اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

کیک انار

جمعه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۵، ۰۹:۳۵ ب.ظ

اناری را می کنم دانه

به دل می گویم ،کاشکی این مردم دانه های دلشان پیدا بود.

سلام دوستان عزیز

امیدوارم که حالتان خوب باشد.فصل انار است و میوه ای خوشمزه و پر خاصیت

امروز وقتی انار ها را دانه کردم یک لحظه دلم کیک خواست و دست به کار شدم وکیک انار را درست کردم البته با دستور خوب شف طیبه .جا داره اینجا از این دوست هنرمندم هم تشکر کنم که مطالب بسیار مفیدی را به ما آموزش می دهند.

 دوستان این کیک بسیار راحته و بسیار خوشمزه حتما امتحان کنید.

کیک انار

دستور کیک

دوستان خوبم اگر گسی دوست نداره دانه انار زیز دندانش حس شودمی تواند از آب انار استفاده کنه ولی توجه داشته باشید که خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب اناراست.

انار میوه ای است که به آن خون ساز می گویند  و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است. انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع کننده چربی ، رفع کننده سموم اغلب عفونتهای داخلی ،دافع حرارت می باشد.

خواص انار

  • ۹۵/۰۶/۱۲
  • ۶۶ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی