سر گنجشکی
جمعه, ۲۴ دی ۱۳۹۵، ۰۹:۲۴ ب.ظ
سر گنجشکی
مواد اولیه:
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- پیاز دوعدد متوسط
- سیب زمینی 2 عدد متوسط
- مرزه و ترخون یک قاشق غ خوری پر
- رب گوجه فرنگی یک الی دو ق غ خوری
- نمک و فلفل زردچوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:
1. یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده سپس با مقداری روغن سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن یک قاشق چای خوری زردچوبه و دو قاشق رب گوجه فرنگی را تفت داده و سه الی چهار لیوان آب اضافه کرده میگذاریم بجوش بیاد.
2. سپس گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز متوسط با رنده درشت رنده کرده و با نمک و یک قاشق غذا خوری از مرزه و ترخون خشک و یک قاشق چای خوری زردچوبه و نمک و فلفل خوب ورز میدیم.
3. این مواد را بدون مرزه و ترخون هم میشه تهیه کرد. به این صورت که مرزه و ترخون حذف میشه و فقط با یک عدد پیاز متوسط با نمک و فلفل خوب وزر میدیم و بقیه مراحل را انجام میدیم.
4. از مواد گوشتی به اندازه یک فندق درشتر برداشته در دست گرد کرده و در سس پیاز داغ و رب گوجه میندازیم.
5. وقتی تمام کوفته ریزهها که همان سرگنجشکیها است به اتمام رسید سیب زمینیها را پوست گرفته و به اندازه یک بند انگشت مربع خرد کرده و به سر گنجشکیها اضافه میکنیم و میگذاریم تا سیب زمینیها پخته شوند.
6. بعد از پخت سیب زمینی سر گنجشکی خوشمزه را در ظرف مورد علاقه ریخته و با نان تازه وسبزی خوردن یا پیازچه نوش جان کنید.
7. از مقداری آبلیمو تازه یا پرکهای داخل لیمو عمانی در آخر پخت سر گنجشکی میتوان اضافه کرد.
- ۹۵/۱۰/۲۴
- ۴۱۴ نمایش