اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

بابا گانوش

جمعه, ۲۴ دی ۱۳۹۵، ۰۹:۳۷ ب.ظ

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

بابا گانوش

خاور میانه غذاهای بسیار خوشمزه و سالمی دارد و بابا گانوش یکی از این غذاهاست. این غذا با بادمجان کبابی همراه با ارده، آب لیمو، روغن زیتون، سیر و نمک تهیه می شود. ظاهر این غذا کمی به حوس غذای لبنانی شباهت دارد ولی طعم دودی آن طعم بسیار دلپذیر و متفاوتی به آن داده است. بیایید با این دستور گام به گام تصویری پیش برویم.

مواد لازم

۲ عدد بادمجان بزرگ
۲ حبه سیر خرد شده (اختیاری)
۲ و نیم قاشق غذاخوری ارده
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ و نیم قاشق غذاخوری آب لیمو
½ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده برای تزئین

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

طرز تهیه

برای کباب کردن بادمجان ها ۲ روش وجود دارد: هم می توانید با استفاده از گاز این کار را انجام دهید و هم با استفاده از فر. البته به نظر من روش اول بهتر است چون طعم دودی بیشتری می گیرد.

۱٫بادمجان ها را روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا پوست بادمجان ها کاملا بسوزد و داخل آن نرم شود. در حین کباب کردن، بادمجان ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف به یک اندازه کباب شود.

۲٫بادمجان را داخل سینی فر که داخلش با فویل پوشانده شده قرار دهید. به مدت ۱۰ دقیقه روی ۵۰۰ درجه فارنهایت آن را کباب کنید. سپس حالت کبابی را خاموش کنید و بگذارید روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزد.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بگذارید بادمجان ها سرد شود تا راحت بتوانید پوست ها را از آن جدا کنید.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

پوست بادمجان ها را جدا کنید.

سپس بادمجان ها را به مدت نیم ساعت داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

آب اضافی را دور بریزید.

 بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

بادمجان ها را از وسط شکاف بزنید و کلاهک آن را جدا کرده و دور بریزید.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

بادمجان ها را داخل ظرف مخلوط کن یا غذاساز بریزید.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

۲ و نیم قاشق غذاخوری ارده را به آن اضافه کنید.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

سیر و نصف قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید. (مقدار نمک بستگی به ذائقه شما دارد)

 بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

۲ و نیم قاشق غذا خوری آب لیمو را اضافه کنید.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید.

بابا گانوش ، غذای خوشمزه خاورمیانه + تصاویر مراحل پخت

سپس مخلوط کنید تا کاملا نرم و خمیری شود. اکنون بابا گانوش آماده سرو است. غذا را داخل ظرفی بریزید روی آن ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید، با جعفری روی آن را تزئین کنید و سپس میل کنید.

نکته:

ارده از دانه های کنجد و روغن زیتون درست می شود. می توانید ارده را هم از فروشگاه ها خریداری کنید و هم خودتان درست کنید. برای درست کردن ارده ¼ پیمانه کنجد بو داده را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در داخل مخلوط کن مخلوط کنید.

  • ۹۵/۱۰/۲۴
  • ۶۶۳ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۴)

  • خشکشویی آنلاین
  • اگر موقع کار و تزیین غذاهاتون، لباستون لک شد نگران نباشد، خشکشویی اینترنتی با مراجعه متخصص به در منزل مشکلتون رو حل میکنه

     

    ازبادنجون بدمم میاددددددولی ازمزشونه ازخودش خودش خوشکله ازطرح پختنتونم خوشممم میااادگلاااازغذاپختنتون هم خوشم میااااااادکلااااااااااااااااااااااا ازاین جوراشپزی هاکه فقط نیمرووماکارونیوبلدم خوشم میاددد
    چه خوب☺
    دنبال شدید منم دنبال کنید لطفا
    پاسخ:
    چشم
    چه خوب☺
    دنبال شدید منم دنبال کنید لطفا
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی