پیچیدن بوقلمون و سبزیجات لای خیار!
چهارشنبه, ۱۶ فروردين ۱۳۹۶، ۰۶:۵۰ ب.ظ
فکر کنید یک روز در خانه هوس آشپزی متفاوت کرده اید، چیزی که هم هیجان انگیز شود و هم وقت زیادی از شما نگیرد. پیشنهاد ما برای شما کمی گوشت، مثلا گوشت بوقلمون، چند عدد خیار و سبزیجات دلخواه است. با همین مواد ساده کلی هیجان زده خواهید شد.
مجله آشپزی مثبت: فکر کنید یک روز در خانه هوس آشپزی متفاوت کرده اید، چیزی که هم هیجان انگیز شود و هم وقت زیادی از شما نگیرد. پیشنهاد ما برای شما کمی گوشت، مثلا گوشت بوقلمون، چند عدد خیار و سبزیجات دلخواه است. با همین مواد ساده کلی هیجان زده خواهید شد.
مواد لازم برای 3 تا4 نفر
طرز تهیه:
1. ابتدا سینه بوقلمون را ریشریش کنید. فلفل دلمهای را بشویید، سپس آن را خرد کنید. اسفناج را هم بعدازآنکه شستید، در سبدی بریزید تا خشک شود. اگر برگهای اسفناج بزرگ بود، آنها را کمی خرد کنید.
2. حالا خیارها را خوب بشویید و آنها را خشک کنید، سپس با یک چاقوی تیز بهصورت عمودی برش بزنید، طوری که نوارهای باریکی ایجاد شود.
3. حالا باید لقمهها را آماده کنید. به این صورت که ابتدا روی نوارهای خیاری مقداری سس پستو بمالید، سپس روی آن مقداری بوقلمون ریش ریش شده، فلفل دلمهای، اسفناج و یکتکه پنیر قرار دهید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد بزنید. حالا بهآرامی خیارها را لوله کنید. برای اینکه مواد، داخل خیار بماند از خلالدندان استفاده کنید و آن را داخل خیار لوله شده قرار دهید.
4. لقمههای آماده شده را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.
یه جور دیگه
برای تهیه این لقمهها از هر نوع سبزی که میخواهید میتوانید استفاده کنید.
- 3 عدد خیار
- 4 /1 پیمانه سس پستو
- 4 /1 پیمانه موتزارلای خرد شده
- 1 عدد سینه بوقلمون پخته
- 1 عدد فلفل دلمهای
- 2 /1 پیمانه اسفناج
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. ابتدا سینه بوقلمون را ریشریش کنید. فلفل دلمهای را بشویید، سپس آن را خرد کنید. اسفناج را هم بعدازآنکه شستید، در سبدی بریزید تا خشک شود. اگر برگهای اسفناج بزرگ بود، آنها را کمی خرد کنید.
2. حالا خیارها را خوب بشویید و آنها را خشک کنید، سپس با یک چاقوی تیز بهصورت عمودی برش بزنید، طوری که نوارهای باریکی ایجاد شود.
3. حالا باید لقمهها را آماده کنید. به این صورت که ابتدا روی نوارهای خیاری مقداری سس پستو بمالید، سپس روی آن مقداری بوقلمون ریش ریش شده، فلفل دلمهای، اسفناج و یکتکه پنیر قرار دهید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد بزنید. حالا بهآرامی خیارها را لوله کنید. برای اینکه مواد، داخل خیار بماند از خلالدندان استفاده کنید و آن را داخل خیار لوله شده قرار دهید.
4. لقمههای آماده شده را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.
یه جور دیگه
برای تهیه این لقمهها از هر نوع سبزی که میخواهید میتوانید استفاده کنید.
- ۹۶/۰۱/۱۶
- ۶۵۴ نمایش
جنبه طنزش، زیادی زیاد بود.
خب اشپزی به ارم نمیاد. یه موضوع دیگه بنویس که مرتبط نظر بدم.
التماس دعا