املت هندی
جمعه, ۲۴ دی ۱۳۹۵، ۰۹:۳۰ ب.ظ
مواد لازم
• ۳عدد تخم مرغ
• ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده یا روغن
• ۳ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
• سه چهارم قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده
• سه عدد فلفل سبز تند خرد شده
• دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ریز خرد شده
• جعفری ریز خرد شده- سه قاشق مرباخوری
• زردچوبه
• یک قاشق غذاخوری شیر
• نمک و فلفل
انواع غذای هندی
طرز تهیه
1. تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.
2. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.
• ۳عدد تخم مرغ
• ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده یا روغن
• ۳ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
• سه چهارم قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده
• سه عدد فلفل سبز تند خرد شده
• دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ریز خرد شده
• جعفری ریز خرد شده- سه قاشق مرباخوری
• زردچوبه
• یک قاشق غذاخوری شیر
• نمک و فلفل
انواع غذای هندی
طرز تهیه
1. تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.
2. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.
- ۹۵/۱۰/۲۴
- ۶۰۲ نمایش