اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

CHICKEN PARMESAN

دوشنبه, ۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۵۰ ب.ظ




چیکن پیکاتا رو قبلا گفته بودم. تو این مایه ها چند مدل غذا داریم که تقریبا ظاهرشون یکیه ولی طعمها کاملا متفاوته. این مدل غذا با مرغ هم بسیار خوشمزه میشه و البته مثل همیشه خیلی سریع درست میشه.


چیکن پامزان CHICKEN PARMESAN همینطور که از اسمش پیداست. غذای مرغیه که توش از پنیر پارمزان استفاده میشه. این غذا معمولا با پاستا و یه سس گوجه فرنگی سرو میشه. ولی شما مختارید که هر دو رو حذف کنید.



روغن زیتون ربع لیوان


پیاز متوسط 1 عدد


سیر 2 حبه


زیتون نصف لیوان


ریحان نصف لیوان


گوجه فرنگی خورد شده 1 لیوان


پنیر ماتزارلا نصف لیوان


نمک و فلفل سیاه


سینه مرغ 4 عدد


آرد نصف لیوان


تخم مرغ 2 عدد


آب 1 ق غ


پنیر پارمزان نصف لیوان


اسپاگتی برای سرو




سینه های مرغ رو افقی برش زده و نصف میکنیم ( در رسپی چیکن پیکاتا تصویری توضیح دادم) لای کیسه فریزر قرار داده و خوب با استیک کوب یا وردنه میکوبیم تا کاملا نازک بشه . آهسته این کار رو انجام بدید که مرغ تیکه و له و بد ریخت نشه.




تخم مرغ رو با آب هم میزنیم تا کف کنه. آرد و پنیر پارمزان رو توی یه بشقاب مخلوط میکنیم. 
 



مرغها رو دونه دونه اول توی مخلوط آرد میزنیم بعد توی تخم مرغ....





بعد دوباره توی مخلوط پارمزان و آرد ( این عکسه عجب پرسپکتیوی پیدا کرده!)




توی کمی روغن سرخش میکنیم به اندازه ای که طلایی بشه.





حالا سینی رو چرب کرده و تیکه های مرغ رو روش قرار میدیم . ( میتونید توی همین مرحله توی فر بذارید و چیکن پارمزان شما آماده است. در غیر این صورت با من ادامه بدید...)





واسه سسش... پیاز و سیر رو توی روغن زیتون تفت میدیم و بعد که طلایی شد گوجه و زیتون رو اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه که با حرارت ملایم پخت ریحون و نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده و خاموشش میکینم






با سس مطابق تصویر مرغها رو میپوشونیم






روش ماتزارلا و پارمزان میریزیم ( توصیه میکنم زیاد ماتزارلا نریزید ولی تا اونجایی که میشه پارمزان بریزید! هرچی پارمزان بریزی زیاد نیست! از بس که خوشمزه است)




توی فر 450 درجه فارنهایت 230 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه و یا تا زمانی که پنیر ذوب بشه قرار میدیم. و برای سرو روی پاستا گذاشته و باز روش پارمزان میریزیم! هر چی پارمزان بریزی بازم کمه!

این هم برش عرضیش.... مرغش کاملا پخته است و به خاطر سس و پنیری که داره حتی یکی مثل من که با قورت دادن مرغ مشکل داره، راحت میتونه بخوردش




من کلا ربع یک سینه مرغ رو درست کردم و توی دو روز خوردمش! پس کالریش زیاد نبوده! ورزش هم که انشالا هر روز تو برنامه دارید پس کالری اضافی پنیرها رو میسوزونید. بسیار غذای سالم و خوشمزه ایه. این رو توصیه میکنم. ولی فقط وقتی که سریع سرو شه کاورش کرانچیه. اگه توی یخچال بمونه و دوباره گرم شه کاورش له و خمیری میشه پس کم درست کنید و در یک وعده تمومش کنید.
  • ۹۵/۰۸/۰۳
  • ۴۷۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی