اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
  • ۲۳ بهمن ۹۶، ۲۳:۴۱ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۳ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
  • ۲۰ بهمن ۹۶، ۱۰:۳۰ - پروژه هوش مصنوعی
    عالی
نویسندگان

دلتان یک خوردنی جذاب می خواهد؟!

چهارشنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۵، ۰۸:۳۰ ب.ظ
این اسنک لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است.
وب‌سایت پارسه گرد: این اسنک لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط  1 عدد
  • بلغور گندم   ½پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده  ½ پیمانه
  • ادویه ایتالیایی  1 قاشق غذا خوری
  • مخلوطی از نمک و پودر سیر   ¾ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ یا جایگزین آن (پودر تخم مرغ)  ½ پیمانه
  • روغن برای سرخ کردن به مقدار کافی
 
طرز تهیه اسنک بادنجان بیسکوییتی
 
طرز تهیه:

1-بادنجان را شسته، پوست می کنیم و روی تخته قرار داده و از درازا، آن را به دو قسمت تقسیم می کنیم. بعد هر نصفه بادنجان را دوباره از درازا به دو قسمت دیگر تقسیم می کنیم.

2-بلغور گندم( اگر بلغور گندم در دسترس نداشتید از گندم پرک هم می ‎توانید استفاده کنید، ولی گندم پرک سختتر به بادنجان می چسبد) را در مخلوط کن می ریزیم و کمی می زنیم تا تکه های آن کوچکتر شود و راحت تر به بادنجان بچسبد. در یک ظرف کم عمق گندم پرک، پنیر پارمزانِ رنده‎شده و ادویه ایتالیایی را با نمک و پودر سیر ترکیب می کنیم و به هم می زنیم.

3-در ظرفی دیگر تخم مرغ را زده و می توانیم از جایگزین آن (پودر تخم مرغ) استفاده کنیم و نوارهای بادنجان را در آن مالیده و بعد در مخلوطِ گندم می غلطانیم تا به همه جای بادنجان، مخلوط سبوس بچسبد. (دقت کنید که همه جای بادنجان تخم مرغی شود، چون اگر لایه اول که تخم مرغ باشد، درست به بادنجان نچسبد، لایه دوم که مخلوط گندم و موادِ دیگر است، کمتر به بادنجان می چسبد.) تابه را روی اجاق گاز قرار داده و لایه نازکی روغن، کف آن می ریزیم، سپس بادنجان را در روغن ریخته و به مدت 3 دقیقه آن راسرخ می کنیم و بعد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ ‎ شود.

4- بادنجان باید درحدی سرخ شود که به رنگ طلایی_ قهوه ای در آید. اسنک بادمجان را بلافاصله با سس مارینارا سرو می کنیم.
  • ۹۵/۰۶/۳۱
  • ۳۹۲ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی