اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

خورش گوجه سبز

سه شنبه, ۱۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۳ ب.ظ

خورش گوجه سبز


  • گوشت ماهیچه نیم کیلوگرم
  • نعنا و جعفری یک کیلوگرم
  • گوجه‌سبز یک کیلوگرم
  • پیاز داغ سه قاشق سوپخوری
  • روغن 150 گرم
  • زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم


  1. گوشت را ریز خرد کرده، با پیاز داغ تفت میدهیم و به همراه زردچوبه و سه تا چهار لیوان آب میگذاریم بپزد.
  2. سبزی خرد شده را با روغن سرخ کرده و داخل گوشت میریزیم و بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا خورش جا بیفتد.
  3. قبل از این‌که خورش را از روی حرارت برداریم گوجه‌سبزها را شسته و به خورش اضافه میکنیم تا بپزد.
  4. این خورش با مرغ، گوشت قلقلی و گوشت شترمرغ هم تهیه میشود.

نکته: برای لعاب‌دار شدن خورش میتوان از آرد استفاده کرد.

نکته: پیش از آنکه از پخته شدن گوشت به‌صورت کامل مطمئن شوید، گوجه‌ها را به غذا اضافه نکنید زیرا گوجه‌سبز در اثر جوشیدن زیاد له می‌شود.

نکته: اگر گوجه‌سبزی که خریده‌اید از نوع خیلی ترش بوده یا اینکه شما تمایل بیشتری به طعم ترش و شیرین یا همان ملس دارید، یک یا 2قاشق چای‌خوری شکر نیز به خورش اضافه کنید.

نکته: برای خوش رنگ کردن نیز میتوانید از رب استفاده کنید!

  • ۹۵/۰۴/۱۵
  • ۵۸ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی