سوپ تورتیلا
سوپ تورتیلا
سوپ,انواع سوپ,سوپ مرغ,سوپ مرغ و لوبیا,سوپ مرغ و ذرت,سوپ مرغ و تورتیلا
سوپ تورتیلا
مواد لازم | |
مرغ پخته شده |
به اندازه دلخواه |
پوره گوجه فرنگی |
420 گرم |
پیاز خرد شده |
1 عدد متوسط |
فلفل چیلی سبز خرد شده |
115 گرم |
سیر خرد شده |
2 حبه |
آب |
2 فنجان |
آب مرغ |
410 میلی لیتر |
1 ق چ |
|
پودر چیلی |
1 ق چ |
نمک |
1 ق چ |
فلفل سیاه |
یک چهارم ق چ |
برگ بو |
1 عدد |
فرفر قرمز خشک و خرد شده |
به میزان دلخواه |
سس تند مثل سیراشا |
به میزان دلخواه |
ذرت پخته یا کنسروی |
280 گرم |
لوبیا سیاه خیس خورده |
100 گرم |
سیب زمینی پخته و مکعبی خرد شده |
2 عدد |
مواد لازم برای روی سوپ | |
چیپس تورتیلا |
|
خامه ترش |
|
پنیر رنده شده |
|
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه سوپ تورتیلا آشنا میکنیم .
پوره گوجه فرنگی ، پیاز ، چیلی سبز و سیر را در یک قابلمه مخلوط کرده آر مرغ را اضافه کرده سپس زیره ، پودر چیلی ؛ نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، سس تند و برگ بو را اضافه کنید . ذرت و لوبیا سیاه را هم اضفه کنید .
در قابلمه را گذاشته و روی حرارت متوسط به پایین حدود 1 ساعت بگذارید به آرامی بپزد و هر از گاهی هم بزنید .
سیب زمینی ها را پوست کرده آب پز کنید در حدی که نرم شود چنگال راحت در آنها فرو رود سپس از آب کشیده به همراه مرغ که ریشه ریشه کرده ید بهسوپ اضافه کرده 1 ساعت دیگر به طبخ ادامه دهید .
روی سوپ را میتونید با تورتیلا تزئین کیند و در صورت تمایل پنیر و خامه ی ترش هم ضافه نمایید .
- ۹۵/۰۶/۰۵
- ۳۸۵ نمایش