اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

پای گوجه فرنگی

چهارشنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۵، ۰۸:۱۶ ب.ظ


پای گوجه فرنگی

پای گوجه فرنگی غذایی است بسیار خوشمزه، به خصوص برای گیاهخوران و افرادی که به سبزیجات علاقه مند هستند.

 مواد لازم:
 

    خمیر پای :با قطر 22 سانت
    پیاز قرمز خرد شده :نصف یک پیاز
    گوجه‎فرنگی :3 تا 4 عدد
    ریحان ریز شده :½پیمانه
    پنیر موتزارلا :یک پیمانه
    پنیر پارمزان :یک پیمانه
    سس مایونز :¾ پیمانه
    سس تند مانند تاباسکو :یک قاشق چایخوری
    نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم

 

پای گوجه فرنگی



 
طرز تهیه:

1-فر را از قبل روی 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. خمیر پای را در فر قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا بیشتر می پزیم تا کمی طلایی شود. (اگر خمیرتان فریز شده است، باید کمی بیشتر آن را بپزید. اگر از خمیر خانگی استفاده کنید، ابتدا آن را فریز کنید، سپس با فویل آلومینیومی باز کنید، آن را برای 20 دقیقه بپزید، بعد فویل را بردارید و برای 10 دقیقه دیگر بپزید).

2-گوجه فرنگی ها به صورت افقی به دو نیم تقسیم می کنیم، آب اضافی آن ها را گرفته و درشت خرد می کنیم، تا تقریباً 3 فنجان گوجه خرد شده بدست آید. تا آنجا که می توانیم آب گوجه های خرد شده را با استفاده از حوله کاغذی (حوله تمیز مخصوص پاک کردن ظرف ها) می گیریم.

3-پیازهای خرد شده را روی خمیر پای از پیش پخته، پخش می کنیم. گوجه های خرد شده را روی پیازها قرار می دهیم و ریحان ریز شده را روی گوجه ها می ریزیم (برای ریز کردن ریحان، برگ های آن را رو هم بچینید، آن ها مثل سیگار بپیچید و از یک انتهای شروع به برش سیگار در قطعات نازک کنید).

4-در کاسه ای متوسط هر دو پنیر را رنده و با هم مخلوط می کنیم. پنیر رنده شده، مایونز، سس تند مانند تاباسکو (Tabasco)، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را با هم مخلوط می کنیم. این مخلوط باید به غلظت یک گوله برفی چسبناک باشد. مخلوط پنیر را روی گوجه ها پخش می کنیم.

5-پای را در فر قرار داده ، تا وقتی که پف کند و قهوه ‎ای شود، حدود 25 تا 45 دقیقه می پزیم.

  • ۹۵/۰۶/۳۱
  • ۵۱۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۱)

  • عباسعلی بزی
  • سلام  دست شما درد نکنه به همسرم گفتم درست کنه مردیم از بس تخم مرغ خوردیم ان شاء الله خوشمزه است
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی