اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

اشپزی من

آشپزی زیباست ...اگر چاشنی عشق را به آن بیافزاییم

آخرین نظرات
نویسندگان

زرشک پلو با مرغ

جمعه, ۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۴ ق.ظ
زمان آماده سازی: 
 
کمتر از ۳۰ دقیقه 
زمان پخت: 
 
۱ تا ۲ ساعت 
نوع خوردنی: 
 
پلو
وعده: 
 
شام 
منطقه / قومیت: 
 
ایرانی 
مناسبت: 
 
جشن عروسی

مواد اولیه

برنج .............................. 4 پیمانه
مرغ(سینه و ران) ............ چند تکه
پیاز .............................. یک عدد
زرشک........................... یک پیمانه
نمک و زردچوبه و زعفران.... به مقدار لازم
کره................................ 25 گرم
گلاب ............................. یک قاشق غذاخوری
شکر ............................. یک قاشق غذاخوری

گام ۱

ابتدا برنج را به حالت آبکش آماده کنید و در این فاصله مرغ را همراه با مقداری آب، پیاز و نمک و زردچوبه آبپز کنید

گام ۲

کمی روغن در ماهیتابه بریزید به آن کره اضافه کنید و زرشک را با حرارت ملایم کمی در آن تفت دهید

گام ۳

یک قاشق چایخوری به آن گلاب اضافه کنید

گام ۴

و همچنین یک قاشق شکر

گام ۵

زعفران را با مقداری آب جوش مخلوط و بعد از اینکه رنگ گرفت روی مرغ پخته را زعفران بریزید.

گام ۶

برنج را آبکش کنید مقداری روغن روی آن بریزید و وقتی دم کشید مقداری از آن را با زعفران رنگی کنید و به سلیقه خود پلو و زرشک و مرغ و پلو زعفرانی را تزئین کنید.

  • ۹۵/۰۷/۰۹
  • ۱۳۷ نمایش
  • نفیسه قربانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی