خورش گوجه سبز
سه شنبه, ۱۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۳ ب.ظ
خورش گوجه سبز

- گوشت ماهیچه نیم کیلوگرم
- نعنا و جعفری یک کیلوگرم
- گوجهسبز یک کیلوگرم
- پیاز داغ سه قاشق سوپخوری
- روغن 150 گرم
- زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
- گوشت را ریز خرد کرده، با پیاز داغ تفت میدهیم و به همراه زردچوبه و سه تا چهار لیوان آب میگذاریم بپزد.
- سبزی خرد شده را با روغن سرخ کرده و داخل گوشت میریزیم و بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا خورش جا بیفتد.
- قبل از اینکه خورش را از روی حرارت برداریم گوجهسبزها را شسته و به خورش اضافه میکنیم تا بپزد.
- این خورش با مرغ، گوشت قلقلی و گوشت شترمرغ هم تهیه میشود.
نکته: برای لعابدار شدن خورش میتوان از آرد استفاده کرد.
نکته: پیش از آنکه از پخته شدن گوشت بهصورت کامل مطمئن شوید، گوجهها را به غذا اضافه نکنید زیرا گوجهسبز در اثر جوشیدن زیاد له میشود.
نکته: اگر گوجهسبزی که خریدهاید از نوع خیلی ترش بوده یا اینکه شما تمایل بیشتری به طعم ترش و شیرین یا همان ملس دارید، یک یا 2قاشق چایخوری شکر نیز به خورش اضافه کنید.
نکته: برای خوش رنگ کردن نیز میتوانید از رب استفاده کنید!
- ۹۵/۰۴/۱۵
- ۳۶۵ نمایش