اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

۲ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است

CHICKEN PARMESAN

۰۳
آبان




چیکن پیکاتا رو قبلا گفته بودم. تو این مایه ها چند مدل غذا داریم که تقریبا ظاهرشون یکیه ولی طعمها کاملا متفاوته. این مدل غذا با مرغ هم بسیار خوشمزه میشه و البته مثل همیشه خیلی سریع درست میشه.


چیکن پامزان CHICKEN PARMESAN همینطور که از اسمش پیداست. غذای مرغیه که توش از پنیر پارمزان استفاده میشه. این غذا معمولا با پاستا و یه سس گوجه فرنگی سرو میشه. ولی شما مختارید که هر دو رو حذف کنید.



روغن زیتون ربع لیوان


پیاز متوسط 1 عدد


سیر 2 حبه


زیتون نصف لیوان


ریحان نصف لیوان


گوجه فرنگی خورد شده 1 لیوان


پنیر ماتزارلا نصف لیوان


نمک و فلفل سیاه


سینه مرغ 4 عدد


آرد نصف لیوان


تخم مرغ 2 عدد


آب 1 ق غ


پنیر پارمزان نصف لیوان


اسپاگتی برای سرو




سینه های مرغ رو افقی برش زده و نصف میکنیم ( در رسپی چیکن پیکاتا تصویری توضیح دادم) لای کیسه فریزر قرار داده و خوب با استیک کوب یا وردنه میکوبیم تا کاملا نازک بشه . آهسته این کار رو انجام بدید که مرغ تیکه و له و بد ریخت نشه.




تخم مرغ رو با آب هم میزنیم تا کف کنه. آرد و پنیر پارمزان رو توی یه بشقاب مخلوط میکنیم. 
 



مرغها رو دونه دونه اول توی مخلوط آرد میزنیم بعد توی تخم مرغ....





بعد دوباره توی مخلوط پارمزان و آرد ( این عکسه عجب پرسپکتیوی پیدا کرده!)




توی کمی روغن سرخش میکنیم به اندازه ای که طلایی بشه.





حالا سینی رو چرب کرده و تیکه های مرغ رو روش قرار میدیم . ( میتونید توی همین مرحله توی فر بذارید و چیکن پارمزان شما آماده است. در غیر این صورت با من ادامه بدید...)





واسه سسش... پیاز و سیر رو توی روغن زیتون تفت میدیم و بعد که طلایی شد گوجه و زیتون رو اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه که با حرارت ملایم پخت ریحون و نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده و خاموشش میکینم






با سس مطابق تصویر مرغها رو میپوشونیم






روش ماتزارلا و پارمزان میریزیم ( توصیه میکنم زیاد ماتزارلا نریزید ولی تا اونجایی که میشه پارمزان بریزید! هرچی پارمزان بریزی زیاد نیست! از بس که خوشمزه است)




توی فر 450 درجه فارنهایت 230 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه و یا تا زمانی که پنیر ذوب بشه قرار میدیم. و برای سرو روی پاستا گذاشته و باز روش پارمزان میریزیم! هر چی پارمزان بریزی بازم کمه!

این هم برش عرضیش.... مرغش کاملا پخته است و به خاطر سس و پنیری که داره حتی یکی مثل من که با قورت دادن مرغ مشکل داره، راحت میتونه بخوردش




من کلا ربع یک سینه مرغ رو درست کردم و توی دو روز خوردمش! پس کالریش زیاد نبوده! ورزش هم که انشالا هر روز تو برنامه دارید پس کالری اضافی پنیرها رو میسوزونید. بسیار غذای سالم و خوشمزه ایه. این رو توصیه میکنم. ولی فقط وقتی که سریع سرو شه کاورش کرانچیه. اگه توی یخچال بمونه و دوباره گرم شه کاورش له و خمیری میشه پس کم درست کنید و در یک وعده تمومش کنید.
  • ۰ نظر
  • ۰۳ آبان ۹۵ ، ۱۲:۵۰
  • ۹۳ نمایش
  • نفیسه قربانی

مرغ بریان

۰۳
آبان
مرغ بریان بدون فر ، طرز تهیه مرغ بریان در قابلمه
مرغ بریان غذایی است عالی و خوشمزه ولی اکثر خانمها به دلیل طبخ این غذا در فر به سراغش نمی روند. طرز تهیه مرغ بریان بدون فر برای این دسته از خانم ها در آشپزخانه نمناک.
بازدید : 123,635 نفر
طرز تهیه مرغ بریان بدون فر

زمان آماده سازی :8 ساعت

مدت انتظار:2 ساعت

مجموعاً:10 ساعت

مواد اولیه :برای 6 نفر

مرغ……………………………………………1عدد (متوسط)

نمک…………………………………………..به میزان لازم

کره……………………………………………به میزان لازم

زعفران………………………………………..به میزان لازم

آبلیمو…………………………………………4تا5قاشق غذاخوری

پیاز…………………………………………..1عدد

فلفل دلمه ای……………………………….1عدد

پودر سیر…………………………………….2قاشق مرباخوری

سیب زمینی…………………………………به میزان لازم

پوره گوجه فرنگی…………………………….نصف لیوان



طرز تهیه مرغ بریان



طرز تهیه:

در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید.تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.

زعفران دمکرده،آبلیمو،نمک،فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.

پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت 8تا10ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.

قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم.روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.



مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم.چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیم.



روی ظرف دمکنی قرار داده و 15دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم.

بعد از پخت فویل رو برمیداریم .مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا 20دقیقه از روی حرارت برمیداریم.

مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران،آبلیمو،کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به عنوان سس روی مرغ میریزیم.



نکات:

در صورت تمایل روی مرغ مقداری آویشن بریزید و بعد داخل فویل بپیچید.

میتوانید از مقداری پودر سیر و موسیر و برگ بو هم داخل شکم مرغ استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.

بهتره که همیشه مرغ را با پوست طبخ کنید پوست مرغ بع صورت یه عایق روی گوشت رو میگیره که باعث میشه مرغتون بهتر از درون پخته شه و مهمتر اینکه گوشت خشک نمیشه



نکات تکمیلی در مورد مرغ بریان بدون فر

مرغ بریان بدون فر جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 8 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مرغ بریان بدون فر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
  • ۰ نظر
  • ۰۳ آبان ۹۵ ، ۱۲:۴۹
  • ۹۵ نمایش
  • نفیسه قربانی