزی مثبت: فکر کنید یک روز در خانه هوس آشپزی متفاوت کرده اید، چیزی که هم هیجان انگیز شود و هم وقت زیادی از شما نگیرد. پیشنهاد ما برای شما کمی گوشت، مثلا گوشت بوقلمون، چند عدد خیار و سبزیجات دلخواه است. با همین مواد ساده کلی هیجان زده خواهید شد.

لقمه‌های خیاری با بوقلمون

مواد لازم برای 3 تا4  نفر

  • 3 عدد خیار
  • 4  /1 پیمانه سس پستو
  • 4 /1 پیمانه موتزارلای خرد شده
  • 1 عدد سینه بوقلمون پخته
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای
  • 2  /1 پیمانه اسفناج
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. ابتدا سینه بوقلمون را ریش‌ریش کنید. فلفل دلمه‌ای را بشویید، سپس آن را خرد کنید. اسفناج را هم بعدازآنکه شستید، در سبدی بریزید تا خشک شود. اگر برگ‌های اسفناج بزرگ بود، آنها را کمی خرد کنید.

2. حالا خیارها را خوب بشویید و آنها را خشک کنید، سپس با یک چاقوی تیز به‌صورت عمودی برش بزنید، طوری که نوارهای باریکی ایجاد شود.

3. حالا باید لقمه‌ها را آماده کنید. به این صورت که ابتدا روی نوارهای خیاری مقداری سس پستو بمالید، سپس روی آن مقداری بوقلمون ریش ریش شده، فلفل دلمه‌ای، اسفناج و یک‌تکه پنیر قرار دهید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد بزنید. حالا به‌آرامی خیارها را لوله کنید. برای اینکه مواد، داخل خیار بماند از خلال‌دندان استفاده کنید و آن را داخل خیار لوله شده قرار دهید.

4.  لقمه‌های آماده شده را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.

یه جور دیگه

برای تهیه این لقمه‌ها از هر نوع سبزی که می‌خواهید می‌توانید استفاده کنید.
  • ۱ نظر
  • ۱۶ فروردين ۹۶ ، ۱۸:۵۰
  • ۱۸۳ نمایش
  • نفیسه قربانی


آیا تا به حال درباره خواص گوشت شترمرغ شنیده اید؟ گوشت شترمرغ چربی بسیار کمی دارد به همین برای افرادی که رژیم دارند و به ورزشکاران توصیه می شود. همچنین آهن این گوشت نسبت به بوقلمون، گوشت گاو و مرغ بیشتر است.

مجله آشپزی مثبت: آیا تا به حال درباره خواص گوشت شترمرغ شنیده اید؟ گوشت شترمرغ چربی بسیار کمی دارد به همین برای افرادی که رژیم دارند و به ورزشکاران توصیه می شود. همچنین آهن این گوشت نسبت به بوقلمون، گوشت گاو و مرغ بیشتر است.

خوراک شترمرغ پنیری

مواد لازم برای 4 نفر

  • 500 گرم گوشت شترمرغ خرد شده
  • 2  /1 پیمانه آب مرغ
  • 2 پیمانه گوجه‌فرنگی رنده شده
  • 1 پیمانه لوبیا چیتی
  • 1 ق س آب‌لیمو
  • 1 پیمانه ذرت پخته
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 3 حبه سیر خرد شده
  • 2  /1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 2  /1 ق چ پودر آویشن
  • 2 /1 ق چ زیره
  • به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
  • به میزان لازم روغن
  • مقداری ماست چکیده
  • مقداری جعفری خرد شده

طرز تهیه:

1. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و سبک شوند. حالا تکه‌های گوشت را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید، سپس آب مرغ را همراه با گوجه‌فرنگی رنده شده، لوبیا چیتی، زیره و پودر آویشن داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد داخل قابلمه بپزند و خوراک جا بیفتد.

2.  5 دقیقه قبل از آنکه قابلمه را از روی حرارت بردارید، ذرت پخته را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آب‌لیمو به مواد اضافه کنید. مواد را به‌آرامی هم بزنید و صبر کنید تا خوراک جا بیفتد، سپس حرارت را خاموش کنید.

3. حالا داخل کاسه‌های مورد نظرتان خوراک را بریزید. مقداری پنیر هم روی هرکدام از کاسه‌ها بریزید. خوراک را با ماست چکیده و مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده ، سرو کنید.

یه جور دیگه 

به جای پودر آویشن می توانید از یک قاشق آویشن تازه و خرد شده یا سبزی معطر دیگر استفاده کنی
  • ۰ نظر
  • ۱۶ فروردين ۹۶ ، ۱۸:۴۵
  • ۱۵۳ نمایش
  • نفیسه قربانی


خوراک بیف و بروکلی یکی از دستورالعمل های مجموعه غذای فرنگی ما است که در این بخش آموزش آن را برای شما آماده کرده ایم.
وب سایت آشپزباشی: خوراک بیف و بروکلی یکی از دستورالعمل های مجموعه غذای فرنگی ما است که در این بخش آموزش آن را برای شما آماده کرده ایم.

خوراک بیف و بروکلی

مواد لازم: 

  • 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • 1/2 فنجان آب
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر سیر
  • 450 گرم   گوشت استیک
  • 2 قاشق سوپ خوری  روغن کنجد
  • 300 گرم کلم بروکلی
  • 1 عدد  پیاز
  • 1/3 فنجان سس سویا
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چای خوری زنجبیل
  •   به میزان لازم برنج
      
نکاتی در رابطه با دستور پخت خوراک بیف و بروکلی :

۱- استیک را باید به صورت نوارهای باریک با ضخامت نیم تا یک سانتی درآورید.

۲- پیازها را برش های درشت بزنید.

۳- برای روغن مورد استفاده در طبخ، سعی کنید از روغن های ارگانیک استفاده کنید ، محصولات ارگانیک سلامت غذایی بالایی دارند.

۴- این خوراک در کنار برنجسرو می شود ، مقدار برنجی را که در کنار آن تهیه می کنید  به عهده خودتان گذاشتیم.

طرز تهیه:

  1.  ابتدا دو قاشق آرد ذرت و دو قاشق آب و پودر سیر را در یک کاسه مخلوط کنید تا یکدست شود. بیف را اضافه کنید و کاملا به مخلوط آغشته کنید.

  2.در یک ماهیتابه بزرگ ، بیف را با یک قاشق روغن کنجد در دمای متوسط رو به بالا تفت دهید تا به میزان دلخواه پخته شود ، سپس از ماهیتابه خارج کرده و در ظرفی دیگر گرم نگه دارید.

  3.  بروکلی و پیاز را در روغن باقیمانده برای حدود 5 دقیقه تقت دهید ، سپس بیف را به ماهیتابه بازگردانید.

   4. سس سویا ، شکر قهوه ای ، زنجبیل و باقیمانده آرد ذرت و آب را مخلوط کنید و ترکیب یکدست شده را به ماهیتابه اضافه کنید. حدود 2 دقیقه همراه هم زدن بپزید. سپس در کناربرنج سرو کنید.
  • ۰ نظر
  • ۱۶ فروردين ۹۶ ، ۱۸:۴۳
  • ۱۵۶ نمایش
  • نفیسه قربانی


طرز تهیه کیک شکلاتی مغزدار بدون فر



پخت کیک شکلاتی مغزدار بدون فر,درست کردن کیک شکلاتی مغزدار بدون فر

کیک شکلاتی مغزدار را این بار بدون فر درست کنید


این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد. برای درست کردن آن نه به مواد اولیه سختی نیاز دارید و نه زمان زیادی باید برای آن صرف کنید.


مواد اولیه برای کیک مغزدار بدون نیاز به فر :

 بیسکویت سبوس دار 2 پاکت
کره  3 قاشق


مواد میانی کیک شکلاتی مغزدار بدون فر :

 آرد  5 لیوان
 شکر  1 لیوان
 آرد سمولینا 1 لیوان
 پودر نارگیل 1 لیوان
شکلات شیری 2 پاکت
شکلات تلخ 1 لیوان


طرز تهیه کیک شکلاتی مغزدار بدون فر :
این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد ابتدا بیسکویت را در غذا ساز خرد می کنیم و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم و در قالب گرد کمربندی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.


حالا در این مدت مواد رویی را با هم مخلوط کرده و در حرارت هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست بیاورد وقتی ولرم شد روی مواد قبلی می ریزیم و شکلات را به روش بن ماری حل کرده روی آن می ریزیم و وقتی سرد شد سرو می کنیم حتما این رسپی متفاوت را امتحان کنید.

  • ۰ نظر
  • ۱۶ فروردين ۹۶ ، ۱۸:۳۹
  • ۲۰۴ نمایش
  • نفیسه قربانی


مرغ سرخ کرده با سس قارچ


مرغ سرخ کرده با سس قارچ

 

 

مرغ سرخ کرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنکه با سس قارچ هم همراه باشد.

 


زمان تهیه و آماده سازی: 5 دقیقه

 


زمان پخت: 15 دقیقه

 


مواد لازم برای 2 نفر :

 

 

سینه مرغ
2 عدد
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط
1 عدد خرد شده
سیر
2 حبه
آویشن نصف قاشق چای‌خوری
پودر سبزی‌جات معطر 2- 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

 

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

 

 

قارچ
250 گرم
خامه 4/3 پیمانه
سس سویا
یک قاشق غذاخوری
آرد ذرت
یک قاشق غذاخوری
کره
یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم

 


طرز تهیه:

 

 

  • فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

 

  • هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

 

  • روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.

 

  • در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

 

  • تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را 2- 1 دقیقه سرخ کنید.

 

  • مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.

 

  • روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.

 

 

  • در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]

 

  • خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.

 

  • کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.

  • سس را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.



  • ۰ نظر
  • ۱۶ فروردين ۹۶ ، ۱۸:۳۸
  • ۱۴۴ نمایش
  • نفیسه قربانی