اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

بنیه

جمعه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۵، ۰۹:۲۷ ب.ظ

بنیه نوعی غذای خمیریه فرانسویست Beignet

با خمیر بنبه شما میتونید چند نوع غذای حاضری معروف رو درست کنید من جمله قارچ پفکی ، ONION RING مرغ چینی و ..


 

من تمام انواع خمیرهای بنیه رو امتحان کردم ولی بهترین اونها که واقعا مثل بنیه های حاضری درمیاد به قرار زیره:

 

خمیر بنیه ( روش اول )


سفیده تخم مرغ 3 عدد
ماء الشعیر ساده بدون طعم یک پیمانه 
شیر یک پیمانه 
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
نمک و ادویه جات ( ادویه جاتی که من استفاده میکنم به این قراره 
یک قاشق مربا خوری پودر سیر ، یک قاشق مربا خوری اویشن ، یک قاشق چایخوری فلفل و یک ونیم قاشق چایخوری نمک )
آرد به اندازه ای که غلظت خمیر مانند ماست شود و رد چنگال تا حدودی روش بمونه ( من حدودا 2 پیمانه مصرف کردم )


طرز تهیه 

سفیده رو اونقدر میزنید تا کاملا مثل برف بشه

 

بعد شیر و دلستر رو افزوده و هم میزنید ، یه مایع حبابی حاصل میشه

 

بعد ادویه جات ، نمک ، جوش شیرین و آرد رو اضافه میکنید و هم میزنید تا غلظت خمیر مثل ماست شود بعد نیم ساعت به مایع استراحت بدید.

موادی را که می خواهید بنیه اونها رو درست کنیدازقبل کمی نمک و ادویه جات روشون بپاشید بعد داخل مایع بزنید و درروغن داغ سرخ کنید هرچند بنیه روغن زیادی جذب نمیکنه( دلستر مانع جذب روغن میشه ) ولی بعد ازسرخ شدن داخل صافی یا روی دستمال قراربدید تا روغن اضافیش گرفته بشه ، بنیه رو باید داغ مصرف کنید چون اگه بمونه تردی و پفکی بودن خودش رو از دست میده!


موادی که میشه با اونها بنیه درست کرد عبارتند از گل کلم ، میگو ، ماهی ، مرغ ، قارچ و پیاز ، سیب زمینی آب پز ، من از قارچ ، پیاز و گل کلم استفاده کردم و با زیتون ، شور سیر و ترشی آلبالو برای شام سرو کردم

قارچ پفکی

 

پیاز حلقه ای یا ONION RING

 



اگر ازخمیربنیه اضافه اومد نگران نباشید میتونید تو شیشه های دربسته به مدت 2 روز دریخچال نگهداری کنید.

 

چند نوع خمیربنیه دیگه هم هست که ذیلا توضیح میدم شاید تمایل داشتید با اونها هم امتحان کنید:

خمیربنیه ( روش دوم )

سفیده تخم مرغ 4 عدد
مایه خمیر 1 ق غ 
آرد سفید 1 پیمانه 
شیر نصف پیمانه
زعفران مایع 1 قاشق غذا خوری
سس تند 1 قاشق مربا خوری 
ماءالشعیر 3/1 پیمانه (پر)
آب ولرم به مقدار خیلی کم
خمیر مایه را با آب ولرم مخلوط میکنیم 10 دقیقه میذاریم بمونه بعد شیر ماءالشعیر سس تند و زعفران را به مایع خمیر اضافه میکنیم . سفید های تخم مرغ را هم میزینم تا سفت و سفت بشه بعد آرد را کم کم به مایع اولی اضافه میکنیم و با همزن سیمی خوب مواد رو مخلوط میکنیم و سر آخر سفید های زده شده رو اضافه میکنیم و باز با همزن سیمی سفیده رو با مواد اولی مخلوط میکنیم بعد این مایع رو که مثل ماست غلیظ میمونه حدود 1 ساعت تو هوای معمولی قرار میدیم

 

 

خمیربنیه ( روش سوم - ارائه شده توسط شبنم جون )

 

دلستر ساده 1 شیشه یا یک لیوان شیر یا یک لیوان ماست ( با هرکدام میشه )
تخم مرغ 2 عدد کامل 
بگینگ پودر 1 ق.چ
زعفران دم کرده دو قاشق 
پودر سیر و در صورت تمایل ادویه جات 
روغن مایع دو قاشق

آرد تا حدی که مایه به غلظت ماست چکیده در بیاد یا مثل عسل بشه .

همه را با هم را ترکیب کرده و سپس آرد را اضافه کرده و با همزن مخلوط میکنیم تا غلظت آن مانند ماست چکیده شود و از قاشق به راحتی نریزد

 

خمیر بنیه ( روش چهارم )

ماالشعیر= 1پیمانه
بکینگ پودر= 1قاشق مرباخوری
آرد= به میزان لازم
روغن مایع=1قاشق سوپ خوری
زعفران=1قاشق چای خوری


طرز تهیه:

ماالشعیر رادرظرف ریخته وبه آن بکینگ پودر اضافه کرده .در صورت دلخواه میتوان 1قاشق چایخوری پودرسیر اضافه کنیم.سپس روغن را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر غلظت ماست را پیدا کند و در آخر زعفران را اضافه میکنیم

 

خمیربنیه ( روش پنجم )

مواد لازم:
نصف لیوان شیر 
3عدد تخم مرغ 
یک لیوان آرد سفید 
دوقاشق سوپخوری روغن مایع 
یک قاشق مربا خوری جوش شیرین 
به میزان لازم نمک و فلفل 
طرز تهیه:
جوش شیرین، نمک و فلفل را در شیر حل می کنیم. تخم مرغها را در آن می شکنیم و مخلوط می کنیم. آرد و روغن را نیز اضافه می نماییم. تمام مواد را خوب هم می زنیم تا کاملا صاف و بدون گلوله شود. غلظت این خمیر تقریبا به غلیظی ماست خواهد شد.

 

خمیربنیه ( روش ششم)

مواد لازم :

آرد گندم یک لیوان
آرد برنج نصف لیوان
آرد ذرت نصف لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرصاف
ماء الشعیر بدون طعم یک شیشه
نمک به مقدار لازم


طرز تهیه :
آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر ونمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس بگذارید خمیر تا 2 ساعت بماند

  • ۹۵/۰۶/۱۲
  • ۷۷۱ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی