اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

فروماژ پرتقال

جمعه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۵، ۰۹:۳۰ ب.ظ

فروماژ پرتقال اولین دسری هست که درست کردم برای همین خاطره های خوبی ازش دارم وانصافا" هم دسر خوشمزه ایه


مواد لازم

 

آب پرتقال : یک ونیم پیمانه

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

شکر: نصف پیمانه

پودر ژلاتین : یک ونیم قاشق غذا خوری

خامه: نصف پیمانه

آب داغ: نصف پیمانه

رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

 

آب داغ رو با ژلاتین مخلوط کرده و بگذارید روی بخارآب تا ژلاتین کامل حل بشه

آب پرتقال رو گرم کنید اما نزارید بجوشه

زرده ها رو با پوست پرتقال هم بزنید بعد شکر وافزوده واونقد ربزنید تا کرم رنگ شده و حجیم بشه

بعد آب پرتقال داغ رو تدریجا" به مایه زرده افزوده و سریع هم بزنید

خامه رو کمی بزنید تا یکدست بشه بعد مایه زرده رو کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید

ژلاتین حل شده رو هم به مایع افزود ه و خوب مخلوط کنید ، قالب مورد نظر رو نم کرده و بزارید تو فریزر تا کامل یخ بزنه بعد مایع فروماژ رو توش بریزید

بعد بزارید تو یخچال ( حدود ۳ ساعت ) و به روشی که قبلا براتون نوشتم اون رو برگردونید


  • ۹۵/۰۶/۱۲
  • ۸۳۷ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی