فیله کباب
مواد لازم
فیله گوسفند یا گاو
کره
پیاز رنده شده
روغن زیتون
سماق
فلفل سبز
نمک
گوجه فرنگی
طرز تهیه
گوشت فیله گوسفند یا گوساله رو درامتدا بافت ماهیچه به نوارهائی به طول تقریبی 20 سانت درعرض یک ونیم سانت برش بزنید پیاز رو رنده کنید بریزید روی این نوارهای ماهیچه
با پشت چاقو بزنید تا پهن تر و نازکتر بشن..قطر این نوارها درانتها نباید بیشتر از3 تا 5 میلی متر باشه
گوشت رو بزارید تو یه ظرف غیرفلزی درش رو بزارید و یه ده ساعتی تو یخچال قراربدید( مثلا ازشب تا صبح )
بعد پیازهای روش رو جدا کنید ، و نوارها رو رول کنید و به سیخ بکشید روش نمک بپاشید وکمی کره بمالید ( چون گوشت کاملا بدون چربیه )
حالا این سیخها رو یا روی آتش کباب کنید یا تو فر یا ماکروویو بپزید من هردو روش رو امتحان کردم
برای دورچینش علاوه بر فلفل و گوجه فرنگی به کار جالب دیگه هم میتونید انجام بدید ، پپیاز رو خلال کنید با کمی روغن زیتون بذارید روگاز توجه کنید که نمیخواهیم پیاز رو سرخ کنیم فقط تا حدی که پیازها نرم بشن کافیه ، بعد سماق رو بریزید روش و مخلوط کرده ازروگازبردارید خیالی خوشمزه میشه
نکته: اگه فرصت کافی برای مارینه کردن ندارید میتونید ازکیوی استفاده کنید تا زمان نرم شدن گوشت رو کمتر بکنه.
- ۹۵/۰۶/۱۲
- ۵۶۶ نمایش