برنج .............................. 4 پیمانه مرغ(سینه و ران) ............ چند تکه پیاز .............................. یک عدد زرشک........................... یک پیمانه نمک و زردچوبه و زعفران.... به مقدار لازم کره................................ 25 گرم گلاب ............................. یک قاشق غذاخوری شکر ............................. یک قاشق غذاخوری
گام ۱
ابتدا برنج را به حالت آبکش آماده کنید و در این فاصله مرغ را همراه با مقداری آب، پیاز و نمک و زردچوبه آبپز کنید
گام ۲
کمی روغن در ماهیتابه بریزید به آن کره اضافه کنید و زرشک را با حرارت ملایم کمی در آن تفت دهید
گام ۳
یک قاشق چایخوری به آن گلاب اضافه کنید
گام ۴
و همچنین یک قاشق شکر
گام ۵
زعفران را با مقداری آب جوش مخلوط و بعد از اینکه رنگ گرفت روی مرغ پخته را زعفران بریزید.
گام ۶
برنج را آبکش کنید مقداری روغن روی آن بریزید و وقتی دم کشید مقداری از آن را با زعفران رنگی کنید و به سلیقه خود پلو و زرشک و مرغ و پلو زعفرانی را تزئین کنید.