اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

املت هندی

جمعه, ۲۴ دی ۱۳۹۵، ۰۹:۳۰ ب.ظ
مواد لازم

• ۳عدد تخم مرغ

• ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده یا روغن

• ۳ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده

• سه چهارم قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده

• سه عدد فلفل سبز تند خرد شده

• دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ریز خرد شده

• جعفری ریز خرد شده- سه قاشق مرباخوری

• زردچوبه

• یک قاشق غذاخوری شیر

• نمک و فلفل

انواع غذای هندی

طرز تهیه

1. تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.

2. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.
  • ۹۵/۱۰/۲۴
  • ۵۳۰ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی