ببین اگه بامیه داری امشب خورشت بامیه بپز.
جمعه, ۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۷ ق.ظ
خورشت بامیه برای 6تا8 نفر | اسم غذا (فارسی) | |||||||||||||||||||||
خورش | دسته بندی غذا | |||||||||||||||||||||
ایرانی | اصلیت غذا | |||||||||||||||||||||
60 | مدت زمان طبخ | |||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||
گوشت را تکه تکه خورد میکنیم میشوئیم با پیاز سرخ کرده داخل قابلمه ای میریزیم در ظرف را می بندیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و می گذاریم آب گوشت کاملا کشیده شود. بعد دو سه لیوان آب داخل گوشت میریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود یک لیوان گردد در صورتیکه با این مقدار آب پخته نشد مقداریآب به آن اضافه میکنیم . (براىاینکه بامیه لیز نشود باید ته آن را بهیچوجه نگرفت کافی است که فقط چوبهای ته آنرا کمی کوتاه نمائیم)بعد بامیه را می شوئیم و ظرف مناسبى را آب کرده میگذاریم جوش بیاید بامیه را در آب جوش ریخته یک قاشق نمک بر آن اضافه مینمائیم میگذاریم کمی بپزد باید دقت کرد بامیه زیاد پخته نشود و لیزى آن خارج نشود .و سپس بامیه را در صافی میریزیم رب و آبلیمو و بحد کافی نمک و فلفل را به خورش اضافه کرده بعد از دو سه جوش بامیه را داخل خورش میکنیم و میگذاریم چند جوش بزند تا جا بیافتد. | دستور عمل طبخ طرز پخت نحوه پختن |
- ۹۵/۰۷/۰۹
- ۴۰۰ نمایش