اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

۱۵ مطلب در دی ۱۳۹۵ ثبت شده است

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

بابا گانوش

خاور میانه غذاهای بسیار خوشمزه و سالمی دارد و بابا گانوش یکی از این غذاهاست. این غذا با بادمجان کبابی همراه با ارده، آب لیمو، روغن زیتون، سیر و نمک تهیه می شود. ظاهر این غذا کمی به حوس غذای لبنانی شباهت دارد ولی طعم دودی آن طعم بسیار دلپذیر و متفاوتی به آن داده است. بیایید با این دستور گام به گام تصویری پیش برویم.

مواد لازم

۲ عدد بادمجان بزرگ
۲ حبه سیر خرد شده (اختیاری)
۲ و نیم قاشق غذاخوری ارده
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ و نیم قاشق غذاخوری آب لیمو
½ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده برای تزئین

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

طرز تهیه

برای کباب کردن بادمجان ها ۲ روش وجود دارد: هم می توانید با استفاده از گاز این کار را انجام دهید و هم با استفاده از فر. البته به نظر من روش اول بهتر است چون طعم دودی بیشتری می گیرد.

۱٫بادمجان ها را روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا پوست بادمجان ها کاملا بسوزد و داخل آن نرم شود. در حین کباب کردن، بادمجان ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف به یک اندازه کباب شود.

۲٫بادمجان را داخل سینی فر که داخلش با فویل پوشانده شده قرار دهید. به مدت ۱۰ دقیقه روی ۵۰۰ درجه فارنهایت آن را کباب کنید. سپس حالت کبابی را خاموش کنید و بگذارید روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزد.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بگذارید بادمجان ها سرد شود تا راحت بتوانید پوست ها را از آن جدا کنید.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

پوست بادمجان ها را جدا کنید.

سپس بادمجان ها را به مدت نیم ساعت داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

آب اضافی را دور بریزید.

 بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

بادمجان ها را از وسط شکاف بزنید و کلاهک آن را جدا کرده و دور بریزید.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

بادمجان ها را داخل ظرف مخلوط کن یا غذاساز بریزید.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

۲ و نیم قاشق غذاخوری ارده را به آن اضافه کنید.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

سیر و نصف قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید. (مقدار نمک بستگی به ذائقه شما دارد)

 بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

۲ و نیم قاشق غذا خوری آب لیمو را اضافه کنید.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

سپس مخلوط کنید تا کاملا نرم و خمیری شود. اکنون بابا گانوش آماده سرو است. غذا را داخل ظرفی بریزید روی آن ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید، با جعفری روی آن را تزئین کنید و سپس میل کنید.

نکته:

ارده از دانه های کنجد و روغن زیتون درست می شود. می توانید ارده را هم از فروشگاه ها خریداری کنید و هم خودتان درست کنید. برای درست کردن ارده ¼ پیمانه کنجد بو داده را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در داخل مخلوط کن مخلوط کنید.

  • ۴ نظر
  • ۲۴ دی ۹۵ ، ۲۱:۳۷
  • ۶۶۳ نمایش
  • نفیسه قربانی

گوشت دنده با سس باربیکیو ، با این غذا از مهمانانتان پذیرایی کنید

 گوشت دنده با سس باربیکیو

برای این غذا بهتر است از گوشت دنده کوچک استفاده کنید. برای آگاهی از روش پخت با ما همراه باشید.

مواد لازم (۴ نفر)

یک دنده کوچک
۲ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
نمک و فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ پیمانه سس باربیکیو
۴۵۰ گرم لوبیا سبز
۳ عدد بلال
روغن زیتون

گوشت دنده با سس باربیکیو ، با این غذا از مهمانانتان پذیرایی کنید

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. دنده را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آن ها زیره سبز، پودر چیلی، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، نمک و پاپریکا بپاشید و به همه قسمت های گوشت بمالید.
روی آن ها را با فویل بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در فر قرار دهید تا کاملا پخته و برشته شوند.
گوشت ها را از فویل در آورده و درون سینی فر بگذارید. روی آن ها سس باربیکیو بریزید. در کنار سینی، بلال هایی که از وسط نصف کرده اید و لوبیاهای سبز را بچینید.
سینی را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر درون فر بگذارید.
دنده را به نوارهای باریک برش داده و به همراه بلال و لوبیا سبز سرو کنید.

  • ۰ نظر
  • ۲۴ دی ۹۵ ، ۲۱:۳۵
  • ۵۴۵ نمایش
  • نفیسه قربانی


گوشت قلقلی پنیری

مواد لازم

۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک سوم پیمانه پیاز خرد شده
یک چهارم پیمانه گشنیز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو
۱ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه چیپس تورتیلا
۲۰۰ گرم پنیر (جَک چیز)
روغن گیاهی

برای تزئین

سالسا
گشنیز
خامه ترش

گوشت قلقلی پنیری ، یک غذای دلچسب و با طعمی متفاوت

طرز تهیه

در یک کاسه، همه مواد به غیر از پنیر و روغن گیاهی را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
به اندازه یک گردو از مخلوط برداشته در دست قلقلی کنید. سپس، در کف دست سطح آن را صاف نمایید. یک مکعب از پنیر را در میان آن قرار داده و دوباره در دست گرد کنید تا پنیر در میانه آن پنهان شود.
همین کار را با همه مواد تکرار کرده و پس از آماده شدن میت بال ها، روغن را درون یک قابلمه متوسط و روی حرارت زیاد، داغ کنید.
میت بال ها را پس از داغ شدن روغن، درون آن بریزید تا کاملا طلایی شوند.
پس از پختن و سرخ شدن، آن ها را از تابه خارج کرده و با سالسا، گشنیز و خامه ترش تزئین کرده و سرو کنید.

  • ۰ نظر
  • ۲۴ دی ۹۵ ، ۲۱:۳۳
  • ۴۸۴ نمایش
  • نفیسه قربانی

مواد لازم

کره (بدون نمک) 10 قاشق سوپخوری
شکر 1و 1/4 فنجان
پودر کاکائو (شیرین نشده) 3/4 فنجان + 2 قاشق سوپخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ (سرد) 2 عدد بزرگ
آرد نصف فنجان
بستنی وانیلی 1 لیتر
کره بادام زمینی نصف فنجان
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

 براونی ساندویچی یک دسر فوق العاده برای عاشقان کاکائو + مراحل پخت

طرز تهیه

1-فر را با دمای 325 درجه فارنهایت (160 درجه سانتی گراد) داغ کنید و 2 قالب 20 سانتی متری فلزی مربع شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید به صورتی که دنباله های آن از بغل ظرف آویزان باشد.
 
2-کره، شکر، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت یا روغن دان مخلوط کنید. کاسه را روی یک قابلمه آب در حال غل زدن قرار دهید تا یک قابلمه دو جداره درست کنید. کره را گاهی هم بزنید تا حل شود و مخلوط نرم و یکدست شود و آنقدر داغ شود که نتوان به آن دست زد. کاسه را بردارید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
 
3-با یک قاشق چوبی یا کاردک پلاستیکی عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب هم بزنید.
 
4-زمانی که خمیر خوب مخلوط شد و براق و غلیظ شد، آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود. نیمی از خمیر را در یکی از قالب های آماده شده بریزید و نیمی دیگر را در قالب دیگر.

براونی ساندویچی یک دسر فوق العاده برای عاشقان کاکائو + مراحل پخت

5-براونی ها را 10 تا 12 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید با کمی خرده نان بیرون بیاید در فر بپزید. براونی ها باید کمی شل و نپخته باشند تا وقتی منجمد می شوند گاز زدن آنها سخت نباشد. براونی ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید در قالب بمانند و روی یک توری بگذارید تا کاملاً خنک شوند.
 
6-بستنی را کلاً 20 ثانیه و در دو دوره ی 10 ثانیه ای در ماکروویو قرار دهید و بین هر دوره هم بزنید تا کمی نرم شوند. به قسمت نکات مراجعه کنید.
 
7-زمانی که براونی ها هنوز در قالب هستند، بستنی نرم شده را روی یکی از براونی ها بمالید. کره بادام زمینی را قاشق قاشق روی بستنی بگذارید سپس با یک چاقو یا کاردک بستنی و کره بادام زمینی را در همدیگر بپیچانید.

براونی ساندویچی یک دسر فوق العاده برای عاشقان کاکائو + مراحل پخت

8-دو لبه ی کاغذ روغنی آویزان قالب براونی دوم را بگیرید و براونی را از قالب بیرون بیاورید و روی لایه ی بستنی و کره ی بادام زمینی قرار دهید تا شکل یک ساندویچ بزرگ پیدا کند.

براونی ساندویچی یک دسر فوق العاده برای عاشقان کاکائو + مراحل پخت

9-قالب را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.
 
10-زمانی که سفت شد پوشش پلاستیکی را بردارید و ساندویچ براونی و بستنی را روی یک تخته قرار دهید. با یک چاقوی دندانه دار براونی را به 8 ساندویچ کوچک مربع شکل تقسیم کنید. ساندویچ براونی و بستنی را بلافاصله سرو کنید یا آنها را تک تک داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و تا موقعی که می خواهید سرو کنید در فریزر قرار دهید.
 
نکته
 
1-برای نرم کردن بستنی بایستی کمی هنر به خرج بدهید. سعی نکنید بستنی را 20 ثانیه پشت سر هم در ماکروویو قرار دهید وگرنه بیش از حد نرم می شود. هدف ما این است که بستنی را آنقدر نرم کنیم که راحت روی براونی مالیده شود نه اینکه آنقدر نرم شود که زود آب شود و بچکد.
 
2-اگر فقط یک قالب 20 سانتی متری دارید هم می توانید این دستور آشپزی را اجرا کنید. نصف خمیر را در قالب بپزید و بگذارید براونی خنک شود سپس آن را از قالب بیرون بیاورید. این براونی لایه ی رویی ساندویچ شما می شود. سپس دوباره کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و نیمه ی دوم خمیر را در آن بپزید که در قالب می ماند و روی آن بستنی می ریزید و ساندویچ براونی و بستنی را درست می کنید.

  • ۰ نظر
  • ۲۴ دی ۹۵ ، ۲۱:۳۲
  • ۵۶۳ نمایش
  • نفیسه قربانی
مواد لازم

• ۳عدد تخم مرغ

• ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده یا روغن

• ۳ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده

• سه چهارم قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده

• سه عدد فلفل سبز تند خرد شده

• دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ریز خرد شده

• جعفری ریز خرد شده- سه قاشق مرباخوری

• زردچوبه

• یک قاشق غذاخوری شیر

• نمک و فلفل

انواع غذای هندی

طرز تهیه

1. تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.

2. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.
  • ۰ نظر
  • ۲۴ دی ۹۵ ، ۲۱:۳۰
  • ۵۳۰ نمایش
  • نفیسه قربانی
سر گنجشکی

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • پیاز دوعدد متوسط
  • سیب زمینی 2 عدد متوسط
  • مرزه و ترخون یک قاشق غ خوری پر
  • رب گوجه فرنگی یک الی دو ق غ خوری
  • نمک و فلفل زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران 
 
طرز تهیه: 
 
1. یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده سپس با مقداری روغن سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن یک قاشق چای خوری زردچوبه و دو قاشق رب گوجه فرنگی را تفت داده و سه الی چهار لیوان آب اضافه کرده می‌گذاریم بجوش بیاد.

2. سپس گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز متوسط با رنده درشت رنده کرده و با نمک و یک قاشق غذا خوری از مرزه و ترخون خشک و یک قاشق چای خوری زردچوبه و نمک و فلفل خوب ورز میدیم.

3. این مواد را بدون مرزه و ترخون هم میشه تهیه کرد. به این صورت که مرزه و ترخون حذف میشه و فقط با یک عدد پیاز متوسط با نمک و فلفل خوب وزر میدیم و بقیه مراحل را انجام میدیم.
 
4. از مواد گوشتی به اندازه یک فندق درشتر برداشته در دست گرد کرده و در سس پیاز داغ و رب گوجه میندازیم.

5. وقتی تمام کوفته ریزه‌ها که همان سرگنجشکی‌ها است به اتمام رسید سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و به اندازه یک بند انگشت مربع خرد کرده و به سر گنجشکی‌ها اضافه میکنیم و میگذاریم تا سیب زمینی‌ها پخته شوند.

6. بعد از پخت سیب زمینی سر گنجشکی خوشمزه را در ظرف مورد علاقه ریخته و با نان تازه وسبزی خوردن یا پیازچه نوش جان کنید.
 
7. از مقداری آبلیمو تازه یا پرک‌های داخل لیمو عمانی در آخر پخت سر گنجشکی میتوان اضافه کرد.
 
  • ۰ نظر
  • ۲۴ دی ۹۵ ، ۲۱:۲۴
  • ۳۵۸ نمایش
  • نفیسه قربانی

دمپختک

۲۴
دی

دمپختک

مواد اولیه:

  • برنج برای 2 نفر
  • لپه باقلا 100 گرم
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • پیاز سرخ کرده 4 ق غ
  • رب گوجه 3 ق غ
  • زعفران، نمک ، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران 
 
طرز تهیه:

1. لپه باقلا رو با مقداری آب جوش میخیسانیم و بعد از 20 دقیقه با مقداری آب جوش میپزیم طوری که له نشود. برنج رو هم میخیسانیم و بعد در آب جوش 1 قاشق رب گوجه ریخته و خوب هم میزنیم تا رب گوجه تو آب حل شود.
 
2. سپس برنج را در آن میریزیم و با توجه به نوع برنج آبکش میکنیم (معمولاً برای پلو مخلوط برنج رو کمی خشک تر بر می داریم). گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده کمی تفت میدهیم و لپه باقلا را هم اضافه می کنیم.

3. رب گوجه را اضافه کرده و خوب هم میزنیم طوری که لپه باقلا له نشود. بعد از اینکه احساس کردیم رب گوجه خوب تفت خورده، برنج آبکش شده را هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. فقط فراموش نکنید که مقداری برنج ساده برای ته دیگ کنار بگذارید.

4. کف قابلمه مقدار کمی آب، روغن و زعفران میریزیم و بعد برنج ساده (یا سیب زمینی حلقه شده) را قرار میدهیم و بعد هم برنج مخلوط را اضافه می کنیم.
 
5. بعد از اینکه برنج بخار کرد مابقی زعفران آبکرده را میریزیم روی برنج و شعله را کم میکنیم تا برنج دم بکشد.
 

  • ۱ نظر
  • ۲۴ دی ۹۵ ، ۲۱:۲۴
  • ۴۰۴ نمایش
  • نفیسه قربانی

من حداقل 15 حقیقت رو راجع به شما میدونم:

1. الان توی اینترنتیتصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری
 پنجم www.pichak.net کلیک کنید

2.الان تو سایت منیComputer

3.یک انسان هستی

4.الان داری پست منو میخونی

5.تو نمی تونی با زبون بیرون بگی ژتصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

7.الان داری امتحان میکنیتصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

8.الان خندت گرفتتصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

9.اصلا ندیدی عدد 6 رو جا انداختمتصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

10.الان چک کردی ببینی واقعا جا انداختم عدد 6 رو یا نهتصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

11.الان باز می خندیتصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

12.نمی دونی که من یه عدد رو هم چند بارنوشتم 

13.الان داری چک میکنی 

14.پیداش نکردی و داری فحشم میدی

15.ولی نمیدونی که منم دارم به تو میخندم چون منظورم عدد1 بود که 8 بار تاالان نوشتم




  • ۰ نظر
  • ۱۶ دی ۹۵ ، ۲۲:۳۷
  • ۳۴۹ نمایش
  • نفیسه قربانی

7 دلیل برای خوردن انار 

,خوردن انار,فواید خوردن انار,فواید انار,[categoriy]


۷ دلیل برای خوردن انار

سرچشمه میوه انار به سرزمین ایران برمی گردد و از زمان های باستان در منطقه مدیترانه و شمال هند نیز کشت می شده است. این میوه در اواخر قرن ۱۶ به دست مهاجران اسپانیایی به آمریکا وارد شد.

به گزارش آکابانو: به گزارش سلامت نیوز به نقل از سلامتیسم، سرچشمه میوه انار به سرزمین ایران برمی گردد و از زمان های باستان در منطقه مدیترانه و شمال هند نیز کشت می شده است. این میوه در اواخر قرن ۱۶ به دست مهاجران اسپانیایی به آمریکا وارد شد. امروزه انار در سرتاسر خاورمیانه و منطقه قفقاز، شمال آفریقا و مناطق استوایی قاره آفریقا، آسیای مرکزی، بخش هایی از مدیترانه و حتی در بخش هایی از ایالت های کالیفرنیا و آریزونای آمریکا کشت می شود. انار در نیمکره شمالی زمین معمولا در فاصله شهریور تا بهمن رشد می کند و در نیمکره جنوبی زمین در فاصله اسفند تا اردیبهشت. در چند سال اخیر مصرف انار در اروپا و نیمکره غربی رواج بیشتری نسبت به قبل پیدا کرده است.

,خوردن انار,فواید خوردن انار,فواید انار,[categoriy]

انار، جزو میوه های بسیار پرطرفدار در ایران است که جایگاه ویژه ای هم در برخی مناسبت های سنتی ما مانند شب یلدا دارد. از این رو تصمیم گرفتیم تا باتوجه به نزدیک بودن شب یلدا، در این قسمت به بررسی مهم ترین فواید مصرف این میوه خوش طعم بپردازیم.

مصرف انار برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی

  • ۰ نظر
  • ۱۶ دی ۹۵ ، ۱۹:۴۴
  • ۴۰۴ نمایش
  • نفیسه قربانی

هر کسی که نظر بده حتما حتما حتما دنبالش میکنم.

  • ۰ نظر
  • ۱۶ دی ۹۵ ، ۱۹:۳۹
  • ۴۴۵ نمایش
  • نفیسه قربانی



 

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای,نحوه درست کردن سالاد مدیترانه ای,درست کردن سالاد مدیترانه ای

آموزش سالاد مدیترانه ای

 

مواد لازم سالاد مدیترانه ای :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

تربچه

15 عدد

100 گرم / 33 کالری

پیازچه

15 شاخه

یک عدد / 3 کالری

کاهو

پنج برگ

100 گرم / 17 کالری

کلم ریز خرد شده

ده قاشق غذاخوری

100 گرم / 10 کالری

پیاز

یک عدد

یک عدد / 5 کالری

خیار

یک عدد

100 گرم / 15 کالری

گوجه

یک عدد

100 گرم / 15 کالری

فلفل دلمه ای

یک عدد

100 گرم / 15 کالری

آبلیمو و سرکه

به میزان لازم

100 گرم / 9 کالری

نمک

به میزان لازم

100 گرم / 0 کالری

 

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای :

*. آکاایران : تمامی مواد ذکر شده به صورت نگینی خرد می شود سس سالاد که از مخلوط آبلیمو و سرکه به صورت نصف به نصف تشکیل شده.

*. برروی مخلوط فوق ریخته می شود. سالاد باید به مدت یک ساعت در یخچال بماند و بعد سرو شود.این سالاد کاملا رژیمی است.

 

خواص تربچه :

هموروئید

*. یکی از علل اصلی هموروئید یبوست است و تربچه می تواند به مبارزه با این مشکل کمک کند تربچه همچنین می توانید به احتباس آب و هضم غذا کمک کند. و سم زدای خوبی است تربچه نیز می تواند به کاهش نشانه های هموروئید کمک کند.

اختلالات ادراری

*. از آنجا که تربچه ادرار آور است تولید ادرار را افزایش می دهد. همچنین یک راه عالی برای کمک به درمان احساس سوزش در زمان ادرار کردن و همچنین التهاب می باشد. علاوه بر این، به تمیز کردن کلیه ها کمک و همچنین عفونت را مهارمی کند.

  • ۰ نظر
  • ۱۶ دی ۹۵ ، ۱۹:۳۴
  • ۳۴۳ نمایش
  • نفیسه قربانی

دلمه برگ مو

مواد لازم 


•    نیم کیلوگرم برگ مو

•    یک کیلوگرم مخلوط سبزی دلمه (نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری)

•    2 عدد پیاز بزرگ

•    5 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع

•    2 پیمانه برنج

•    نصف لیوان لپه

•    نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده

•    3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری شکر

•    یک پیمانه آب لیموترش یا سرکه

•    نمک و فلفل و زردچوبه 

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (3) دلمه,دلمه برگ مو,دلمه بادمجان,انواع دلمه


روش تهیه 

  • ۰ نظر
  • ۱۶ دی ۹۵ ، ۱۹:۳۰
  • ۳۸۹ نمایش
  • نفیسه قربانی


,شام های رژیمی خوشمزه برای سال جدید شام,شام رژیمی,پاستا خامه,غذاهای اروپایی


میگوی گریل

اگر دلتان خواست به جای مرغ گریل، از میگو استفاده کنید، گریل میگو را به سادگی می توانید تهیه کنید. این یک روش دیگر است.

مواد لازم برای 4 نفر:

  • میگو: 400 گرم پاک کرده
  • کدوی متوسط یک عدد خرد کرده
  • فلفل دلمه ای: یک عدد، خرد کرده
  • پیاز متوسط: یک عدد، خرد کرده
  • روغن مایع: یک چهارم پیمانه
  • پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
  • لیموترش: یک عدد
  •  نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

روش تهیه:

  • ۰ نظر
  • ۱۶ دی ۹۵ ، ۱۹:۲۸
  • ۳۷۳ نمایش
  • نفیسه قربانی


,شام های رژیمی خوشمزه برای سال جدید شام,شام رژیمی,پاستا خامه,غذاهای اروپایی


سالاد لوبیا و بروکلی


سالادی خوشمزه و بی نظیر، مناسب کسانی است که به چیزی بیشتر از یک سالاد نیاز دارند. علاوه بر اینکه این سالاد با بعضی تغییرات کوچک می تواند یک غذای کامل باشد، ترکیب لوبیاسبز و بروکلی بخش عمده ای از آنچه را که برای بدن در طول روز نیاز است در خود دارد. این سالاد را به عنوانپیش غذا یا همراه انواع غذاهای گوشتی مانند استیک و شنیتسل سرو کنید، دراین صورت نیازی به دورچین ندارید.


مواد لازم برای 6 نفر:

  • ۰ نظر
  • ۱۶ دی ۹۵ ، ۱۹:۲۶
  • ۳۹۷ نمایش
  • نفیسه قربانی
غذاهای سالم بسیاری وجود دارند که کودکان آن‌ها را دوست دارند؛ اما پدر و مادرها اغلب به این غذاها بی‌توجهند...

کودک

مطمئناً شما نمی‌خواهید کودکانتان را به خوردن غذاهایی که دوست ندارند، مجبور کنید و یا آن‌ها را وادار کنید تمام غذای بشقابشان را بخورند؛ پس بدانید غذاهای سالم بسیاری هم وجود دارند که کودکان آن‌ها را دوست دارند؛ اما پدر و مادرها اغلب به این غذاها بی‌توجهند و مستقیماً سراغ غذاهایی می‌روند که فکر می‌کنند بچه‌ها بیشتر دوست دارند؛ مثل هات‌داگ، پیتزا، سیب‌زمینی سرخ‌کرده، ناگت مرغ، آب‌میوه، نوشابه و ... کودک شما با استفاده از غذاهایی که حاوی فیبر زیاد، چربی کم، کلسیم، آهن و دیگر ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند، کم‌کم یاد می‌گیرد از این نوع غذاهای پرکالری و چرب، دوری کند.

غذاهای سالمی که بیشتر بچه‌ها آن‌ها را دوست دارند، عبارتند از:

 

شیر

متأسفانه، بسیاری از بچه‌ها هر چه بزرگ‌تر می‌شوند، شیر کمتری می‌خورند. این احتمالاً به این دلیل نیست که ذائقه آن‌ها نسبت به شیر تغییر می‌کند، بلکه بیشتر به این خاطر است که نوشیدنی‌های دیگر مثل نوشابه، نوشابه‌های میوه‌ای و آب‌میوه (صنعتی) در دسترسشان قرار دارد. شیر منبع خوب کلسیم، ویتامین D و پروتئین برای کودکان است و باید به عنوان جزئی از وعده غذایی هر کودک قرار گیرد؛ مگر اینکه کودک به شیر حساسیت داشته باشد. در واقع بسته به میزان سن، کودکان باید روزانه بین دو تا چهار لیوان شیر (ترجیحاً شیر کم‌چرب) مصرف کنند؛ به خصوص اگر مواد غذایی دیگری که حاوی کلسیم باشد، نمی‌خورند.

 

کره بادام زمینی

با اینکه به نظر می‌رسد کره بادام زمینی و ژله در بیشتر منازل یافت می‌شود، اما بسیاری از والدین از ترس حساسیت‌های غذایی و داشتن چربی زیاد، آن را در برنامه غذایی کودک قرار نمی‌دهند. کره بادام زمینی چربی نسبتاً بالایی دارد؛ اما بیشتر آن چربی‌های غیراشباع هستند (مونو و پلی) و بهتر از اسیدهای چرب اشباعی هستند که در بسیاری از مواد غذایی چرب وجود دارند. ضمن اینکه کره بادام زمینی با چربی کاهش یافته نیز در دسترس است و اگر از نوع غنی‌شده با ویتامین استفاده کنید، ویتامین A، آهن، ویتامین E، ویتامین B6، اسیدفولیک، منیزیم، روی و مس مورد نیاز کودکتان را نیز تأمین خواهید کرد؛ بادام زمینی منبع خوب پروتئین است.

ماست

ماست

ماست یک ماده غذایی سالم برای کودکان، به خصوص کودکانی است که شیر زیادی نمی‌خورند و می‌تواند منبع خوب کلسیم نیز باشد. ممکن است فکر کنید کودکان از خوردن ماست لذت می‌برند؛ چون آن را به خوبی می‌خورند؛ اما اگر از ماست با شکر افزوده و بدون هیچ‌گونه پروبیوتیکی استفاده شود، متأسفانه برخی از خواص غذایی ماست از دست خواهد رفت. بهتر است به کودک خود ماست طبیعی بدهید؛ چون کم چرب و بدون هرگونه قند افزودنی است. ممکن است شما به دنبال ماستی با پروبیوتیک‌های افزوده باشید؛ اما تمامی تحقیقات صورت گرفته بر مفید بودن آن‌ها اتفاق نظر ندارند.

 

سیب

سیب نیز مثل بیشتر میوه‌ها یک میان وعده غذایی عالی است. این میوه آبدار و شیرین (انواع آن ترش مزه‌اند)، حاوی ویتامین Cو تقریباً 5 گرم فیبر (در یک سیب کامل پوست نگرفته) می‌باشد و کالری اندکی هم دارد (90 کالری برای یک سیب متوسط). متأسفانه سیب یکی از مواد غذایی سالمی است که با مصرف نادرست، بسیاری از خواص تغذیه‌ای خود را از دست می‌دهد. والدین به جای اینکه به کودک خود یک سیب کامل پوست نگرفته یا برشی از یک سیب کامل بدهند، غالباً سیب پوست گرفته، یا آب سیب می‌دهند. پوست گرفتن سیب موجب از دست رفتن تقریباً نیمی از فیبر آن می‌شود.

 

غلات صبحانه

مطمئناً یک ظرف پر از غلات شیرین شده، صبحانه سالمی نیست؛ اما بسیاری از انواع دیگر غلات می‌توانند بخش سالم غذای کودک شما را تشکیل دهند. برای کودک خود غلات صبحانه‌ای تهیه کنید که مثل آب‌نبات به راحتی خورده نشود.

ماست یک ماده غذایی سالم برای کودکان، به خصوص کودکانی است که شیر

زیادی نمی‌خورند و می‌تواند منبع خوب کلسیم نیز باشد

انتخاب‌های خوب شامل غلات کامل هستند که با کلسیم و فیبر غنی‌شده باشند. بر مبنای رژیم غذایی کودک می‌توانید غلات حاوی آهن اضافی و دیگر مواد معدنی و ویتامین‌ها را نیز به کودک بدهید به این غلات یک عدد موز یا توت‌فرنگی خردشده اضافه کنید تا کودک شما آن را با میل بیشتری بخورد.

 

تخم مرغ

آیا تخم‌مرغ‌ها سلامتند؟ مدت‌ها این‌گونه تصور می‌شد که تخم‌مرغ باعث افزایش کلسترول می‌شود؛ اما امروزه بیشتر کارشناسان تغذیه معتقدند تخم‌مرغ می‌تواند بخش سالم رژیم غذایی باشد. تخم‌مرغ‌ها منبع خوب پروتئین، حاوی کمی آهن و بسیاری ویتامین‌ها و مواد معدنی دیگر هستند. آن‌ها کلسترول هم دارند؛ اما دارای اسیدهای چرب اشباع زیادی نیستند؛ بنابراین در بالا بردن میزان کلسترول نقش چندانی ندارند. هنوز هم مصرف یک روز در میان تخم‌مرغ برای بیشتر کودکان مناسب است.

هویج

سبزی‌های تازه

سبزی‌ها جزء بهترین غذاها برای کودکان هستند؛ اما این بدان معنا نیست که کودک خود را وادار کنید تا کلم بروکسل، کلم بروکلی و اسفناج بخورد! سبزیجات زیادی هستند که کودکان آن‌ها را دوست دارند؛ مثل هویج پخته، ذرت، لوبیا و سیب‌زمینی پخته؛ به خصوص هویج پخته که یک گزینه سالم است؛ زیرا سرشار از فیبر، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین C و پتاسیم می‌باشد.

سعی کنید کودک خود را از سنین کم با انواع سبزیجات آشنا کرده و انتخاب‌های بسیاری را به او نشان دهید. با خوردن سبزیجات به صورت دسته‌جمعی، نمونه خوبی برای او باشید و وعده‌های غذایی بسیار کوچکی از سبزیجات را حتی اگر کودک آن‌ها را نمی‌خورد، آماده کنید و در بشقاب او بگذارید. اگر به این کار ادامه دهید، کودکان بالاخره آن‌ها را خواهند خورد.

 

تخمه آفتابگردان

با اینکه به نظر می‌رسد خوردن تخمه آفتابگردان یک عادت بد در کودکان باشد، اما در واقع یک ماده غذایی بسیار سالم است که همه کودکان می‌توانند از خوردن آن لذت ببرند؛ به شرط آنکه پوست تخمه‌ها را روی زمین نریزند و آنقدر بزرگ شده باشند که دانه‌ها برایشان ایجاد خطر نکند. تخمه آفتابگردان سرشار از فیبر و منبعی غنی از آهن است. همچنین مقدار زیادی ویتامین E، منیزیم، فسفر، روی و فولات دارد. با اینکه دارای اسیدهای چرب غیراشباع می‌باشد، اما آن‌ها چربی‌های خوب هستند. تخمه آفتابگردان مقادیر کمی چربی اشباع یا چربی بد دارد.

سعی کنید کودک خود را از سنین کم با انواع سبزیجات آشنا کرده و انتخاب‌های بسیاری را به او نشان دهید. با خوردن سبزیجات به صورت دسته‌جمعی، نمونه

خوبی برای او باشید و وعده‌های غذایی بسیار کوچکی از سبزیجات را حتی اگر

کودک آن‌ها را نمی‌خورد، آماده کنید و در بشقاب او بگذارید.

جوی دو سر

بسیاری از کودکان جوی دو سر را دوست ندارند؛ زیرا با نان سفید و دیگر دانه‌های اصلاح‌شده بزرگ می‌شوند شما می‌توانید با دادن غذاهای حاوی جوی دو سر و میان‌وعده‌های غذایی (بیسکویت جو، شکلات‌های حاوی جو و ...) این میل را در آن‌ها به وجود آورید. جوی دو سر یک ماده غذایی سرشار از فیبر و مانند اکثر مواد غذایی حاوی غلات کامل، برای کودک شما بسیار مفید است.

 

ماهی تن

ماهی‌ها می‌توانند یک غذای سالم باشند؛ مگر اینکه کودک شما فقط استیک ماهی یا ساندویچ ماهی سرخ‌شده بخورد. ماهی‌های تن پخته شده غذای سالمی هستند که بسیاری از کودکان دوست دارند. البته باید به خاطر داشته باشیم که ماهی تن نیز، مانند هر ماده دیگر باید در حد اعتدال مصرف شود. کودکان اجازه دارند در هفته دو بار از ماهی تن کم‌چرب (کنسرو ماهی تن) یا یک وعده تن ماهی سفید استفاده کنند. ماهی تن غنی از پروتئین است و اسیدهای چرب ضروری امگا 3 و نیز بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز را تأمین می‌کند. اگر می‌خواهید ساندویچ تن ماهی کودکتان سالم‌تر باشد، از مایونز کم چرب و نان غلات کامل استفاده کنید.

  • ۱ نظر
  • ۱۶ دی ۹۵ ، ۱۹:۲۵
  • ۳۹۶ نمایش
  • نفیسه قربانی