اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

۲۶ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

خورش گوجه سبز


  • گوشت ماهیچه نیم کیلوگرم
  • نعنا و جعفری یک کیلوگرم
  • گوجه‌سبز یک کیلوگرم
  • پیاز داغ سه قاشق سوپخوری
  • روغن 150 گرم
  • زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم


  1. گوشت را ریز خرد کرده، با پیاز داغ تفت میدهیم و به همراه زردچوبه و سه تا چهار لیوان آب میگذاریم بپزد.
  2. سبزی خرد شده را با روغن سرخ کرده و داخل گوشت میریزیم و بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا خورش جا بیفتد.
  3. قبل از این‌که خورش را از روی حرارت برداریم گوجه‌سبزها را شسته و به خورش اضافه میکنیم تا بپزد.
  4. این خورش با مرغ، گوشت قلقلی و گوشت شترمرغ هم تهیه میشود.

نکته: برای لعاب‌دار شدن خورش میتوان از آرد استفاده کرد.

نکته: پیش از آنکه از پخته شدن گوشت به‌صورت کامل مطمئن شوید، گوجه‌ها را به غذا اضافه نکنید زیرا گوجه‌سبز در اثر جوشیدن زیاد له می‌شود.

نکته: اگر گوجه‌سبزی که خریده‌اید از نوع خیلی ترش بوده یا اینکه شما تمایل بیشتری به طعم ترش و شیرین یا همان ملس دارید، یک یا 2قاشق چای‌خوری شکر نیز به خورش اضافه کنید.

نکته: برای خوش رنگ کردن نیز میتوانید از رب استفاده کنید!

  • ۰ نظر
  • ۱۵ تیر ۹۵ ، ۱۲:۲۳
  • ۶۰ نمایش
  • نفیسه قربانی

 رولت گوشت چرخ کرده با قارچ

 قارچ را شسته و آن را حلقه حلقه می کنیم. سپس با یک قاشق غذاخوری روغن آن را تفت می دهیم، تا آب آن کشیده شود. گوشت را با پیاز، آرد نخودچی، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کرده، خوب ورز می دهیم...

رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,روش تهیه رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,[categoriy]

رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,روش تهیه رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,طرز پخت رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,آموزش پخت رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,مواد لازم برای رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,رولت گوشت چرخ کرده با قارچ خوشمزه ,دستور پخت رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,زمان پخت رولت گوشت چرخ کرده با قارچ ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,غذا با گوشت چرخ کرده


 

نیم کیلو

گوشت دوبار چرخ شده

3 عدد

تخم مرغ

3 قاشق غذا خوری

آرد نخودچی

3 قاشق غذا خوری

روغن

100 گرم

قیسی خشک

200 گرم

قارچ

2 قاشق غذا خوری

پیاز رنده شده

3 عدد

هویج آبپز یک اندازه

2 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذا خوری

زرشک

به مقدار دلخواه

نمک و فلفل

 

 

طرزتهیه:

قارچ را شسته و آن را حلقه حلقه می کنیم. سپس با یک قاشق غذاخوری روغن آن را تفت می دهیم، تا آب آن کشیده شود. گوشت را با پیاز، آرد نخودچی، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کرده، خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. بعد یک ورق کاغذ روغنی را روی میز پهن کرده و گوشت را به قطر 2 سانتی متر روی کاغذ پهن می کنیم و سپس قارچ را طوری روی گوشت قرار می دهیم که یک بند انگشت از کناره گوشت فاصله داشته باشد . قیسی را شسته و آن را به صورت خلال خرد می کنیم. بعد با زرشک شسته شده و کمی تفت داده شده روی قارچ می ریزیم. هویج ها را در وسط آن قرار می دهیم و گوشت را به وسیله کاغذ به صورت رولت لوله می کنیم. بعد در روغن داغ شده دور تا دور آن را سرخ می کنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با 2 فنجان آب می گذاریم رولت پخته و سس آن تقریباً غلیظ شود. بعد رولت را با سس آغشته کرده و آن را در دیس قرار می دهیم با سبزیجات تزئین می کنیم.

 

نکات تغذیه ای:

بر اساس محاسبات کالری، انرژی است.

رولت گوشت غذایی مقوی و سرشار از ویتامین ها، املاح و پروتئین می باشد.همچنین برای میهمانی ها غذای مناسبی است. ولی کسانی که دچار چربی و فشار خون بالا هستند، باید  در مصرف آن احتیاط کنند.

  • ۰ نظر
  • ۱۵ تیر ۹۵ ، ۱۲:۱۹
  • ۶۵ نمایش
  • نفیسه قربانی
 مرغ دو تکه ران و سینه
 قارچ  ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
 پنیر پیتزا  ۴ ورق یا ۲۰  گرم رنده شده
سس مایونز ۶- ۵ قاشق غذاخوری
آب لیمو به مقدار لازم
روغن ۳ قاشق غذاخوری
ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
نان ساندیچی متوسط ۴ عدد
خیار شور به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ :

ابتدا مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو بار می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد مرغ را از آب جدا کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت داده وقتی طلائی شد زردچوبه را اضافه کرده و سپس فلفل دلمه ای و بعد قارچ را نیز اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیفتد.

در این مرحله مرغ ها را اضافه کرده و تفت داده و بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. در این مرحله سس مایونز را با یک فنجان آب مرغ و بقیه ادویه اضافه کرده بر روی مواد می ریزیم و بعد یکی دو دقیقه خاموش کرده و مواد را وسط نان های ساندویچی ریخته و خیارشور برش زده را وسط ساندویچ ها می گذاریم.

  • ۰ نظر
  • ۱۵ تیر ۹۵ ، ۱۲:۱۸
  • ۶۴ نمایش
  • نفیسه قربانی

برنج

۱۵
تیر

تزیین این برنج با گوشت قلقلی مرغ گوشت گوسفند و فلفل دلمه است امید وارم خوشتون بیاد.

  • ۰ نظر
  • ۱۵ تیر ۹۵ ، ۱۲:۱۵
  • ۵۵ نمایش
  • نفیسه قربانی
مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود, در نتیجه دیگر نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.
وب‌سایت آوای سلامتی: مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود, در نتیجه دیگر نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.

مواد لازم:
  • ۰ نظر
  • ۱۳ تیر ۹۵ ، ۱۰:۱۸
  • ۵۶ نمایش
  • نفیسه قربانی

مجله سیب سبز - ابوالفضل کریمی: اگر هنگام خرید مرغ می‌بینید صاحب مغازه با کمال میل حاضر است مرغ شما را پاک کرده و پوست و اضافاتش را دور بریزد، خیلی خوشحال نباشید. چند روز بعد همان دور ریختنی‌ها محتوای پیتزای شما را تشکیل می‌دهند! حوالی سال 1330 بود که تهرانی‌‌ها اولین مغازه‌های ساندویچ‌فروشی را در خیابان استانبول دیدند. به‌تدریج مردم از غذاهای آماده استقبال کردند و با ورود نسل دهه 60 و 70 فست‌فودها تبدیل به بخش جدایی‌ناپذیر زندگی ایرانی‌ها شدند. 

اما در کنار این استقبال بی‌نظیر، شایعات در مورد غذاهای آماده فراوان بود؛ اینکه سوسیس و کالباس کیفیت ندارند، در آنها مواد شیمیایی به کار رفته و عامل اصلی اضافه‌وزن هستند. از چند سال پیش هم بحث سرطان‌زا بودن این مواد غذایی مطرح شد و نگرانی خانواده‌های ایرانی که دیگر به خوردن پیتزا و همبرگر عادت کرده بودند بیشتر شد. حرف‌های آشکار و درگوشی ادامه داشت تا اینکه چند روز پیش رئیس سازمان غذا و دارو پرده از رازی برداشت که همه را شوکه کرد؛ کارخانه‌ها برای درست کردن سوسیس و کالباس از مواد بی‌کیفیت و حتی غیربهداشتی استفاده می‌کنند.

خمیر مرغ: جنجال جدید محصولات غذایی

هنوز چند هفته از ماجرای روغن پالم در شیرها و محصولات لبنی نگذشته که رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد کارخانه‌های سوسیس و کالباس باید استفاده از خمیر مرغ را در محصولات خود کنار بگذارند. آنجاست که شما متوجه می‌شوید فداکاری مغازه‌‌دارها که به رایگان مرغ را برای شما پاک می‌کنند از کجا آب می‌خورد. 

بعد از چند روز پوست، دل و روده و چربی آغشته به خون، هورمون و آنتی‌بیوتیک به کارخانه‌های بزرگ فرستاده می‌شود تا از آن برای تولید خمیر مرغ استفاده کنند. وضعیت آنقدر فاجعه‌بار است که آقای احمد شیبانی، رئیس اسبق سازمان غذا و دارو در مصاحبه‌ای که در آذر سال 90 با فارس داشت، گفت: «اگر جلوی چشمانم از بهترین گوشت و مرغ برای سوسیس و کالباس استفاده کنند، هرگز به آن لب نمی‌زنم!»

ژامبون مرغ دوست دارید؟برای‌تان متاسفیم!


خمیر مرغ چیست؟

  • ۰ نظر
  • ۱۳ تیر ۹۵ ، ۱۰:۱۷
  • ۴۹ نمایش
  • نفیسه قربانی


پیتزا مخلوط ، پیتزا

لذت درست کردن یک پیتزای خوشمزه در آشپزخانه منزل را با روش تهیه سایت نمناک تجربه کنید. یک پیتزای مخلوط خوشمزه و دلچسب در سایت نمناک تقدیم به کدبانوهای ایرانی می شود.


موادلازم:
گوشت چرخ کرده     200گرم
فلفل دلمه ای         1عدد
رب گوجه فرنگی      3قاشق غذاخوری
قارچ                     200گرم
پیاز                      1عدد
کالباس                200گرم
پنیرپیتزا                به مقدازلازم
نمک فلفل پودر اویشن  به مقذار دلخواه
 

طرزتهیه:

  • ۰ نظر
  • ۱۳ تیر ۹۵ ، ۱۰:۱۰
  • ۸۲ نمایش
  • نفیسه قربانی


روشهای مختلفی واسه درست کردن لازانیا هست ..Image result for ‫عکس لازانیا رولی‬‎.

از اونجایی که من همیشه وقتم کمه و میخوام همه چیز رو زود درست کنم ، لازانیا رو به این روش درست میکنم
مواده لازم :
لازانیا به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گ
فلفل دلمه ای ، قارچ ، به میزانه دلخواه

  • ۰ نظر
  • ۱۳ تیر ۹۵ ، ۱۰:۰۹
  • ۷۳ نمایش
  • نفیسه قربانی

من این برنج هارو با روش قالبی و با عصاره ی سبزی کلم قرمز زعفران وزرشک درست کردم امیدوارم خوشتون بیاد,

  • ۰ نظر
  • ۱۳ تیر ۹۵ ، ۱۰:۰۶
  • ۱۱۳ نمایش
  • نفیسه قربانی

همبر

۱۳
تیر

همبرگر مرغ؛ سالم تر و خوشمزه تر                                                                                     Image result for ‫نظر یادتون نره متحرک‬‎

همبرگر مرغ از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. استفاده از گوشت ران مرغ، همبرگر مرغ را مانند همبرگر گوشت خوشمزه و آبدار می کند. سبزیجات هم هرچه بهتر پخته شده و نرم شوند، طعم و بافت بهتری به همبرگر می دهند.
وب‌سایت آشپزباشی: همبرگر مرغ از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. استفاده از گوشت ران مرغ، همبرگر مرغ را مانند همبرگر گوشت خوشمزه و آبدار می کند. سبزیجات هم هرچه بهتر پخته شده و نرم شوند، طعم و بافت بهتری به همبرگر می دهند.

مواد لازم:

  •     سس مایونز به میزان لازم
  •     گوجه فرنگی  به میزان لازم
  •     کاهو  به میزان لازم
  •     نان همبرگر  ۴ عدد
  •     مرغ  ۴۵۰ گرم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     کرفس  ۱ شاخه
  •     فلفل دلمه ای  ۱/۲ عدد
  •     پیاز  ۱ عدد کوچک
  •     روغن ۲ قاشق غذاخوری

همبرگر مرغ

طرز تهیه:


1-در ماهیتابه ای بزرگ، 1 قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. پیاز، فلفل دلمه ای و کرفس را در آن بریزید، بر روی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. سبزیجات را برای 8 تا 10 دقیقه تا نرم شوند، تفت دهید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده ، در کاسه ای متوسط بریزید و بگذارید تا خنک شوند.

2-مرغ را به سبزیجات اضافه کرده و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید. از آن ها 4 عدد همبرگر، هر یک به قطر تقریبا 10 سانتی متر درست کنید.

3-در همان ماهیتابه، 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را روی حرارت متوسط گرم کنید، همبرگر ها را برای 6 تا 8 دقیقه از هر طرف تا مغز پخت و قهوه ای رنگ شوند، بپزید.

4-نان ها را از وسط برش دهید. همبرگر های مرغ پخته شده را در نان همبرگر قرار دهید، کاهو، گوجه فرنگی و سس مایونز روی آن ها بگذارید و سرو کنید.

نکات:

1- پیاز را ریز خرد کنید.

2- از فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی استفاده کنید. فلفل دلمه ای و کرفس را هم ریز خرد کنید.

3- از ۴۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ کرده استفاده کنید. ترجیحا ار گوشت ران مرغ استفاده کنید.
  • ۰ نظر
  • ۱۳ تیر ۹۵ ، ۰۹:۵۸
  • ۷۴ نمایش
  • نفیسه قربانی


صبحانه ، اهمیت صبحانه

یکی از مهمترین وعده های غذایی که نباید به هیچ عنوان فراموش شود خوردن صبحانه است.اما خردن هر غذایی را نباید به عنوان صبحانه تلقی کرده و از ارزش سلامتی آن بکاهیم.


بهترین و بدترین صبحانه ها کدامند؟

اهمیت زیاد خوردن صبحانه به دلیل بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از افت قند خون است. از مهم ترین دلایلی که متخصصان تغذیه بر خوردن صبحانه تاکید می کنند، مطالعاتی است که نشان می دهد صبحانه موجب افزایش توانایی حل مساله، تمرکز بیشتر و داشتن تفکری خلاق در فرد می شود.

سوخت اصلی بدن در مهم ترین وعده غذایی یعنی صبحانه باید به شکلی مناسب تأمین شود تا در وعده های بعدی، بتوانید با تمدید انرژی تان، بیشترین بهره وری را برای بدنتان به ارمغان آورید. صبحانه با وجود چنین نقش مهمی وعده غذایی حذف شده خیلی از افراد است. دانش آموزان یا کارمندان معمولاً آن را حذف می کنند و خیلی از مادران نمی دانند چه صبحانه ای به فرزندشان بدهند تا سالم و مغذی باشد. ما به شما خوراکی های مفیدی را پیشنهاد می کنیم که در وعده صبحانه می توانند مورد استفاده تان قرار گیرند.

 صبحانه

فواید مصرف صبحانه برای بدن

  • ۰ نظر
  • ۱۳ تیر ۹۵ ، ۰۹:۵۶
  • ۱۰۴ نمایش
  • نفیسه قربانی

شیوه امروزی آشپزی استرالیایی ها در حقیقت یک پالت رنگی از مهاجران سرتاسر دنیاست.


به گزارش توریسم آنلاین، سرازیر شدن انواع مهاجران از شرق اروپا، آسیا و خاورمیانه تنوع فوق العاده ای ازانواع طعم های مختلف مانند: چینی، تایلندی، فرانسوی، لبنانی، آفریقایی و یونانی تاثیر فراوانی بر طعم کنونی غذای استرالیایی دارد.
  • ۰ نظر
  • ۱۳ تیر ۹۵ ، ۰۹:۵۱
  • ۶۰ نمایش
  • نفیسه قربانی

سالاد

۱۳
تیر

این تزیین سالاده به روش قالبی که خودم درست کردم وبرای شما گذاشتم.امیدوارم که خوشتون بیاد.سالاذ

  • ۰ نظر
  • ۱۳ تیر ۹۵ ، ۰۹:۳۴
  • ۷۳ نمایش
  • نفیسه قربانی

پلوماهی

۱۳
تیر

سبزی پلو با تن ماهی که به صورت قالبی تهیه می شود یکی از آن غذاهای شیک و مجلسی است که هم می تواند در مهمانی ها تهیه شود و هم برای افراد عزیز خانواده.


سبزی پلو با تن ماهی قالبی
 


مواد لازم برای تهیه سبزی پلو با تن ماهی قالبی

سبزی پلو خرد کرده        یک کاسه ماست خوری
نمک                            به مقدار لازم
برنج                            یک فنجان
ماست                         دو قاشق
زعفران                        یک چهارم قاشق چای خوری
تن ماهی                     یک قوطی 180 گرمی
تخم مرغ                      2 عدد
 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از  سبزی پلو با تن ماهی قالبی خواهیم داشت.

مواد و وسایل لازم

  • نمک

    نمک به مقدار لازم.

  • سبزی پلو

    یک کاسه ماست خوری سبزی پلو خرد کرده، حدود 90 گرم. شامل: جعفری، تره، گشنیز و شوید. حدود 200 گرم سبزی پلو پاک نکرده نیاز می باشد.

  • زعفران

    یک چهارم قاشق چایخوری زعفران.

  • ماست

    دو قاشق غذاخوری ماست حدود 40 گرم.

  • تن ماهی

    یک قوطی تن ماهی 180 گرمی.

  • تخم مرغ

    2 عدد تخم مرغ.

  • برنج

    یک فنجان برنج حدود 130 گرم.

  • قالب

    یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت و گاز فر دار مورد نیاز می باشد.

  • ۰ نظر
  • ۱۳ تیر ۹۵ ، ۰۹:۲۴
  • ۶۸ نمایش
  • نفیسه قربانی

کیک شیفون

۱۱
تیر

طرز تهیه کیک شیفون فوق العاده خوش طعم

کیک یکی از انواع خوراکی های خوشمزه است که شما می توانید آن در طعم های مختلف تهیه نمایید. در این مطلب ما قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک شیفون نرم و خوشمزه به صورت مرحله به مرحله در منزل آشنا سازیم.

کیک شیفون نوعی کیک نرم است که بسیار منسجم تر از کیک اسفنجی می باشد و شما می توانید به راحتی خامه را به عنوان روکش بر روی این کیک خوش طعم قرار دهید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک شیفون را ملاحظه خواهید کرد.

بیشتر کدبانوهای ایرانی به پخت کیک و تزیین کردن آن در منزل علاقه مند هستند و همیشه ترجیح می دهند پخت کیک تولدرا خودشان در منزل انجام دهند. کیک زبرا و کیک شیفون از انواع کیک های متفاوت و بی نظیری هستند که در این بخش از آشپزی مجله آرگا دستور پخت کیک شیفون را در اختیار شما دوستان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

کیک شیفون خوش طعم

مواد لازم

  • ۱ نظر
  • ۱۱ تیر ۹۵ ، ۱۳:۰۴
  • ۱۰۶ نمایش
  • نفیسه قربانی

طرز تهیه کیک گردویی خوش طعم و ایده آل

یکی از بهترین میان وعده ها کیک است و شما می توانید کیک را با روش ها و طعم های متفاوت و بی نظیری در منزل بپزید. در این آموزش آشپزی مجله آرگا تصمیم گرفتیم طرز تهیه کیک گردویی را با بهترین دستور پخت در اختیار شما کدبانوهای عزیز قرار دهیم.

پختن کیک یکی از کارهای مورد علاقه بیشتر کدبانوهای ایرانی است و بیشتر کدبانوهای خانه ترجیح می دهید که برای مناسبت های مختلف نظیر جشن های تولد و … خودشان کیک را در منزل طبخ نمایند. کیک گردویی یکی از انواع کیک های خوشمزه با بافت نرم و طعمی متفاوت است که در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک گردویی را ملاحظه خواهید کرد.

کیک ها دارای تنوعی زیادی در طعم هستند و شما می توانید بنا بر ذائقه خود انواع کیک ها نظیر کیک کشمشی و کیک نارگیلیو کیک سیب و … را در منزل بپزید. پخت کیک نرم گردویی هم به راحتی در منزل امکان پذیر است که در این بخش آسان ترین روش تهیه کیک گردویی خوشمزه را در اختیار شما همراهان عزیز قرار داده ایم.

کیک گردویی خوشمزه

مواد لازم

شکر : ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ : ۴ عدد
شیر : ۱ پیمانه
روغن : ۱پیمانه
گردو : ۱ پیمانه
پودر کاکائو : ۱ قاشق سوپ خوری
وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد : ۲.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک گردویی

  • ۰ نظر
  • ۱۱ تیر ۹۵ ، ۱۳:۰۳
  • ۲۷۶ نمایش
  • نفیسه قربانی

طرز تهیه کیک تولد با دو روش متفاوت و تزیین جدید

در این مطلب با آموزش طرز تهیه کیک تولد خوشمزه با دو روش متفاوت و تزیین کیک تولد برای کودکان و بزرگسالان آشنا خواهیم شد.

در این آموزش، طرز تهیه کیک تولد به دو روش ساده و روش لایه ای با میوه و تصاویر تزیین خلاقانه و زیبا برای کیک تولد کودک و کیک تولد بزرگسالان  برای ایده گرفتن برای شما عزیزان آماده و تهیه شده است.

طرز تهیه کیک تولد با دو روش جدید و متفاوت

کیک تولد 2 طبقه

روش اول طرز تهیه کیک تولد :

مواد لازم :

  • ۰ نظر
  • ۱۱ تیر ۹۵ ، ۱۳:۰۱
  • ۸۹۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

در این مطلب طرز تهیه خامه کیک در منزل برای تزیین کیک های خانگی را به شما آموزش خواهیم داد. تهیه خامه کیک در منزل این امکان را برای شما فراهم می کند تا به راحتی بتوانید انواع کیک هایی که در منزل تهیه می کنید را تزیین نمایید.

روش اول طرز تهیه خامه کیک قنادی

طرز تهیه خامه کیک 18

مواد لازم برای تهیه خانه کیک:

  • ۰ نظر
  • ۱۱ تیر ۹۵ ، ۱۲:۵۷
  • ۲۸۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

خوش امدید

۰۹
تیر

  • ۰ نظر
  • ۰۹ تیر ۹۵ ، ۱۳:۴۶
  • ۳۵۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

فلافل از غذاهای محبوب منه و هر چند وقت که نخورم هوسش رو میکنم. تهیه این غذا خیلی آسونه و همه به راحتی میتونن اون رو درست کنن. فلافل خیلی سریع هم آماده میشه و مقداری سبزیجات یک غذای عالی و به صرفه اس. ساندویج فلافل هم میتونه یه انتخاب مناسب  برای گردش های خونوادگی و پیکنیک باشه. در این مطلب طرز تهیه فلافل رو قرار دادم. میدونم که خیلی پرطرفداره و اکثرا دوسست خواهید داشت. حتما امتحان کنین.

فلافل آسان

فلافل آسان

مواد لازم برای تهیه فلافل

  • نخود 300 گرم
  • پیاز یک عدد
  • جعفری نصف استکان
  • سیر 3 حبه
  • آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری
  • ادویه ( فلفل سیاه، زیره سبز و تخم گشنیز هر کدوم یه قاشق چای خوری رو باهم پودرو مخلوط میکنیم)
  • تخم مرغ 1 عدد در صورت تمایل
  • نمک به مقدار لازم
نخود برای تهیه فلافل

نخود برای تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل

برای تهیه فلافل نخود رو باید خیس بدیم. خیس خوردن نخود کمی طول میکشه، ولی اگر به نخود در حال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردنش نصف میشه و در عرض دو سه ساعت نخود آب رو به خودش جذب میکنه. برای همه حبوبات میشه از این روش استفاده کرد. اینو واسه وقتایی گفتم که عجله داریم و از قبل فکرشو نکردیم. برای فلافل راحتترین راه اینه که بعد از خیس خوردن نخود، اون رو به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همون مخلوط کن بریزیم و خلاص.

فلافل

فلافل

ولی اگر در دسترستون نبود مبتونین نخود رو چرخ کنین و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز بدین. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد رو له کنیم.  بعد از میکس کردن، آرد رو اضافه میکنیم. تخم مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم و مواد رو خوب ورز میدیم.بعد هم به شکل توپ در میاریم و در روغن سرخ میکنیم.

طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل

فوت و فن های پخت فلافل

بعضی ها تخم مرغ رو به فلافل اضافه نمیکنن و به تهیه اون تا همین مرحله بسنده میکنن ولی به نظر من تخم مرغ حکم چسب رو برای مواد داره و باعث شکیل شدن فلافل میشه و به اون زیبایی میده. همچنین از خشک شدنش جلوگیری میکنه. ولی باز انتخاب با خودتونه.

نکته دیگه در مورد فلافل اینه که متاسفانه فلافل رو باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیبا تر بشه و هم یکدست پخته بشه. ولی میتونین در انتها با دستمال روغنش رو بگیرید.

ادویه هایی که در بالا گفته شد، ادویه های اصلی فلافل هستن و پیشنهادم اینه که حتما از همشون در فلافلتون استفاده کنین تا طعم عالی رو که شایستش هست بگیره.

فلافل خوشمزه

فلافل خوشمزه

  • ۱ نظر
  • ۰۹ تیر ۹۵ ، ۱۳:۴۴
  • ۱۰۳ نمایش
  • نفیسه قربانی

طرز تهیه ی دلمه کلم برگ مجلسی

مواد اولیه :
کلم برگ یک عدد
سبزی دلمه 250 گرم
برنج یک پیمانه
گوشت چرخ‌کرده 250 گرم
پیازداغ نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
زرشک چهار قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام به میزان لازم
شکر پنج قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف پیمانه
روغن یا کره 100 گرم
زعفران دم‌کرده 1/4 پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم


طرز تهیه:

کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود 10 دقیقه در آب بجوشانید. برگ‌ها را از هم جدا کنید. کف قالب سیلیکونی را چرب کرده و کاملا با کلم برگ بپوشانید. طوری که از لبه قالب بیرون بریزد. برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را بپزید. سبزی را خرد و با گوشت چرخ‌کرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید. لپه را جداگانه پخته و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
زرشک‌ها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و درون آن را کاملا پر کنید. سپس برگ‌های کلم را  روی سطح قالب بپوشانید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. زرشک را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو کنید.
  • ۰ نظر
  • ۰۹ تیر ۹۵ ، ۱۳:۳۸
  • ۹۷ نمایش
  • نفیسه قربانی

 

simple pancake

 

پن کیک ساده صبحانه

 

آرد 1 و 1/2 لیوان  .  شیر 1 و 1/4 لیوان  .  تخم مرغ 1 عدد

بیکینگ پودر 3 و 1/2 قاشق چایخوری  .  کره 3 قاشق  .  شکر 1 قاشق

 

simple pancake1

 

طرز تهیه: آرد و بیکینگ پودر و شکر را در یک ظرف باهم مخلوط کنید. شیر را اضافه

  • ۰ نظر
  • ۰۹ تیر ۹۵ ، ۱۳:۳۳
  • ۱۲۵ نمایش
  • نفیسه قربانی

15نوع کیک

۰۹
تیر


طرز تهیه کیک کره ای

● مواد لازم:
▪ کره: ۱۲۵ گرم
▪ پودر قند : یک دوم پیمانه
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ شیر : یک سوم پیمانه
▪ بیکینگ پودر : ۲ قاشق مربا خوری
▪ آرد : یک و نیم پیمانه
▪ پودر کاکائو : یک قاشق غذا خوری 
▪ وانیل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
  • ۰ نظر
  • ۰۹ تیر ۹۵ ، ۱۳:۳۱
  • ۶۴ نمایش
  • نفیسه قربانی


طرز تهیه کاپ‌ کیک موز

طرز تهیه کاپ‌ کیک موز

 

  • ۰ نظر
  • ۰۹ تیر ۹۵ ، ۱۳:۲۶
  • ۶۰ نمایش
  • نفیسه قربانی

کیک ساده

۰۹
تیر
  • ۰ نظر
  • ۰۹ تیر ۹۵ ، ۱۳:۲۵
  • ۵۶ نمایش
  • نفیسه قربانی


کیک براق چه طوری درست میشه؟



Untitled-1

برای مشاهده بقیه به ادامه مطلب بروید...

  • ۲ نظر
  • ۰۹ تیر ۹۵ ، ۱۳:۲۳
  • ۴۴۶ نمایش
  • نفیسه قربانی